kızlar tabloyu yarın düzeltirim inşaallah bende aynıyım 68 aslında bir 67 gösteriyor tartı bir 68 kabızımya ondan sanırım:)
diyet gruplarında cuma tartılıyoruz bende haftada 1 kere tartılacağıma söz verdim zırt pırt çıkınca moralim bozuluyor.ben cuma veririm size sonucu..
bence bizim için şuan en ideali haftada 500 gr.fazlasını veremeyince üzülmeyin sakın.
bende dün 1.5 saat yürüdüm
sonra leslie 2 mil yaptım 30 dk
üstüne 20 dk mekik,bel kalça egzersizleri yaptım 20 dk
bugünde leslie 4 mil yaptım 60 dk
üstüne en az 20 dk egzersiz yapıcam.daha yeni bitti leslie terim soğumadan yapayım:118:
kızlar geç kaldım ama anca girebildim hemen kilomu bildirip çıkıcam.
sabah aç karnına tartıldım 73,5 çıktım.ilk kilomu bildirdiğimde tıka basa toktum ama yani kilo verdimmi bilmiyorum.
68.5 olmuşum..500 gr almışım..Bu hafta ne hareket yapabildim,ne yürüyüş..İştahımda açıldı..Bu hafta düzene sokacağım inşallah
diyet gruplarında cuma tartılıyoruz bende haftada 1 kere tartılacağıma söz verdim zırt pırt çıkınca moralim bozuluyor.ben cuma veririm size sonucu..
bence bizim için şuan en ideali haftada 500 gr.fazlasını veremeyince üzülmeyin sakın.
üstüne en az 20 dk egzersiz yapıcam.daha yeni bitti leslie terim soğumadan yapayım:118:
off sorma kabızlık başa bela yaa.ben emzirirken hep kabız oluyorum o kadar su içmeme lifli şeyler yememe rağmen.hele geçen hafta felaketti doğum yaptım sanki..gülüyorum ama o an ağlamıştım itiraf edeyim
kızlar geç kaldım ama anca girebildim hemen kilomu bildirip çıkıcam.
sabah aç karnına tartıldım 73,5 çıktım.ilk kilomu bildirdiğimde tıka basa toktum ama yani kilo verdimmi bilmiyorum.
Bende bugün gaza geldim 20 dakika koşu bandında 4 ve 6 km ile yürüdüm ve koştum..Bunu sporcular çabuk kilo vermek için yapıyorlarmış..Ardından 80 tane ağırlık ile kol ve bel hareketleri yaptım..Bugünlük başlangıçtı..Ama bunu bile yapabilmek beni çok mutlu etti kızlar..
günaydın cicişleeeeeeeerrrrr bugün milliyet gazetesinde hamilelikten sadece 2-3 ay sonra manken gibi gezenlere baktım.tabi sıkı bi,r diyet ve egzersiz yapıyorlarmış.delirdim yaaaa
aslında var ya huyumu biliyorum şöyle 1-2 kilo versem moralim yerine gelecek ve devamını getireceğim
işte otur evde otur heryerimde oturmaktan sivilceler çıktı
haaa kızlar hamile kalmaktan çok ama çok korkuyorum eşim hemen bir tane daha istiyor napçam ben :18:
ay egzersz we yuruyuş yapanlara hayran kaldımm kızlaar wlaa ben vakt bulamyurm o kadr bi ara kzımı karşma alp yapyrdm odabana guluyrdubenm eski kiloma 3 kilo kaldı ama felaket iştahım açık we ttalı çok istyrm yazada düğünmz war o zmana kadr wereym fazlalklarmı dyrm ins werrm gerci elbsemşde aldm eşim kilo werme içinde yuzersn yoksa dyr
Maşallah sen baya spor yapıyorsun, darısı başıma :)
Hadi maşallah,500 gr bile olsa kilo vermişsindir..
Bende bugün gaza geldim 20 dakika koşu bandında 4 ve 6 km ile yürüdüm ve koştum..Bunu sporcular çabuk kilo vermek için yapıyorlarmış..Ardından 80 tane ağırlık ile kol ve bel hareketleri yaptım..Bugünlük başlangıçtı..Ama bunu bile yapabilmek beni çok mutlu etti kızlar..
günaydın cicişleeeeeeeerrrrr bugün milliyet gazetesinde hamilelikten sadece 2-3 ay sonra manken gibi gezenlere baktım.tabi sıkı bi,r diyet ve egzersiz yapıyorlarmış.delirdim yaaaa
aslında var ya huyumu biliyorum şöyle 1-2 kilo versem moralim yerine gelecek ve devamını getireceğim
işte otur evde otur heryerimde oturmaktan sivilceler çıktı
haaa kızlar hamile kalmaktan çok ama çok korkuyorum eşim hemen bir tane daha istiyor napçam ben :18:
ay egzersz we yuruyuş yapanlara hayran kaldımm kızlaar wlaa ben vakt bulamyurm o kadr bi ara kzımı karşma alp yapyrdm odabana guluyrdubenm eski kiloma 3 kilo kaldı ama felaket iştahım açık we ttalı çok istyrm yazada düğünmz war o zmana kadr wereym fazlalklarmı dyrm ins werrm gerci elbsemşde aldm eşim kilo werme içinde yuzersn yoksa dyr
Kızlar annemlerde kendime bir tartı edindim ve gördüm ki 63 kiloyum.hedefim 57-58 olmak. lessie ile callenetics yapmaya çalışıyorum hergün minik kızım fırsat verdiği sürece :))) Bakalım daha 3 gün oldu başlayalı.Zamanla faydasını görürüm inşallah :))) Sizlerde durum nasıl?
Ya bacım sen maşallah hangi ara bebek izin veriyorsaana? Bakıcın falan mı var yoksa. Benim kız hayatta müsade etmez ban. En azından şimdilik düzeni bu şekilde.
merhaba arkadaşlar kilo bildirimini cuma yapcam. bu hafta süt saklamam gerekecek diye yemeyi abarttım. inşallah yarına kadar dengelerim. şimdik leslie ile 3 mil yaptım akşama da menümü yazcam buraya. hepinize kolay gelsin. ohcanımadeysin seni gördükçe daha bi zayıflama isteği geliyor bana azimlisin maşallahh..
selam arkadaşlar bu hafta kilo alırım endişesi yaşarken 0.25 kg vermişim. 71.75 olmuşum çok sevindim.
bende 71 olmuşum ama annemin tartısında..kendiminkinde ne olduğumu ancak eylülde görebileceğim...annem göbek bel toparlandı diyordu.kilo veremesemde yaptığım sporlar meyve vermeye başladı galiba.bugün ölçtüm 3 er cm gitmiş bel ve göbekten kalçadandaha bi azimlendim bugün 2 set leslie 5 mil yapasım geldi valla
sana maşallah diyorum başkada bişi diyemiyorum valla cnm.süper azmin var.bende yapmak istiyorum ama oğlum fırsat vermiyo malesef.
bende 71 olmuşum ama annemin tartısında..kendiminkinde ne olduğumu ancak eylülde görebileceğim...annem göbek bel toparlandı diyordu.kilo veremesemde yaptığım sporlar meyve vermeye başladı galiba.bugün ölçtüm 3 er cm gitmiş bel ve göbekten kalçadandaha bi azimlendim bugün 2 set leslie 5 mil yapasım geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?