- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.681
aaa çok ilginç neden böyle birşey önerdi ki doktorunuz normal doğum yapmaya engeliniz mi varmış bunu mu tespit etti de sezeryana yönlendirdi
normal doğumun nimetleri çok fazla keyfi yönden sezeryan seçmek bence çok mantıksız
şahsen normal doğum yapamazsam üzülürüm allahım nasip etsin diye dua ediyorum ve çok istiyorum
Kızlar sanki boğazımda yediğim bişey takılmış gibihissediyorum ve boğazım çok yanıyor...Ne yapsam geçer...Acil...
dün doktor randevum da dedim, eğer fiziksel olarak vücudum, çocuğun pozisyonu vs. uygun olursa ben normal doğum düşünüyorum..
Doktor sezeryanı öneririm dedi, benim eşim de doğum yaptı, sezeryanla oldu, neden zorluk çekesinki dedi.
aklımdaki normal doğum fikrini sildi dün..neyse hayırlısı olsun da
Kızlar sanki boğazımda yediğim bişey takılmış gibihissediyorum ve boğazım çok yanıyor...Ne yapsam geçer...Acil...
neden sezeryan diye sormadınmı :?? Acaba senden kaynaklı bir sorunmu var . Bende normal istiyorum şartlar yerinde olursa .ama dün akşam yakın bi arkadasım doğum yaptı radaım ilk dediği sey sakın normal doğum isteme oldu bende korktum açıkcası . 1 gün boyunca hastanede yatmış sancı gelmemiş ama acıklık varmış suni sancı vermişler ve sonrasındada çok kanama olmuş durmamış..tansiyonu da çok çıkmış .
Herşey yolunda olursa bende normal çok mantıklı ama bakalım hayırlısı tabi..
,eflalim,bayans,denizcim,murun84,erenhava,iklimya34,esrayagmur,angel74,dreamer35,welcqme,mesa,ayca22,mavili34,guleysa,..........maşallah ne kadar kalabalığız.herkese merhabaaaa
,eflalim,bayans,denizcim,murun84,erenhava,iklimya34,esrayagmur,angel74,dreamer35,WELCQME,mesa,ayca22,mavili34,guleysa,..........maşallah ne kadar kalabalığız.herkese merhabaaaa
offf korktum şimdi
inş. cnm hayırlısı neyse o olsun tabiki ama bence sen normal istiyorum diye üzerinde dur çok çok faydası var gerçekten bunu tecrübeli annelerden dinlediğinde çok daha net anlıyorsun hoş senin de istediğin bu ya sanki seni ikna etmeye uğraşırmış gibi konuştumŞuanki gidişhata göre normal doğum yapmaya engelim yok çok şükür...ama dr. normal doğum dediğimde sıcak bakmadı, böyle birşey dememi beklemiyormuş gibi şaşırdı.neden acı çekeceksin ki, sezeryan varken dedi. Epidural normal düşünüyorum dedim.Daha sağlıklıymış normal doğum dedim. Yok öyle birşey dedi. Anne rahmi temizleniyor dedim, sezeryanda temizlenmiyor mu dedi..ay ne dediysem cevapla karşılık verdi
neyse şu an takılmayacağım buna, Allah en doğru yolu seçmeyi nasip eder inşallah...
neden sezeryan diye sormadınmı :?? acaba senden kaynaklı bir sorunmu var . bende normal istiyorum şartlar yerinde olursa .Ama dün akşam yakın bi arkadasım doğum yaptı radaım ilk dediği sey sakın normal doğum isteme oldu bende korktum açıkcası . 1 gün boyunca hastanede yatmış sancı gelmemiş ama acıklık varmış suni sancı vermişler ve sonrasındada çok kanama olmuş durmamış..tansiyonu da çok çıkmış .
