2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

işe yaramazmı canım bol bol yüz sıcaklarda karpuz iyi gider yağlı yiyecekleride süper olur,yapı meselesi kesinlikle daha çok yiyip üstüne tahta gibi olan varbende tahta gibi olmak istiyorum:) ama sağlıklı bir şekilde

canım kürler ilgili takipciniz ona göre:) hadi bakalım gazan mübarek olsun:)

canım bende 3,5 ay oldu ama hala kilo almaya devam ediyorum yüzmek işe yarar tabi yaramazmı maksat hareket olsun

canım kürü düzenli yapamadım ama yarından itibaren inşaallah devam edicem

hadi canım başarılar hem eğlence hem spor:)

canım kilonu yazarsan ekliyim,bende kilolu olmadım ama ailemde herkes kilolu hep dikkat ettim hamilelik ters düz etti

kızlar bence doğumdan sonraki halimizi çekip buraya koysak yada ayrı bir konu açsak iyi olur gibi geliyor bana.enazından görerek birbirimize destek ve gaz veririz yada çok iyisin diyip moral veririz olmazmı .)))

canım isteyen koysun tabi ama ben fotoğraf paylaşmıyorum zaten şu aralar hep profilden çekiniyorum:)

ah canım bende öyleyim ya nasıl tutucaz bu boğazı

kızlar noluyo bize niye kilo alıyoruz yaaa

daha öncededediğim gibi ödem çok ödem

e gazda var

kedidir kedi
bugün kilo bildirim günü
bende kaç haftadır bildirim yapamadım.
gene kilo almış olarak 75,5 kgyim

üzülme canım vericez elbet

sanırım azar zar da olsa kilo veriyorum son birkaç gündür tartıda 6lı raamlar var çok şükür
bu sabah ki kilo mu bildryorn 69,4

tebrik ediyorum canım

aç karnına 68 tok karnına 70 var mı bu kadar gazı ödemi olan:))
tok karnına tartılma zaten aç karnına olacak

benide yazın kızlr.89 kiloyum malessef kiiii

üzülmek yok

ah o misafirler:

canım kilonu bildir ekliyim

Son düzenleme:
kilo bildiren arkadaşlara teşekkür ederim

benim kilo aynı 67,6 maalesef

dün yine kilo yüzünden isyan ettim misafirlikteydim sağolsun ordakiler nesi var kilonun yakışmış dediler:)) ama ben bunalıma girdim yinede eşimde çok kızdı artık sen delimisin Allah dert vermesin komşumuz meme kanseri ona sor bakalım kilolu olmak mı ister kanser olmak mı sen saçma sapan bişeyi kendine dert ediyorsun dedi bende hep anne yüzünden bayramda gidince kilodan konuşacak hep dedim konuşsun diyor hayır konuşmasın istemiyorum desim söyle konuşmasın diyor sen söyle dedim ....

doğumdan sonra ilk ay tartıda 58 küsurları gören ben
bebeğim 2,5 aylıkken 63 küsurları gördüm e pes yani

bugün 62,7 kiloyum
hastayım grip olmuşum hiç iştahım yok belki bu vesileyle midem küçülür

1,5 ayda 5 kilo kadar aldım ve ilk olarak 1 hafta lesli yaptığım hafta almaya başlamıştım
dün nivea body ile dinamik sabahlar cd sini yaptım feci bişey
ama hastalığım daha da arttı o yüzden bugün yapmıycam
sezaryen bölgesinin yavaş yavaş hazır olduğunu hissettim.
güzeldi.

elma, tarçın, karabiber, 2 tane daha bişey vardı da unuttum
karabiberi tane atmasakta toz atsak nasıl olur acaba
içilibilirmi

kızlar oruç tutackmısınız

canım geçmiş olsun,spor yaptığın için daha çok acıkıp yemiş olabilirsin, karabiber tane olacak diğeride limon ya da portakal mevsime göre

canım geçmiş olsun,spor yaptığın için daha çok acıkıp yemiş olabilirsin, karabiber tane olacak diğeride limon ya da portakal mevsime göre

teşekkür ederim canım.tane karabiber yok burda bulması da biraz zor gibi
evet limon ve karanfildi şimdi hatırladım

ben iki hamileliğimde de tuttum.
ilk kızımı emzirirken tuttum ama 6 aylıktı ve ek gıda veriyordum
ama şimdi 4 aylıkken tutamam sütümüz kesin azalır
su içememekten
ben tutmayacağım sanırım bu sefer
daha sonra tutarız inşallah
dinimiz bu konuda kolaylık sağlamış bizlere

canım ben geçensene hamileliğin başı olduğu için tutamamıştım beş gün bilmeden tuttum dedim niye zorlanıyorum bu kadar meğer hamileymişim ondan borç var bu senede emzirme var ben deniycem tutabilirsem tutucam inşaallah

maalesef tutamam çünkü ağustos 24te kızım ancak 4 aylık oluyo bu sıcaklarda sıvı tüketmeden olmaz, Allah affetsin telafi fırsatı versin ne yapalım..

