2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

valla ayna karşısındaki halimden bende hiç memnun değilim ama benim bi oğlum varki gündüzleri hiç uyumuyo nerdeyse.ayağımda sallıyorum yerine bıraktığım an uyanıyo.yanımda kimsemde yok.yweri geliyo yemek bile yapamıyorum.ancak oğlumuda alıp yürüyüşe gidiyorum.diyet yapamıyorum çünkü süt problemimiz var zaten sadece tatlı yemiyorum bide hamurişi.bakalım ne olcak böle.artık bebeğin 6 aylık olmasını bekliyorum o zaman diyete başlıcm.

cnm ben bugün başladım 5 mil yaptım sen ne zaman başlamıştın bide ne kadar yapıyodun haftada sadece leslie mi ay çokk hırslandım bende 5 mil yaptım çokkk enerjiğim

aysum teşekkür ederim uşum bugün indirdim sayende ve 5 mil yaptım

Kısslar ya bu leslie 1-2-3-.. Böyle 5 mil ya şimdi nasıl yapıyorsunuz siz 3 mil 40 dakika filan gibi mi ben bugün bütün milleri birer defa yaptım toplamda 1 saat falan sürdü her mil 12,5 dakikaydı neye göre yapıyosunuz bide nette yemek öncesi 500 adım diye bişey var onu anlamadım yapan var mı

ben yaptım yemek oncesi 500 adımı. 10-15 dk sürüyor sadece... 5 mil ise 1 saati geckin sürüyor baslı basına...

slm arkadaşlar bende aranıza katılmam lazım 65le hamile kaldım 78le dogumu tamamladık dogumun ertesi günü 71dim şuan da 70im hala inemedim ya cıldırmak üzereyim bi 65 bulursam hdefim 60 çünkü daha fazla zayıfladıgımda yüzüm cöküyo pek hoş olmuyorum aslında boyuma göre 65 ideal kilom ama hem iki cocuklu hem cıtır olmak istiyorum benimlede paylaşım yaparsanız sevinirim kızlar

hoşgeldin cnm katıl tabi ben de bu yeme arzusu ve emzirme oldukça verceimi snmıyrm ama azimliyim bakalım temmuz sonuna kadar en azında 62 -63 yada en kötüsü 65 olmam lazım

hoşgeldin cnm katıl tabi ben de bu yeme arzusu ve emzirme oldukça verceimi snmıyrm ama azimliyim bakalım temmuz sonuna kadar en azında 62 -63 yada en kötüsü 65 olmam lazım

bende aynıyım canım ya yemiyeyim diyorum olmuyo alışmışız bi kere emzirdigimiz içinde dayanamıyoruz aslında bende cok istiyorum bayramda fit olmayı ciciler giymeyi

rica ederim tatlım.

hoşgeldin aramıza.çok bi fazlalılığın yokmuş verirsin inşallah en kısa sürede.

kızlar leslie nin linkini isteyenler olmuş ama ben sende zayıfla sitesinden bulmuştum.şimdi bakıyorum kaldırmışlar.torrent programıyla indirmeyi biliyorsanız ishount sitesinde 1-2-4-5 mil torrentleri vardı dün baktım.

cnm ben bugün başladım 5 mil yaptım sen ne zaman başlamıştın bide ne kadar yapıyodun haftada sadece leslie mi ay çokk hırslandım bende 5 mil yaptım çokkk enerjiğim

canım 1 hafta boyunca düzenli olarak hergün yaptım ama 4 mil 5 mil 3 mil farketmedi..hergüna ynı yapmadım yani..üstüne mekik kalça bel hareketleri yaptım 20-30 dk..

nerden indirdin cnm yaa???ben de istiorummmm
canım 1 hafta boyunca düzenli olarak hergün yaptım ama 4 mil 5 mil 3 mil farketmedi..hergüna ynı yapmadım yani..üstüne mekik kalça bel hareketleri yaptım 20-30 dk..

maşallah cnm ya.ben zaten kızla ve evle uğraşmaktan kan ter içinde kalıorum.banyoya bebişe giremiorum e zaten hep süt ve terdaha terlemek istemiorum biraz da bu yüzden yapmıorum iice perişan olcam çünkü bebişimle yalnızken duşa giremiorum.uff ne zormuş bekarken ii diet iki yürüyüş tamamdı.şimdi ne boğazdan kesiorum ne yürüyebiliorum.yo bugün ben de başlıcammm

empatiiiik nası indirdin cnm??

hoşgeldin aramıza.çok bi fazlalılığın yokmuş verirsin inşallah en kısa sürede.[/QUOTE]

inşallah canım ya hep beraber vercez artık başka yolu yok

Maşallah,bu azimle zayıflarsın canım..

ben yaptım yemek oncesi 500 adımı. 10-15 dk sürüyor sadece... 5 mil ise 1 saati geckin sürüyor baslı basına...

Vallahi çok iyisin..

Hoşgeldin tombişlerin arasına..Bende 68-68.5 arası gidip geliyorum..Zayıflamak istiyorum ya (

bende istiyorum linki yaaaa

YOUTUBE danda açabiliyorsun..

Dün yine 20 dakika 4 ve 6 km hızla yürüdüm..B aşkada bir şey yapamadım..Oğlanı uyutamıyorum,iki gündür mız mız..Ev berbat,karman çorman..

leslie linkini "diyetcenter" sitesinden indirdim ben. googleda çıkıyor yazınca.

yaa ben ne güzel başlamıştım leslie ye düzenli yapıyodum hergün sabah ve akşam olmak üzere misafirim var yatılı yapamıyorum bikaç gündür zaten kilo bildirim gününü de kaçırdım, tartılmadım da pofff, kızım da huysuz.. pek bişey yemiyorum bol bol sıvı tüketiyorum bakalım bu çarşamba tartım bana gülümseyecek mi

maşaallah canım sen annenlerdemisin?

aynıyız canım ya tek fark sen dışarı çıkabiliyormuşsun benim eşim izin vermiyor

canım hepsi aynı günde olmaz en düşüğüden başla zamanla artır

katıl bize canım bizde veremeye çalışıyoruz yiyerek nasıl olacaksa:))

bende aynıyım canım ya yemiyeyim diyorum olmuyo alışmışız bi kere emzirdigimiz içinde dayanamıyoruz aslında bende cok istiyorum bayramda fit olmayı ciciler giymeyi

benimde olmam lazım bayramda memlekete gidicem

canım üzülme misafir verdirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…