• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bana yardımcı olun ltfen arkadaşlar silerin haftası benimkinden daha ileri sizce 3-4 gündür hissetmemem normal mi? kafama çok taktım

SMGE 1 gün boyunca bnde hiç hissetmemiştim bi sefer
çok paniğe kapılmıştım, anlıyorum yani sni.
doktoruna bi danış istersen.
eğer doktora gidemezsen herhangi bi sağlık ocağına git orda kalp atışlarını dinliyorlar bebeğin
için rahat eder.

simge cikolata ye yataga uzan sakin sakin elini karnina koy oksa biraz bekle.. gerci daha kucuk ben ilk 20haftaliktim hissettigimde.olmadi yarin doktorunagit

simgecigim bak ben 25 haftalık hamileyim bende arasıra bebegimin tekmelerini hissedemiyorum bazende sıksık tekmeliyor bu normal olabilirmiş nette araştırmıştım hatta bu gün hiç hissetmemiştim ama şimdi tekmelemeye başladı.korkma canım bebişler durmadan hareket edecek diye birşey yok.yinede emin olmak için yarın bi dr git.ama canını sıkma umarım bişi yoktur.

var işte canım benimde pazartesi aynı arkadaşınınki gibi olmuş. müdür yardımcısına ben kibar kibar saygılı bir üslupla durumumu ifade edip ricada bulundum başıma bu geldi.onla kavga eden cadıların programları fıstık gibi. boşuna dememişler deveye diken .... tövbe tövbe yaaa hala çok sinirliyim

Çok tatlısın yaaa:52::52::52::52:
ama haklsın bizim okulda yüzbaşı asker eşleri falan var onlara hiç karışmıyorlar güçleri yetene dişini göstermek lazım

canım 26 saat dersim var zaten rica ettim benim ev ile okul arası servisle 25 dk. ne yaparsanız yapın araya boş ders koymayın dedim.o ne yapmış ? sabah ilk iki saat, öğleden sonra son 2 saat ders koymuş arada 4 saat boş :47: dedim ben napcam 4 saat okulda:43: toplamda 26 saat dersim ama 33 saat okulda olcam sayelerinde yaaaa... 5 hafta idare edin etcez mecbur sanki başka seçeneğimiz var:50:
Var canım seçeneğin bizim arkadaş katlanmadı ilçenin milli eğitim müdürü il milli eğitim bütün tanıdılarını devreye soktu ayrıca gelmiycem ayda 4 defa sevk alma hakkımız var ben de onu kullanırım dedi baskılara dayanamayan müdür programı eski haline getirdi biliyorum hiç etik değil ama okulunda uzakmış baya bence sende sevk al ve o gün gitme anlarlar en azından

23 haftalık cnm önceden devamlı hissediodum bu aralarda pek hissedemiom

canım hiç korkma gercekten bende de aynı şeyler oluyor 2 3 gün cok hareketli 2 3 gün kısıtlı hareketler onuda böyle tatlı şeyler falan yiyerek hissediyorum kalbini ferah tut canım inş seninkide öyledir

kipirdadigini oynadigini hissediyosan sorun yok karnini oynaticak kdr siddetli vurmayabilir herzaman ama saglikocagina bi git icin rahatlasin

kizlar sizleri okurken yeniden yasiyorum gebeligimi sanki':) her sabah tartiyacikardim..aliskanlikkaldi hala cikiyorum yaa:69:

SMGE 1 gün boyunca bnde hiç hissetmemiştim bi sefer
çok paniğe kapılmıştım, anlıyorum yani sni.
doktoruna bi danış istersen.
eğer doktora gidemezsen herhangi bi sağlık ocağına git orda kalp atışlarını dinliyorlar bebeğin
için rahat eder.

simgecigim bak ben 25 haftalık hamileyim bende arasıra bebegimin tekmelerini hissedemiyorum bazende sıksık tekmeliyor bu normal olabilirmiş nette araştırmıştım hatta bu gün hiç hissetmemiştim ama şimdi tekmelemeye başladı.korkma canım bebişler durmadan hareket edecek diye birşey yok.yinede emin olmak için yarın bi dr git.ama canını sıkma umarım bişi yoktur.

ya o vurus siddettine bagli hep ayni siddette hissetmemen normal amahic oynadigini kipirdadiginida mi hissetmiyorsun

çok saolun arkadaşlar içim birazda olsa rahatladı.
CALLA açıkçası bişeyler hafif ama onunda bebek mi yoksa başka bişeymi anlayamadım.

bebektir bebek sen simdi stesyaptin ya ondan boylesin birazda.. sabah ilk isin saglik ocagina gitmek olsun bence, allahin izniyle bise olmaz bebisine

dr kızmadı bana ama kilo almak iyi deyil dikkat etmeye calış dedi.ne yapayım ilk aydan başladım kilo almaya halende devam ediyor valla

ahhh canım sorma yaa ben kırdım sanırım:39: :39: :39: halende devam doguma kadar ne olur bilemem 25+5 günlük hamileyim canım sen
sağlık olsun canım ne yapalım alıyoruz işte veririz inşallah, benimki 22 +2 yani aramızzdanerdeyse bir ay var yani rekoru kaptırmış değilim bir aya kadar herhalde bende 15 kiloya tamamlarım