verir inşaallah canım borçlu ölmeyelim inşaallah

Amin canım .

sanırım azar zar da olsa kilo veriyorum son birkaç gündür tartıda 6lı raamlar var çok şükür
bu sabah ki kilo mu bildryorn 69,4

tebrik ederim cnm.

ahh ahhh benim eşimde sürekli kilomdan söz ediyoo kilolarımı verip onun dilinden kurtulmk istiyorum biran önce.bu sene tatilde burnumdan getirdi sürekli kilom yüzünden seneyede ben onun burnundan getircemm inşallahh.

geçmiş olsun cnm.umarım çabuk iyileşirsin.

kızlar oruç tutackmısınız

malesef bende tutamıcam.zaten süt durumlarım pek iyi değil inşallah rabbim daha sonra tutmayı nasib eder borçlarımızı.

selam kızlar ben hala 66 yım 56 ile hamile kaldım 75 ile dğouma girdim doğumdan 10 gün sonra 66 oldum hala devam bebeğim 3 aylık oldu sanırım bu kilolar kaldı malesef . aksine iştahımda çok iyi veremem ben kilo milo

günaydın kızlar nasıl gidiyo kilo verme durumları benimki cok yavaş ilerliyo ama napalım gitsinlerde yavş gitsinler sonunda 69dan sıyrıldım ve 68 gördüm ya boyum 172 boyuma göre normal ama benim vücudumu sıkılaştırmam lazım şu an göbek falan yok ama kemikleri iri buda benim sinirimi bozuyo offff off napcam sıkılaşmam lazım acilen

ay sanki keyfimizden aldık bu kiloları bende deniycem orucu ama pek ümitli değilim

canım hepimiz aynı durumdayız ama pes etmek yok

sıkılaşmak istiyorsan plates yap canım benim dikiş yerlerim yanıyor hala yapamıyorum maalesef

benim de öyle 11 kilo hızla gitti, uğraşıp didinip 2 kilo daha verdim ama kalan 5 yapıştı çıkmıyo ): bence regl olmak lazım kalanları vermek için..

senin yine yavaş da olsa ilerliyo ben takıldım kaldım üstelik göbeğim de var.. sen göbek için bişey yaptın mı canım yaa..

canım bu plates çok işe yarıyo aslında yapmak istiyorum da çoook sıkıcı yaa, nefes al lastik tut topa yat pffff zıpır zıpır yorup işe yaramayan şeyleri yaparım asıl yapılacak olandan kaçarım

bebeğim hasta oldu maalesef ve hiç spor yapamıyorum
ben de biraz düzeldim ama kilolar artıyor 63 oldum imdaaaattt
ben montignac diyeti yapmayı düşünüyorum kızlar siz ne dersiniz ben de kitabı var
okuyup uygulayacağım inşaAllah

diğer topikte de demiştim canım tekrar geçmiş olsun..
emzirmeye zararı yoksa deneyelim..

kızlar naptınız ya daha bebeklerimiz 2-3 aylık şu an kiloları düşünmek çok anlamsız bence birinci önceliğimiiz süt olmalı. sütü en fazla su yapıyor doğru ama sonuçta ne olursa olsun vücut o sütü yaparken enerji sarfediyor ve bizim de beslenmeye ihtiyacımız var zaten bebişlerimiz emdikçe bizden kilo gidecektir. bence ek gıdaya geçmeden diyet fikri yersiz.

senin yine yavaş da olsa ilerliyo ben takıldım kaldım üstelik göbeğim de var.. sen göbek için bişey yaptın mı canım yaa..

canım bu plates çok işe yarıyo aslında yapmak istiyorum da çoook sıkıcı yaa, nefes al lastik tut topa yat pffff zıpır zıpır yorup işe yaramayan şeyleri yaparım asıl yapılacak olandan kaçarım [/QUOTE]

caanım göbek için yada zayıflamak için hiç bişi yapmadım benim ilk oglumda da böyleydi onda kilom oldugu için göbegim vardı ama zayıflayınca gitmişti şuan üzerimde bi tişört ve pantolanla sıfır göbek duruyorum fakat elbiselerin altındakini ben begenmiyorum bide bende brz yanlar var (onlardan ayrıca nefret ediyorum) şimdilik plates yapmayı düşünüyorum ama 2 cocukla evi zor toparlıyorum napcaz ya biz offf offfff

cnm ben diyet yapmıyorum ama elimden geldikce bebege yarayan ve sütü artıracak bol sulu gıdalar tüketiyorum okadar zaten ben diyet yaparsam psikolojıkman kilo veremiyorum daha cok sinir oluyorum am abu bebek emdikce veririsn kısmına pek katılmıyorum acıkcası ben sadce anne sütü ile besliyorum ama bi fark görmüyorum kendimde aslında bizim acilen regl olmammız lazım kesin 1 2 kilo gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…