aysu leslie programını özelden msj at demişsin ama atabilmem için daha 97 kere yorum yazmam gerekiyomuş(
3,5 yıllık canım, bal tarçın kan şekerini dengeleyip tokluk hissi veriyormuş kullananların çoğu vermiş kilo bugün başlıyorum bende
cnm msnden gönderebiliyorum videoyu sadece adresin lazım atabilmem için.
baya uzun zamndır evliymişsiniz.eşin hepmi böyleydiki?
bal tarçın bi dene bakalım fayda ederse bende başlıyım.
canım kürler ilgili takipciniz ona göre:) hadi bakalım gazan mübarek olsun:)kızlar sonunda bugün lesliye başladım şükür bırakmayada niyetim yok birde bal tarçın kürüne başlıyorum memnun kalan çok kürler bölümüne bakın isterseniz, bu azim nerden geldi derseniz dün altı ay önce doğum yapan komşuma gittim ve onun manken gibi halini görmek beniz gaza getirdi üstelik bir çocuğu daha var ve tabi bayramda memlekete gidecek olmamızda önemli kimsenin beni üzmesine izin veremem çünkü herkes kilomu konuşacak en başda kaynanam
kızlar merhabalar uzun zamandır giremedim yoğunuktan en son 87 idim ve şuan tamına tamınaaaaaaaaaaa 90 ımbu ne yaa verceğim yerde alıyorum yarım dünya şeklinde geziyorum piyasada göbeğim 5 aylık bacaklarım desen fil bacağı karnım desen türkiye haritası ondan sonra bizden keyif bekle neşe bekle bilemiyorumbu kadar dert etmek için çokmu erken netice de 2 ay oldu doğum yapalı ama veren nasıl veriyo yapı meselesi diyorum o yapı neden bizlerde yok off offff çok dertliyim çok neyse 2 hafta sonra annemin yanına gitcem 20 günlüğüne bol bol yüzsem işe yarar mı acaba
selam kızlaar...ttaildeyimmiki gün yüzdümm..ama az tabi kızımla..ama 3 günür leslie yapamadım bugün akşam kızım uyuyunca yapcam inşallah..zaten egzersizleri akşam yapmak daha faydalıymış galiba...su içiyorum sabahları ekmek yiyorum.onun dışında ya yemiorum ya da az ekmek..canım çook çok çekerse ara öğünde bi ufak kare çikolata..bzen tatlı krizim tutyo napayım..gerçi tatilden önce de evimde hergün mutlaka ya sütlaç ya tavuk göğsü ya muhallebi yiyordum süt olsun die..ama öğlenleri..hem tatlı ihtiyacım gido hem süt oluo hem de çok kalorili değil sütlü sonuçta..diğer ara öğünlerimde karpuz vazgeçilmezim..su içiorum.bakalım 2 hafta tatildeyim kilo vercem miiiii alcam mıııı...leslie teyzemi özledim ama 3 gün yapmayınca..akşam allahın izniyle başlıorum.ayyyy gitsin şu kilolar yaa..tatile gelip incecik hatunları görünce sinirim bozuluo..ben zaten bikini mayo giymiorum ama gene de kendime güvenim kalmıo bu kilolarla...poffff..en azından sıkılaşsm ve ayda 1 kilo bari versem yeter yaa..hadi bakalım hayırlısı
ayyy imrendim valla tatlım bizim yerimizede tatil yap.kilolar gider sıcak deniz dikkatli beslenme derken dert etme sen :)
kızlaar selaam..uzun zamandır forumda aktif değildim int.tim yoktu evde ama şimdi var
artık eski günlere dönebilirim tabi oğlumdan kalan zamanlarda..
beni de alın aranızaa,ziraa kilo açısından feciyim,hayatımda hiçbirzaman bu kadar kilolu olmadım
inş.olmam da..doğumdan sonra ilk 15 gün 9 kilo gitmişti ama ne yazıkki son 2 aydır tekrar 3 kilo aldım
üstelik 2 aydır da haftada 3 gün 1er saat platese giidyorum..şaştım kaldım hani emzirirken kilo verilirdi
halen hamilelik öncesine 10 kilom var ama ben 14 killo vermek istiyorum..
