2011 Nisan Anneleri

masallah kizina canimbenim kizimda cok asagida ki basasagi duruyo.ve altima baski yapiyo..c.tesi kontrolüm vardi benimde hatta doktora dedim sanki hemen cikicakmis gibi geliyo diye.yok o cikmaz hemen dedi hatta sonra alttan parmakla kontrol etti.normal birsey olmaz korkma dedi.ilkinde erken dogum yapmadin bundada olmaz gibi konustu.Allaha emanet artik

Son düzenleme:

Hoşgeldin bizde iyiyiz.

Evet canım iki taraf içinde en iyisi olsun ben şimdiden korkularımı azalttım daha rahatladım çok istiyorum normal doğum çok dua ediyorum sezeryan olursam üzülürüm.

Korkularını azaltman çok iyi canım inşallah gönlüne göre olur.Ama kendini çok şartlama, aksi olması gerekirse çok üzülürsün gerçekten.Hayırlısı olsun de..İnşallah hepimiz kolay bir şekilde atlatırız.O günler gelip geçtiğinde paylaşırız birbirimizle.Ayy ne heyecan verici :))

hadi gözün aydın canım maşallah kızına...gelsin pembiş kıyafetler artık

sağol canım daha bir çöp bile almadım inşallah başlıycam almaya bundan sonra istirahatteyim bakalım nasıl yapıcam bu işleri dışarıda çok çıkmıycam doktorumun tavsiyesi artık sonradan başları inşallah almaya

Orayı bilmiyorum ama civili tavsiye ederim daha dün geldi kolim çok güzel aldıklarımın aynısı sorun çıkmadı malıda güzel ve ucuz.

ay civilide sordum bacım daha önceden ama arada kaynadı cevaplayan olmadı.ordanda beğendiğim ürünler var.iyi oldu söylediğin

Çok haklısın üzülmek istemiyorum sezeryan dersede epidural istiyorum eşim istemiyor onu zararlıymış diye neyse hayırlısı az kaldı gelsinlerde artık hayırlısıyla paylaşırız.

ay civilide sordum bacım daha önceden ama arada kaynadı cevaplayan olmadı.ordanda beğendiğim ürünler var.iyi oldu söylediğin

Rica ederim hemen sipariş ver ama beğendiğin ürün çabuk bitiyor orda benim aldıklarımın çoğu kalmamış epeyde aldım bişey 90 liranın üstüne kargo ücreti yok.Eşimle mağaza mağaza gezip çıldırıcağıma böyle yaptık onunda işine geldi:)))

maşaallah oğluna evet biraz tosuncuk seninki benimki en son 360 gr dı cumartesi günü boyunu kendin hesaplayabilirisin ultrason kağıdında fl yzaıyorya onu yediyle çarp çıkan sonuç kuzunun boyu oluyor.

Maşallah cnm inş. Böyle tamamına erdirir rabbim herşey çok güzel iyi haberler almışsın hayırlısı olsun inşallah ama kiloya dikkat

esrayagmur maşş.kuzuna

canımm gözün aydın maasallah tosuncugaa:)) darısı tüm bebişlerini görmek için gün sayan annelerin başına:)

esrayağmurcum,maşallah bebeğine.benimki ne alemde acaba çok merak ediyorum.

esrayağmur maşallah paşana...kız bunlar bizi daha anne karnında oynatıyorlar doğdumu nasıl olacaklar hiç düşünmek istemiyorum...

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim..böylesine ilgi görmek siz gönl kardeşlerimden inanın çok iyi geliyo... 2500 gr ile 3900 gr ikiside bebekte normal kilo sayılıyomuş ama bizim bebek biraz obez olucağı için doktorum 3900-4000 gr olur dedi... 4.500 olmasında doğurmakta zor olurmuş... Beyefendi şimdiden böyle oynuyo bizimle yandık vallahi ya Diyorum anneme bak içerden beni çırmalıyo doğsun bi popoya vurucam hak etti.. Ay kıyamam ki ben...
cnm civilim çok iyi mağaza... Emin ol... ürünler gerçek fiyatı ile satılıyo öyle ekleme yok.. Ben ordan alıcam çoğu şeyi ve seçenek modelde çok

maşaallah oğluna evet biraz tosuncuk seninki benimki en son 360 gr dı cumartesi günü boyunu kendin hesaplayabilirisin ultrason kağıdında fl yzaıyorya onu yediyle çarp çıkan sonuç kuzunun boyu oluyor.

Maşallah cnm inş. Böyle tamamına erdirir rabbim herşey çok güzel iyi haberler almışsın hayırlısı olsun inşallah ama kiloya dikkat

esrayagmur maşş.kuzuna

canımm gözün aydın maasallah tosuncugaa:)) darısı tüm bebişlerini görmek için gün sayan annelerin başına:)

esrayağmurcum,maşallah bebeğine.benimki ne alemde acaba çok merak ediyorum.

esrayağmur maşallah paşana...kız bunlar bizi daha anne karnında oynatıyorlar doğdumu nasıl olacaklar hiç düşünmek istemiyorum...

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim..böylesine ilgi görmek siz gönl kardeşlerimden inanın çok iyi geliyo... 2500 gr ile 3900 gr ikiside bebekte normal kilo sayılıyomuş ama bizim bebek biraz obez olucağı için doktorum 3900-4000 gr olur dedi... 4.500 olmasında doğurmakta zor olurmuş... Beyefendi şimdiden böyle oynuyo bizimle yandık vallahi ya Diyorum anneme bak içerden beni çırmalıyo doğsun bi popoya vurucam hak etti.. Ay kıyamam ki ben...
cnm civilim çok iyi mağaza... Emin ol... ürünler gerçek fiyatı ile satılıyo öyle ekleme yok.. Ben ordan alıcam çoğu şeyi ve seçenek modelde çok

inş. allaha emanetler canım. sana istirahat et filan demedi mi doktorun bir de bende akıntı var onun için jel kullanmaya başladım onu da kullanmama gerektiğini söyledi erken doğum riski oluyormuş o yüzden

inş. allaha emanetler canım. sana istirahat et filan demedi mi doktorun bir de bende akıntı var onun için jel kullanmaya başladım onu da kullanmama gerektiğini söyledi erken doğum riski oluyormuş o yüzden

ayy bu alışveriş işi beni öldürecek ne ne kadar alıncak bir bilsemherkes cok alma diyor aama bebişlerin günlük üstü değişecek belki günde 2 defa o yüzden kafam cok karısık

bakcam canım civile ama şu bebefixde çok ugun yaaaa yorum yapan çıkana kadar sorcam valla

ay evet bak o riskte var neyse bir alıcı gözüyle bakıp seçeyim bende o zaman istediklerimi.ama cinsiyetimizin kız olarak kaldığından emin olmak istiyorum

ay evet bak o riskte var neyse bir alıcı gözüyle bakıp seçeyim bende o zaman istediklerimi.ama cinsiyetimizin kız olarak kaldığından emin olmak istiyorum

Benimki erkek ama ben ikisininde giyebileceği renk aldım zaten hastane çıkışı tulum bady falan aldım, diğer kıyafetleri doğduktan sonra al diyor herkes bebeğin kilosu boyu değişebiliyormuş aldıklarını giydiremiyebiliyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…