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben bebeğimin hareketlerini hissediodum ama 3-4 gündür pek hissedimiorum benim haftalarımda bunu yaşayan oldu mu lütfen yardımcı olun
Canını sıkma canım bazen oluyor ama yinede dr a git bir arkadaş da böyle hissetmemişti dr grip olacağını söylemiş ondan hissedemiyormuş yani her şey olabilir sen rahat ol yine de riske girme yarın bi görün dr a

merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
bugün bizim için bi felaketti.
sabah aç karnına hastaneye gittik 100 lük şeker yüklememiz yapılıcaktı.önce koluma damar yolu açıp vana gibi şeyden taktılar 4-5 kere delmeyelim dediler.sonra açlık şekerime baktılar.yüksek çıkarsa bugün yükleme yapamıcaz dediler.40 dakika onun sonucunu bekledik.düşük çıkmış ama sonucu söylemediler hepsini birlikte alırsınız dediler.yükleme için 4 plastik bardakla 100 gram glikoz verdiler 4 bardak suyla içtim ama zor oldu.1 saat sonra gel kan alıcaz dediler.bizde eşimle boşa hastanede beklemeyelim dedik eşimin iş yeri yakındı onunda işleri vardı iş yerine geçtik.yarım saat iş yerinde zor durdum midem acayip bulandı ve istifra ettim hepsi gitti.hastaneye döndük mecbur kolumdaki vana gibi şeyi çıkardılar 2 gün sonra gene gel yarın olmaz dediler.anlıcağınız çektiğim eziyet boşa gitti.
şimdi 2-3 gün sonra bi daha gidicez.bu sefer limon getirebilirsin dediler.2-3 damla sıkabilirmişim şekerin içine.daha önce söyleseler olmuyo sanki.bu sefer 4 bardak suyla karıştırmıcam ama çok su içmekte kaldırdı midemi.2 bardakta içicem daha tatlı olur ama limonda sıkarım az bişi.inşallah bu seferkinde bişi çıkmazda kurtulurum şu dertten.

ayy amma uzun yazdım dertlendim iyice. sabahtan beri hala kendime gelemedimki bişi yiyemiyorum bile.

çok geçmiş olsun bende bugün ilkini yaptırdım . öğleden sonra sonuç çıkar dediler ama ben diğer tahlillerimide bugün yaptırdığım için 9 tüp kan alındı şekerle beraber düşün bayıklıyordum eve zor attım kendimi yattım. korkuyorum yarın alıcam sonucu ama sanırım bendede 2. yükleme yapılacak ne yapıcam bilmiyorum :(

Off gerçekten işkence gibi olmuş.
Ben de çok korkuyorum bu şeker yüklemesinden :18:
Birinciden yüksek çıkıp ikincinin de yapılması gerekeceğinden hç kuşkum yok üstelik.
Anne tarafında da baba tarafında da şeker var.
Ablam hamileyken de çıkmıştı :43:

benim ailemdede böyle bir sorun vat o nedenle bende de çıkacağını düşünüyorum .seker genetik bi hastalıkmış .

bana yardımcı olun ltfen arkadaşlar silerin haftası benimkinden daha ileri sizce 3-4 gündür hissetmemem normal mi? kafama çok taktım

bende bebeğimi son 1-2 haftadır net olarak hissediyorum ondan öncebu kadar düzenli hissetmiyordum . canım bi kaç çikolata şeker gibi bişeyler ye ve sırt üstü yat birde böyle bak .ama kendini boş yere germe ..

merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
bugün bizim için bi felaketti.
sabah aç karnına hastaneye gittik 100 lük şeker yüklememiz yapılıcaktı.önce koluma damar yolu açıp vana gibi şeyden taktılar 4-5 kere delmeyelim dediler.sonra açlık şekerime baktılar.yüksek çıkarsa bugün yükleme yapamıcaz dediler.40 dakika onun sonucunu bekledik.düşük çıkmış ama sonucu söylemediler hepsini birlikte alırsınız dediler.yükleme için 4 plastik bardakla 100 gram glikoz verdiler 4 bardak suyla içtim ama zor oldu.1 saat sonra gel kan alıcaz dediler.bizde eşimle boşa hastanede beklemeyelim dedik eşimin iş yeri yakındı onunda işleri vardı iş yerine geçtik.yarım saat iş yerinde zor durdum midem acayip bulandı ve istifra ettim hepsi gitti.hastaneye döndük mecbur kolumdaki vana gibi şeyi çıkardılar 2 gün sonra gene gel yarın olmaz dediler.anlıcağınız çektiğim eziyet boşa gitti.
şimdi 2-3 gün sonra bi daha gidicez.bu sefer limon getirebilirsin dediler.2-3 damla sıkabilirmişim şekerin içine.daha önce söyleseler olmuyo sanki.bu sefer 4 bardak suyla karıştırmıcam ama çok su içmekte kaldırdı midemi.2 bardakta içicem daha tatlı olur ama limonda sıkarım az bişi.inşallah bu seferkinde bişi çıkmazda kurtulurum şu dertten.

ayy amma uzun yazdım dertlendim iyice. sabahtan beri hala kendime gelemedimki bişi yiyemiyorum bile.

aysucugum canım coooook gecmiş olsun üzüldüm.bende yaptırdım ama okadar migde bulantısı yapacak bişi olmamıştı bende tabi herkez aynı olacak die birşey yok.olsun canım canın saolsun bebişin iyi olsun önemli degil inş sonuçların temiz cıkar tatlım.

Back
X