bu arada hedefleri küçük küçük tutup başarmak daha iyi kızlar,mesela ilk etapta 4kilo vericem gibi..
bu leslie nedir ben kaçırmışım,bir anlatın nerden iniyor ne işe yarıyor?
canım tanıştığımızda böyle değildi tabi evlendikten sonrada hemen küfür olayı tartışmalarımız olurdu ama her evlilikdeolduğu gibi önceden tartışmalar büyüktü küfür yoktu sonradan başladı küfür tartışmalarımız o kadar şiddetli değil artık diyorum ya işyerindekilerin payı çok büyük küfür konusunda eşimin huyu çok değişti tabi 3, 5yıldır maddi sıkıntılarımızda bitmedi hala devam ediyor evlendiğimzde eşyamız yoktu evlendikten sonra yavaş yavaş aldık bu da yıprattı bizi babaı hiçbirşey yapmadı ama yinede babasıdan iyisi yok şimdi torun odu buraya gelip giderken yaptığı masrafı eşim yardımdan sayıyor:) neyse bilmiyorum çok yıprandık halbuki çok severek evlendik hatta eşim beni çok seviyordu hala öylemi bilemiyorum ama çok şey yaşadık çok kırıldık eğer onun istediklerine razı olursam beni çok seviyor nasıl sevgiyse ama itiraz edersem hemen küfüre başvuruyor artık küfür etmiyor ama bende sinirlendirecek bişey söylemiyorum yine istediği olmasa eder bence birkere oldu mu arkası gelir çünkü(birara babasına söylemeyi bile düşündüm... ne yapacağımı bilemiyorum memlekete yerleşmek istiyor hep ailesiyle olsa içli dışlı çok mutlu olacak ama o zamanda benim yüzüm gülmüyecek
kızlar merhabalar uzun zamandır giremedim yoğunuktan en son 87 idim ve şuan tamına tamınaaaaaaaaaaa 90 ımbu ne yaa verceğim yerde alıyorum yarım dünya şeklinde geziyorum piyasada göbeğim 5 aylık bacaklarım desen fil bacağı karnım desen türkiye haritası ondan sonra bizden keyif bekle neşe bekle bilemiyorumbu kadar dert etmek için çokmu erken netice de 2 ay oldu doğum yapalı ama veren nasıl veriyo yapı meselesi diyorum o yapı neden bizlerde yok off offff çok dertliyim çok neyse 2 hafta sonra annemin yanına gitcem 20 günlüğüne bol bol yüzsem işe yarar mı acaba
kızlaar selaam..uzun zamandır forumda aktif değildim int.tim yoktu evde ama şimdi var
artık eski günlere dönebilirim tabi oğlumdan kalan zamanlarda..
beni de alın aranızaa,ziraa kilo açısından feciyim,hayatımda hiçbirzaman bu kadar kilolu olmadım
inş.olmam da..doğumdan sonra ilk 15 gün 9 kilo gitmişti ama ne yazıkki son 2 aydır tekrar 3 kilo aldım
üstelik 2 aydır da haftada 3 gün 1er saat platese giidyorum..şaştım kaldım hani emzirirken kilo verilirdi
halen hamilelik öncesine 10 kilom var ama ben 14 killo vermek istiyorum..
bu arada hedefleri küçük küçük tutup başarmak daha iyi kızlar,mesela ilk etapta 4kilo vericem gibi..
bu leslie nedir ben kaçırmışım,bir anlatın nerden iniyor ne işe yarıyor?
Az önce ilk defa oğlumla fotoğraf çektireyim dedim ve gördüm ki bendeki kol maşallah bacak kadar olmuşl(göbek desen 8 9 aylık selülit çatlak daha ne olsun ki ((68 70 arası gidip geliyo kilo da offff offfffffff.....
kızlar noluyo bize niye kilo alıyoruz yaaa
daha öncededediğim gibi ödem çok ödem
e gazda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?