annem artık karışmıyor..ilkindede çok karıştırtmadım bu yeme konusunda..benim süt olayına dikkat ettiğimi,nelerin süt yaptığını bildiğimi biliyor..ama diğerleri ye de yee...gına geldi..kırmakta istemiyorsun ben yedim diyorum ne zaman yedin biz görmedik diyorlar..bide teyzem kızına gidecek annem o zamanda gider kalırız anneannende diyor..kabus gibi istemiyorum..o gelsin yaa.biz oraya gittikmi kilo vermek bi yana almaya doğru gidiyorum..kaldığım hergün vereceğim gr lardan daha da uzaklaştırıyor beni.yaa karpuz da süt yapıyo mesela ama gel de anlat işte, yemesen de olmuyo büyüklerin kıramıyosun.. olsun canım bu hafta böyle oldu, hem daha bebişler küçük hilalcim ondan çok titizlenmişlerdir, biraz zaman geçince rahat bırakırlar
bide durmadan emzir bunu emcek bu deyip duruyorlar..5 dk olmamış emzireli gık dedirtmiyorlar çocuğa yaaa..aç bu doymadı herhalde meme arıyor dediler..benim için zor günlerdi atlattım ama gelde bana sor..Aynen bu ödemler ne zaman gidecek ya?Yoksa bende yağ falan yok...
Biz bu gidşle kilo vermeyi bırak,kilo almayalım ditye dua edelim..
Gerçekten insan bu muhabbetten bıkıyor artık..Allahtan benim çevremde karışacak kimse yok şükür..
annem artık karışmıyor..ilkindede çok karıştırtmadım bu yeme konusunda..benim süt olayına dikkat ettiğimi,nelerin süt yaptığını bildiğimi biliyor..ama diğerleri ye de yee...gına geldi..kırmakta istemiyorsun ben yedim diyorum ne zaman yedin biz görmedik diyorlar..bide teyzem kızına gidecek annem o zamanda gider kalırız anneannende diyor..kabus gibi istemiyorum..o gelsin yaa.biz oraya gittikmi kilo vermek bi yana almaya doğru gidiyorum..kaldığım hergün vereceğim gr lardan daha da uzaklaştırıyor beni.
bide durmadan emzir bunu emcek bu deyip duruyorlar..5 dk olmamış emzireli gık dedirtmiyorlar çocuğa yaaa..aç bu doymadı herhalde meme arıyor dediler..benim için zor günlerdi atlattım ama gelde bana sor..
kızlar günaydın herkese umarım herkes kilo verme yolunda azimle ilerliyodur ama şahsen ben durmuş durumdayım ne alıyorum ne veriyorum 69 cok sevdim sanırım sarıla sarıla oturuyorum bu kilolara 65 hayal olucak bu gidişle
lesli 10pounds 3 mil yaptım
ama ne yediğimi içtiğimi sormayın bile
ona ben de sinir oluyorum emecek bu emecek bu, yaa dünyayı yedi neyi emecak daha!! bebek bu neyle oyalanacak başka ağzı hep açık işte
canım bi ara ben de takılmıştım belli bi kiloda, leslie den sonra vermeye başladım sen yapıyo musun bişey?
hmmm doğru söyle ne yedinolsun canım egzersizini yapıyosun, her gün her gün kaçamak yapıp abartmadıktan sonra arada kendimizi ödüllendirmemiz lazım
ben asıl kendi tartımda kaçım çok merak ediyorum..benimki dijital,anneminki ibreli.geçen gün 3 kez çıktım 3 ündede farklı sonuçlar verdi hemde bayağı farklı sinir oldum hangisi doğru nerden bilcem..evime dönene kadar gerçek kilomu bilemicem..
