• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

şekerler kaç saattir kumaşcı kumaşcı gezdim kızıma kapı süsü yapmak için zor bulduğum istediğim renleri yavaş yavaş başlıyorum artık el emeği şeylere sonra da avize yapacam kızıma ayy çok sabırsızlanıyorum

şekerler kaç saattir kumaşcı kumaşcı gezdim kızıma kapı süsü yapmak için zor bulduğum istediğim renleri yavaş yavaş başlıyorum artık el emeği şeylere sonra da avize yapacam kızıma ayy çok sabırsızlanıyorum

ay ne güzel :81:
hadi bakalım kolay gelsin, ellerine sağlık şimdiden..
benim elimden gelmiyo hiç öyle şeyler yaaa :84:

bende istiyom :61: gebelik cizelgesi diye aradim ama bir suru sonuc cikiyo. temmuz annelerindedebaktim ama o kadar arayacak vaktim yok, lutfen o baslik nerede soyelrmisinz:61:

Canım Merhaba,
Aşağıya yazacağım adresi seçerek ve " Next" e basarak ilerleyip devam ediyorsun. 3. aşamada ilk soru tahmini doğum tarihin, ikinci sor da en son adet tarihini gireceksin...

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

gözünaydın canım.. kcaman olmus bebişin.. dikkat et canım kendine olur mu

çok saol cnm dikkat etmeye çalışıyorum umarım benim yaramaz erken gelmez.

masllah canim:nazar:oglusun kocaman olmus:emir_bebek:benimde sekerkontrolüm 8 ocakta ama bana öyle sekerli su falan icirmiycekler.sadece randevu saatime gitmeden 4 saat önce birsey yememem lazim.sadece su icebilirim.gittigimde sadece kan alincak.burdaki kontrol ordakinden farkli nedense.

benim gebeliğimin ilk başlarında yapılmıştı o.
sabah aç gittim kan aldılar açlık şekerime baktılar.
ama şimdiki biraz farklıydı.
belki orda yoktur dediğin gibi cnm.

aysucum gözün aydın canım.Baya büyümüş bebişin maşallah.

çok teşekkür ederiz teyzesi.

merhaba güzel anneler
nasılsınız bugün?
bizim misafirimiz gelicek akşama bi yandan yemekle uğraşıyorum bi yandan ev toparlıyorum.

kolay gelsin şekerim benim de yarın günüm var akşam dan yapmaya çalısacam bir çok işi temizlik yapmam lazım

saol cnm sanada şimdiden kolay gelsin.
dinlene dinlene yap aman dikkat et.
bana doktor erken doğum riskin var dedi dün ondan ayakta kalmıyorum pek.
allahtan temizliğimide perşembe günü yapmıştım.

saol cnm sanada şimdiden kolay gelsin.
dinlene dinlene yap aman dikkat et.
bana doktor erken doğum riskin var dedi dün ondan ayakta kalmıyorum pek.
allahtan temizliğimide perşembe günü yapmıştım.

erken doğum mu neden canım?bu kadar erken belli oluyormuymus?aman dikkat et aysucum kendini yorma sakın..

erken doğum mu neden canım?bu kadar erken belli oluyormuymus?aman dikkat et aysucum kendini yorma sakın..

dün doktorum rahim ağzı mesafesinimi bişi ölçtü kısa dedi.buda erken doğum riski oluyomu.
benim ulrtasonda bebeğim 25+6 çıktı yani 6. ayım bitmek üzere.
dikkat etmeye çalışıyorum inşallah erken gelmez yaramazım.yoksa işim çok zor.

merhaba hatunlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz çok şükür.sabah geç uyandık sonra kargomuzu almaya merkeze gittik.kızımın cicileri geldi :66: civilim den sipariş etmiştim kaliteleri çok güzel hiç pişman olmadım kapıda ödeme ile aldım ptt den. ekliycez ciciler topiğine. e merkeze inmişkende azcık dolaştık kuzumla kendime lcw dan kadife pantolon aldım üşüyorum kumaşlarla okula giderken. bir yaramazlık yapıp fast food yedik ve yağmur başlamadan evimize döndük. ay ama çok zor oldu gezmek yoruluyorum sanki karnım yere düşecek gibi aşağı aşağı ağırlık yapıyor anlatamam:50: bu aydan sonra asıl ağırlaşcaz ama nasıl yapcaz bilemiyorum artık...
Sizde haberler nasıl????

dün doktorum rahim ağzı mesafesinimi bişi ölçtü kısa dedi.buda erken doğum riski oluyomu.
benim ulrtasonda bebeğim 25+6 çıktı yani 6. ayım bitmek üzere.
dikkat etmeye çalışıyorum inşallah erken gelmez yaramazım.yoksa işim çok zor.

anladım canım bebek aşağıda yani..bende egildiğimde hissedebiliyorum karnımda cok aşağıda zaten bu yüzden korkuyorum:26:biraz arastırdım o yüzden cok fazla eğilmek ve ayakta kalmak riskliymiş..drum birsey demedi ama bebeğim cok asagıda..

gecmis olsun canm.dikkat et.bence misafir kabul etme artik.

çok saol cnm.
aslında kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum bundan sonra.
ama bu arkadaşlarımıza çok ayıp oldu 2 sefer gelmek istediler aksi gibi işimiz vardı kabul edemedik bu seferde ben dedim dahada ağırlaşmadan çıksınlar aradan nasılsa yabancı değiller diye.

merhaba hatunlar nasılsınız? biz kızımla iyiyiz çok şükür.sabah geç uyandık sonra kargomuzu almaya merkeze gittik.kızımın cicileri geldi :66: civilim den sipariş etmiştim kaliteleri çok güzel hiç pişman olmadım kapıda ödeme ile aldım ptt den. ekliycez ciciler topiğine. e merkeze inmişkende azcık dolaştık kuzumla kendime lcw dan kadife pantolon aldım üşüyorum kumaşlarla okula giderken. bir yaramazlık yapıp fast food yedik ve yağmur başlamadan evimize döndük. ay ama çok zor oldu gezmek yoruluyorum sanki karnım yere düşecek gibi aşağı aşağı ağırlık yapıyor anlatamam:50: bu aydan sonra asıl ağırlaşcaz ama nasıl yapcaz bilemiyorum artık...
Sizde haberler nasıl????

hoşgeldin cnm.
cicileriniz hayırlı olsun güle güle giyin.

anladım canım bebek aşağıda yani..bende egildiğimde hissedebiliyorum karnımda cok aşağıda zaten bu yüzden korkuyorum:26:biraz arastırdım o yüzden cok fazla eğilmek ve ayakta kalmak riskliymiş..drum birsey demedi ama bebeğim cok asagıda..

evet banada öle oluyo kafası tam kasığımda çorablarımı felan giymekte çok zorlanıyorum.
bana 2.düzey incelemede normal demişti doktor.kendi doktorumda bugünne kadar hiç bişi dememişti dün gittimde çıktı ortaya.
bence sende kontrolünde sor cnm.
allah korusun öle bişi varsa magnezyuma felan başlatıyolar hemn.

Son düzenleme:

evet banada öle oluyo kafası tam kasığımda çorablarımı felan giymekte çok zorlanıyorum.
bana 2.düzey incelemede normal demişti doktor.kendi doktorumda bugünne kadar hiç bişi dememişti dün gittimde çıktı ortaya.

26.haftamda cağırdı dr şeker taraması için..o zman sorarım inşallah..benim cok karnım olmadığı halde eğilirken zorlanıyorum..haftaya abimin düğünü var şehir dışında 6 saat yolculuk yapmam gerekli birsey olurmu ki:26:

Back
X