canım azim gelmesi için bol bol aynaya bakıyorum çok etkili bir yöntem..
teyzem şişmandır benim aynanın karşına geçer kendine bakar sonrada "tüh ayı "der kendine
bende onun yöntemini uyguluyorum..bakınca kendimi çok çirkin buluyorum..hemen bunlardan kurtulmam lazım diyorum.aslında çoğu kez canım istemiyor ne yalan söyleyeyim.ama yapmadanda gitmeyecek diye kendimi zorlaya zorlaya başlıyorum bi şekilde..şimdi çocukların ikisinide uyuttum vakit kaybetmeden yapmam lazım.uyanık olduklarında mümkün değil yapamam
şekerim sana bravo valla..ben bebiş uyudnda ya iş yapıorum ya da yorgun olduum için yataım da süt olsun diyorumaynı inek misali..yiyip yatıorum şu leslie indiremiorum.bi tek kk da bi video var 3 mil sadece onu yapabilirim..başka neler yapıosun bana link yollarmısın??
[ı]bende 71 olmuşum ama annemin tartısında..kendiminkinde ne olduğumu ancak eylülde görebileceğim...annem göbek bel toparlandı diyordu.kilo veremesemde yaptığım sporlar meyve vermeye başladı galiba.bugün ölçtüm 3 er cm gitmiş bel ve göbekten kalçadandaha bi azimlendim bugün 2 set leslie 5 mil yapasım geldi valla [/ı]
valla ayna karşısındaki halimden bende hiç memnun değilim ama benim bi oğlum varki gündüzleri hiç uyumuyo nerdeyse.ayağımda sallıyorum yerine bıraktığım an uyanıyo.yanımda kimsemde yok.yweri geliyo yemek bile yapamıyorum.ancak oğlumuda alıp yürüyüşe gidiyorum.diyet yapamıyorum çünkü süt problemimiz var zaten sadece tatlı yemiyorum bide hamurişi.bakalım ne olcak böle.artık bebeğin 6 aylık olmasını bekliyorum o zaman diyete başlıcm.
ben yaptım yemek oncesi 500 adımı. 10-15 dk sürüyor sadece... 5 mil ise 1 saati geckin sürüyor baslı basına...
slm arkadaşlar bende aranıza katılmam lazım65le hamile kaldım 78le dogumu tamamladık dogumun ertesi günü 71dim şuan da 70im hala inemedim ya cıldırmak üzereyim bi 65 bulursam hdefim 60 çünkü daha fazla zayıfladıgımda yüzüm cöküyo pek hoş olmuyorum aslında boyuma göre 65 ideal kilom ama hem iki cocuklu hem cıtır olmak istiyorum benimlede paylaşım yaparsanız sevinirim kızlar
hoşgeldin cnm katıl tabi ben de bu yeme arzusu ve emzirme oldukça verceimi snmıyrm ama azimliyim bakalım temmuz sonuna kadar en azında 62 -63 yada en kötüsü 65 olmam lazım
aysum teşekkür ederim uşum bugün indirdim sayende ve 5 mil yaptım
slm arkadaşlar bende aranıza katılmam lazım65le hamile kaldım 78le dogumu tamamladık dogumun ertesi günü 71dim şuan da 70im hala inemedim ya cıldırmak üzereyim bi 65 bulursam hdefim 60 çünkü daha fazla zayıfladıgımda yüzüm cöküyo pek hoş olmuyorum aslında boyuma göre 65 ideal kilom ama hem iki cocuklu hem cıtır olmak istiyorum benimlede paylaşım yaparsanız sevinirim kızlar
cnm ben bugün başladım 5 mil yaptım sen ne zaman başlamıştın bide ne kadar yapıyodun haftada sadece leslie mi ay çokk hırslandım bende 5 mil yaptım çokkk enerjiğim
nerden indirdin cnm yaa???ben de istiorummmm
canım 1 hafta boyunca düzenli olarak hergün yaptım ama 4 mil 5 mil 3 mil farketmedi..hergüna ynı yapmadım yani..üstüne mekik kalça bel hareketleri yaptım 20-30 dk..
Kısslar ya bu leslie 1-2-3-.. Böyle 5 mil ya şimdi nasıl yapıyorsunuz siz 3 mil 40 dakika filan gibi mi ben bugün bütün milleri birer defa yaptım toplamda 1 saat falan sürdü her mil 12,5 dakikaydı neye göre yapıyosunuz bide nette yemek öncesi 500 adım diye bişey var onu anlamadım yapan var mı
ben yaptım yemek oncesi 500 adımı. 10-15 dk sürüyor sadece... 5 mil ise 1 saati geckin sürüyor baslı basına...
bende istiyorum linki yaaaa
bende 71 olmuşum ama annemin tartısında..kendiminkinde ne olduğumu ancak eylülde görebileceğim...annem göbek bel toparlandı diyordu.kilo veremesemde yaptığım sporlar meyve vermeye başladı galiba.bugün ölçtüm 3 er cm gitmiş bel ve göbekten kalçadandaha bi azimlendim bugün 2 set leslie 5 mil yapasım geldi valla
valla ayna karşısındaki halimden bende hiç memnun değilim ama benim bi oğlum varki gündüzleri hiç uyumuyo nerdeyse.ayağımda sallıyorum yerine bıraktığım an uyanıyo.yanımda kimsemde yok.yweri geliyo yemek bile yapamıyorum.ancak oğlumuda alıp yürüyüşe gidiyorum.diyet yapamıyorum çünkü süt problemimiz var zaten sadece tatlı yemiyorum bide hamurişi.bakalım ne olcak böle.artık bebeğin 6 aylık olmasını bekliyorum o zaman diyete başlıcm.
Kısslar ya bu leslie 1-2-3-.. Böyle 5 mil ya şimdi nasıl yapıyorsunuz siz 3 mil 40 dakika filan gibi mi ben bugün bütün milleri birer defa yaptım toplamda 1 saat falan sürdü her mil 12,5 dakikaydı neye göre yapıyosunuz bide nette yemek öncesi 500 adım diye bişey var onu anlamadım yapan var mı
bende aynıyım canım ya yemiyeyim diyorum olmuyo alışmışız bi kere emzirdigimiz içinde dayanamıyoruz aslında bende cok istiyorum bayramda fit olmayıciciler giymeyi
yaa ben ne güzel başlamıştım leslie ye düzenli yapıyodum hergün sabah ve akşam olmak üzere misafirim var yatılı yapamıyorum bikaç gündür zaten kilo bildirim gününü de kaçırdım, tartılmadım da pofff, kızım da huysuz.. pek bişey yemiyorum bol bol sıvı tüketiyorum bakalım bu çarşamba tartım bana gülümseyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?