bana hiç veriyormuşum gibi gelmiyor çok üzülüyorum yaaa
dün annemin kuzeni geldi..kadında herkese kilo aldığı zaman pat diye suratına söyleme hastalığı var...anneme defalarca dedi sen kilo almışsın diye..halbuki vermiş oluyor..ama o yeterki kilo almışsın desin..kuzenim 31 yaşında formuna çok dikkat eder..onu görür kilo almışsın der..bir kere bayram ziyaretine gittik.eşim var,kuzenimin eşi ve erkek kardeşi var,babam var...o kadar erkeğin içinde kuzenime kilo almışsın sen dedii..ne alaka kız 38 beden giyiyor fıstık gibi hatun.hem almış olsa bile yeri zamanı değil.
neyse işte bende dün teyzemle anneme dedimki,o kadın gelecek ya bana kesin kilo almışsın der dedim..teyzemde durduk yere almadınki hamileyken aldın ve veriyorsun..derse dangalaklık eder dedikadın daha merdivenden çıkarken dedi,içeri bile girmeden.. aylardır yokum,yeni gelmişim doğum yapmışım.insan bi hoşgeldin bebeğin hayırlı oslun der.ne bu acele...annemle teyzem şaşırdı baktı kaldılar yok artık diye...
ya dedim ki acaba bunu ben mi yazdım
teyzem annem ve ben 2 gün önce yine aynı muhabbet oldu
kilo almışsın ---e tabi alcam best model of turkey yarışmasından gelmiyorum ya
çocuk doğurdum ordan geliyorum----
içerde bi tane daha mı var --- heee evet var 9 ay sonra da o doğacak---
tövbe ya Rabbim
vermişsindir eve ne zaman gideceksin
ben spor yapmaya başlayalı 2 kilo aldım gibi
kendimi kocaman hissediyorum.
ama kiraz çok yiyorum
kiraz kilo aldırırmı
bi oturuşta bi kilo yiyorum çünkü
Kaynanamın dayısının kızı canım 41 yaşında bekar, aslında böyle değildi bu çok titiz hamarat sevecen biriydi psikolojisi bozulmuş heralderesmen gezmeye gelmiş bizi görmeye değil, bi de özellikle yalnız gezmek istiyo sanırım ki hiç bana teklif etmiyo nezaketen bile olsa gelir misin diye, şaşırdım kaldım bu kadar da belli edilmez ki
evet canım yaa borumdayım yaz mevsiminden nefret eder oldum artık bu gelen gidenden.. yapmadım zaten yemek falan yattım uyudum kızımla uyandığımda baktım hazırlamış masayı ohh bea uğraşmadan bi kere hazır masaya oturdum ne güzelmiş
ben kilo vereceğime daha kilo alıyorum allahım çıldırcam ya
ama bence bende gaz vardır gaz
bide ödem toplamışımdır kesin
Kızlar moralim sıfır sayfayı güya ben açtım ne spor ne diyet var( üç gündür kayınpeder bendeydi ne kadar abur cubur varsa doldurdu eve bende irade yok zaten yiyorum ay kayınpederin e iyiymiş demeyin hamile olduğumu öğrendiğindeberi alır oldu öncesinde faydası yoktu bize neyse dünde eşim kırdı beni farkında olmadan yaptı belki ama ne olduğumu ben biliyorum zaten pardesü alıcaktık baktığım modele o senin kalıbına göre mi bedenini düşünüp ona göre model beğen edi ben daha bakarmıyım kayınpederin haberi yok ısrar etti yok bakmıycam dedim eşim sonra alırız baba dedi tabi bu arada o da ısrar etti bende almıycam istemiyorum dedim ( kendimi berbat hissediyorum eşimin bana dokunmasını istemiyorum artık
valla bizi en iyi yine biz anlarız..eşim yanımda değil hergün msn den görüşüyoruz kamerayla(cam demek hoşuma gitmiyor)
bana diyorki yüzün küçülmüş zayıflamışsın.biliyorum ben kendimi iyi hissedeyim diye söylüyor..halbuki zayıfladığım küçüldüğüm falan yok..ölçülerim berbat.bu doğumdan sonra daha yavaş gidiyor hayallerim böyle değildi.moralim bozuk bazen herşeyi salasım geliyor..bu sefer hedefe ulaşmayı uzatıcam ve yine ben üzülücem.vazgeçiyorum,git-gel lerden bıktım.doğum sonrası eski haline dönenlere imreniyorum kıskanıyorum valla..