Herşey yolunda olursa bende normal çok mantıklı ama bakalım hayırlısı tabi..
bende sana katılıyorum normal doğum düşünen arkadaşlar olumsuz hikayeleri sakın dinlemeyin.herşeyin zorluğu var normal doğumun başı zor sonu rahat.sezeryanın başı kolay gibi sonu zor dikişlerden dolayı sorunlar oluyor.hayırlısı olsun şimdiden düşünmeyin bunları kızlarSelam herkese doğumdan bahsedilmiş doktorunuz daha şimdiden sezeryan diyorsa o doktora güvenmeyin çünkü para için yapıyorlar bunu bir kere nasıl doğum olacağını söylemek için çok erken bebeğin ağırlığı pozisyonu sizin çatınızın müsait olması doğum şeklini belirler bu da son haftalarda belli olur lütfen sezeryan diyene inanıp karar vermeyin başka doktora mutlaka görünün ondan sonra karar verin normal doğum en sağlıklısı bebek içinde anne içinde en güzeli, kötü olumsuz doğum hikayeleri sakın dinlemeyin benden söylemesi ben doğumdan çok korkuyordum ama artık doğumla ilgili olumsuz hiçbirşey okumuyorum dinlemiyorum kolay doğum hikayeleri okuyorum doğumumu nasıl kolaylaştırabilirim onları okuyorum bakış açınız değişir tavsiye ederim.
cnm o bebiş hareketi hoş sana diyen olmuş ben geç kaldım ama olsun..tada bu gün annemle bunu konuşuyoduk...böyle kayar gi olması..içini ferah tut..selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
aklıma kötü bişey getirmemeye çalışııyorum birkaç kezde hissettim bebeğimi
korktum bişey oldu diye
cnm doktorum madensuyu soda değil dikkat edin..nitrit ve nitrat oranı az hatta olmayın maden suyundan sabah akşam iç dedi yada magnezyum içiyorum...hem kemik gelişimi için hemde kasılmalar için çok iyikızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum
hoşgeldin cnm aramıza...rabbi tamamına erdirsin inş..kızlar öncelikle merhaba kısmetse bende nisan annesi olacağım benide aranıza alırsanız çok sevinirim
Kızlar sigara muhabbeti yaptık kafama takıldı ben kendimi bildim bileli tırnaklarımla oynarım ya elimle koparırım yada sürekli ağzımla bir nevi tırnak yeme alışkanlığı diyelim yutmuyorum ama hamileliğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ama unutuyorum hep hala kurtulamadım bebeğime bişey olmaz inşallah
geldik cnm yazıcam çok sabırsızlanıyorum çok mutluyuzaa esrayagmur gelmiş... canım gittin mi doktora nasıl bebişin..
slm cnm.... merhabalar...,eflalim,bayans,denizcim,murun84,erenhava,iklimya34,esrayagmur,angel74,dreamer35,WELCQME,mesa,ayca22,mavili34,guleysa,..........maşallah ne kadar kalabalığız.herkese merhabaaaa
aaa... çok üzüldüm canım.allah bebeklerini bağışlasın inşallah.slm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınımbebek suan kuvezde r rabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Kıızzzllllaaaaarrrrrr... :84:
Bugün saat 08:00 babamızı işe geçirdik ve ardından bizde evden çıkıp sağlık ocağına gittik ve kan değerlerimiz için kan verdik...Canımız çok yandı çünkü damarlarım ince ve hassas olduğundan delik deşik ettiler...Sonra eve geldik ve yattık bebişimle ama rüyamda kendi gelinliğimi giymiş gezindiğimi gördüm gezinirken el çiçeğimi duvağımı teker teker kaybettiğimi gördüm hayır olsun...Rüyadan anlayan var mı...
,eflalim,bayans,denizcim,murun84,erenhava,iklimya34,esrayagmur,angel74,dreamer35,WELCQME,mesa,ayca22,mavili34,guleysa,..........maşallah ne kadar kalabalığız.herkese merhabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?