2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

68.5 olmuşum..500 gr almışım..Bu hafta ne hareket yapabildim,ne yürüyüş..İştahımda açıldı..Bu hafta düzene sokacağım inşallah

diyet gruplarında cuma tartılıyoruz bende haftada 1 kere tartılacağıma söz verdim zırt pırt çıkınca moralim bozuluyor.ben cuma veririm size sonucu..
bence bizim için şuan en ideali haftada 500 gr.fazlasını veremeyince üzülmeyin sakın.

bende dün 1.5 saat yürüdüm
sonra leslie 2 mil yaptım 30 dk
üstüne 20 dk mekik,bel kalça egzersizleri yaptım 20 dk

bugünde leslie 4 mil yaptım 60 dk
üstüne en az 20 dk egzersiz yapıcam.daha yeni bitti leslie terim soğumadan yapayım:118:

kızlar tabloyu yarın düzeltirim inşaallah bende aynıyım 68 aslında bir 67 gösteriyor tartı bir 68 kabızımya ondan sanırım:)

off sorma kabızlık başa bela yaa.ben emzirirken hep kabız oluyorum o kadar su içmeme lifli şeyler yememe rağmen.hele geçen hafta felaketti doğum yaptım sanki..gülüyorum ama o an ağlamıştım itiraf edeyim

kızlar geç kaldım ama anca girebildim hemen kilomu bildirip çıkıcam.
sabah aç karnına tartıldım 73,5 çıktım.ilk kilomu bildirdiğimde tıka basa toktum ama yani kilo verdimmi bilmiyorum.

Maşallah sen baya spor yapıyorsun, darısı başıma :)

sabah aç karnına tartıldım 73,5 çıktım.ilk kilomu bildirdiğimde tıka basa toktum ama yani kilo verdimmi bilmiyorum.

Hadi maşallah,500 gr bile olsa kilo vermişsindir..

Bende bugün gaza geldim 20 dakika koşu bandında 4 ve 6 km ile yürüdüm ve koştum..Bunu sporcular çabuk kilo vermek için yapıyorlarmış..Ardından 80 tane ağırlık ile kol ve bel hareketleri yaptım..Bugünlük başlangıçtı..Ama bunu bile yapabilmek beni çok mutlu etti kızlar..

günaydın cicişleeeeeeeerrrrr bugün milliyet gazetesinde hamilelikten sadece 2-3 ay sonra manken gibi gezenlere baktım.tabi sıkı bi,r diyet ve egzersiz yapıyorlarmış.delirdim yaaaa

aslında var ya huyumu biliyorum şöyle 1-2 kilo versem moralim yerine gelecek ve devamını getireceğim

işte otur evde otur heryerimde oturmaktan sivilceler çıktı

haaa kızlar hamile kalmaktan çok ama çok korkuyorum eşim hemen bir tane daha istiyor napçam ben :18:

ay egzersz we yuruyuş yapanlara hayran kaldımm kızlaar wlaa ben vakt bulamyurm o kadr bi ara kzımı karşma alp yapyrdm odabana guluyrdu benm eski kiloma 3 kilo kaldı ama felaket iştahım açık we ttalı çok istyrm yazada düğünmz war o zmana kadr wereym fazlalklarmı dyrm ins werrm gerci elbsemşde aldm eşim kilo werme içinde yuzersn yoksa dyr

68.5 olmuşum..500 gr almışım..Bu hafta ne hareket yapabildim,ne yürüyüş..İştahımda açıldı..Bu hafta düzene sokacağım inşallah

canım bende aynıyım

canım maşaallah süpersin

off sorma kabızlık başa bela yaa.ben emzirirken hep kabız oluyorum o kadar su içmeme lifli şeyler yememe rağmen.hele geçen hafta felaketti doğum yaptım sanki..gülüyorum ama o an ağlamıştım itiraf edeyim

canım iki haftadır böyleyim ve dediğin gibi doğum yapıyorum sanıyorum bağırıyorum afedersin yaparken ve oturamaz oldum oğlumda sürekli ayağmda çektiğimacıyı düşün tuvalete gitmeye korkuyorum((

tebrikler canım

süpersin

yaparsın canım inşaallah,sorma benimkide öyle ama ben ciddi anlamda düşünmüyorum spiral taktırayım dedim yok diyor

ay sen verde elbiseyi daralttırırsın:)

Maşallah sen baya spor yapıyorsun, darısı başıma :)

Hadi maşallah,500 gr bile olsa kilo vermişsindir..