Kızlar moralim sıfır sayfayı güya ben açtım ne spor ne diyet var( üç gündür kayınpeder bendeydi ne kadar abur cubur varsa doldurdu eve bende irade yok zaten yiyorum ay kayınpederin e iyiymiş demeyin hamile olduğumu öğrendiğindeberi alır oldu öncesinde faydası yoktu bize neyse dünde eşim kırdı beni farkında olmadan yaptı belki ama ne olduğumu ben biliyorum zaten pardesü alıcaktık baktığım modele o senin kalıbına göre mi bedenini düşünüp ona göre model beğen edi ben daha bakarmıyım kayınpederin haberi yok ısrar etti yok bakmıycam dedim eşim sonra alırız baba dedi tabi bu arada o da ısrar etti bende almıycam istemiyorum dedim ( kendimi berbat hissediyorum eşimin bana dokunmasını istemiyorum artık
valla bizi en iyi yine biz anlarız..eşim yanımda değil hergün msn den görüşüyoruz kamerayla(cam demek hoşuma gitmiyor)
bana diyorki yüzün küçülmüş zayıflamışsın.biliyorum ben kendimi iyi hissedeyim diye söylüyor..halbuki zayıfladığım küçüldüğüm falan yok..ölçülerim berbat.bu doğumdan sonra daha yavaş gidiyor hayallerim böyle değildi.moralim bozuk bazen herşeyi salasım geliyor..bu sefer hedefe ulaşmayı uzatıcam ve yine ben üzülücem.vazgeçiyorum,git-gel lerden bıktım.doğum sonrası eski haline dönenlere imreniyorum kıskanıyorum valla..
ay bu erkekler varyaaaaa
aynısını benm eşmde yaptı dün.3 gün sonra tatile gdcez ve doğal olarak hiç bişim olmuyo.dün elbise gösterdm nasıl dye o sana göremi boşa bakma dedi.doğumdan sonra aldığım bi pantalonum var bol paça onu al yanına üstünede bi kaç tshort al yeter elbsey napcn yakışmaz dedi.ama ben artık onu takmıyorum.çünkü benm bebeğim daha önemli.bebeğime anne sütü vermem lazım zaten bu konuda sıkıntılıyız mamada veryorum ona üzülüyorum bide eşimi takamam.ama kafama koydum ek gıdalara başladığımızda sıkı b dyet ben bekliyo hedef 52 yaza kadarda süre verdm kendime seneye nasib olur tatile gidersek ozamn sorcm ben eşime.
süper bi eşin var ne güzel sana destek oluyo allah bozmasın
cnm koca aramaya gelmiştir belkide ondan seni davet etmiyodur
çok güldüm bende aynı durumdayım gaz ödemmm oohhh...ha bire tartıda ekleniyo rakamlar birbirine.
bu hafta kilo bildiremedim yoktum ama bugün tarıldımki şok oldumvermey bırak almışım 75.8 çıktım
ay bu erkekler varyaaaaa
aynısını benm eşmde yaptı dün.3 gün sonra tatile gdcez ve doğal olarak hiç bişim olmuyo.dün elbise gösterdm nasıl dye o sana göremi boşa bakma dedi.doğumdan sonra aldığım bi pantalonum var bol paça onu al yanına üstünede bi kaç tshort al yeter elbsey napcn yakışmaz dedi.ama ben artık onu takmıyorum.çünkü benm bebeğim daha önemli.bebeğime anne sütü vermem lazım zaten bu konuda sıkıntılıyız mamada veryorum ona üzülüyorum bide eşimi takamam.ama kafama koydum ek gıdalara başladığımızda sıkı b dyet ben bekliyo hedef 52 yaza kadarda süre verdm kendime seneye nasib olur tatile gidersek ozamn sorcm ben eşime.
bu işteeşleri takma, bebişe odaklan, kilolar için karamsarlığa düşmeden çabala tıpkı aysu gibi
süper bi eşin var ne güzel sana destek oluyo allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?