ay inşallah cnm.haftaya çarşamba ne olucak bakalım.

keşke evimde yer olsa bende yürüyüşbandı alabilsem.ama biz dışarda yürüyoruz napalım bunada şükür. oğluşumla yürüyüşler güzel oluyo.

cnm ben bugün gidicem kendim için doktora korunma yöntemlerinide sorucam.gerçi benim eşim korunuyo ama güvenemiyorum genede.eltimde doğum yaptı ona doktoru 3 aylık iğnelerden vbermiş.onlardan yaptırabilirsin bence.

ayy aytencim bende egzersiz yapamıyorum malesef.doğanı uyutup yapıyım diyorum tam başlıyorum 10 dk sonra uyanıyo.10 dk emzikle felan idare ediyo ama sonrasında kucak istiyo bende kucağıma alıp yapıyodum leslieyi ama olmuyo malesef artık ölede durmuyo.bende pusete koyup onunla çıkıyorum yürüyüşe hemde hava almış oluyoruz.

Aynen. Ben de 63 üm ve hedeflediğim kiloda seninki ile aynı. Üstelik yapmayı düşündüğümüz sporlarımız bile aynı... Hedefdaş :)

Ya bacım sen maşallah hangi ara bebek izin veriyorsaana? Bakıcın falan mı var yoksa. Benim kız hayatta müsade etmez ban. En azından şimdilik düzeni bu şekilde.

Ya bacım sen maşallah hangi ara bebek izin veriyorsaana? Bakıcın falan mı var yoksa. Benim kız hayatta müsade etmez ban. En azından şimdilik düzeni bu şekilde.

canım benim kızlar ikiside öğlen uyuyorlar.annem büyüğü uyutuyor ben küçüğü.onlar dalar dalmaz ben başlıyorum leslie ye.o sırada küçük uyansa bile anneme veya babama idare edin biraz diyorum.emzikle agucuk gugucukla oyalıyorlar.spor yapmam lazım yoksa ben veremem.kendi bedenimi çok iyi tanıyorum.ancak ve ancak spor+ diyet bir arada verebiliyorum

merhaba arkadaşlar kilo bildirimini cuma yapcam. bu hafta süt saklamam gerekecek diye yemeyi abarttım. inşallah yarına kadar dengelerim. şimdik leslie ile 3 mil yaptım akşama da menümü yazcam buraya. hepinize kolay gelsin. ohcanımadeysin seni gördükçe daha bi zayıflama isteği geliyor bana azimlisin maşallahh..

azimliyizde bi halta yaradığı yok pehlivan gibi geziyorum maşallah

selam arkadaşlar bu hafta kilo alırım endişesi yaşarken 0.25 kg vermişim. 71.75 olmuşum çok sevindim.

bende 71 olmuşum ama annemin tartısında..kendiminkinde ne olduğumu ancak eylülde görebileceğim...annem göbek bel toparlandı diyordu.kilo veremesemde yaptığım sporlar meyve vermeye başladı galiba.bugün ölçtüm 3 er cm gitmiş bel ve göbekten kalçadandaha bi azimlendim bugün 2 set leslie 5 mil yapasım geldi valla

sana maşallah diyorum başkada bişi diyemiyorum valla cnm.süper azmin var.bende yapmak istiyorum ama oğlum fırsat vermiyo malesef.

sana maşallah diyorum başkada bişi diyemiyorum valla cnm.süper azmin var.bende yapmak istiyorum ama oğlum fırsat vermiyo malesef.

canım azim gelmesi için bol bol aynaya bakıyorum çok etkili bir yöntem..
teyzem şişmandır benim aynanın karşına geçer kendine bakar sonrada "tüh ayı "der kendine

bende onun yöntemini uyguluyorum..bakınca kendimi çok çirkin buluyorum..hemen bunlardan kurtulmam lazım diyorum.aslında çoğu kez canım istemiyor ne yalan söyleyeyim.ama yapmadanda gitmeyecek diye kendimi zorlaya zorlaya başlıyorum bi şekilde..şimdi çocukların ikisinide uyuttum vakit kaybetmeden yapmam lazım.uyanık olduklarında mümkün değil yapamam

şekerim sana bravo valla..ben bebiş uyudnda ya iş yapıorum ya da yorgun olduum için yataım da süt olsun diyorumaynı inek misali..yiyip yatıorumşu leslie indiremiorum.bi tek kk da bi video var 3 mil sadece onu yapabilirim..başka neler yapıosun bana link yollarmısın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…