• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..... Nasılsınız bakalım.... Aziz bebenin sitesine baktım çok cici şeyler var yaa... Akşama kısmet olursa bakıcam %50 indirimde varmış :))

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
aziz bebenin fabrikası benim eve yakın bende gittim baktım ama ürünleri çok kalitesiz geldi yani sevi bebedekileri görünce bunlara bu paralar verilmez dedim zira bi tulumun üzerinde 35 tl etiket vardı

neyse sonu guzel olan bişey için katlanacaz ama zamn cabk gecyr bence ya surda ne kaldı..ben yemek yiyip gelyrm şekerler :24:
Öyle tabii canım sayılı gün çabuk geçer,afiyet olsun canım.

canım aynı bızım kızımızda şansıyla kısmetiyle geldi ne zamandır eşimin arabasını degıstırmeyı düşünüyorduk dun arabamız alındı hemde istediğimizin çok çok daha güzeli daha iyisi oldu allahım kaza bela vermez inşallah kızımın şansına cok guzel oldu babsı kızına almış öyle diyor.biz ne oluyorsakkkkkkkk:4::22:
oo bebişlerin şansına bak maşallah kızlar:nazar:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr..... Nasılsınız bakalım.... Aziz bebenin sitesine baktım çok cici şeyler var yaa... Akşama kısmet olursa bakıcam %50 indirimde varmış :))

gunaydın canım oh oh al bebişine...ya bişey sorcam ben bi tane buyuk hastane çıkışı aldım bi tane daha almk gerkr mi sz kaç tane aldınız ?

:9: ay ne güzel eşinle kahvaltı ediyorsun :29:
benim eşim hafta içi kahvaltı yapmak yerine uyumayı tercih ediyo :19:
bende o gitikten sonra hazırlıyorum ama tek başıma pek iştahım olmuyo :59:

:9: benim gibi :9: daha 8,30da kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmeye başladım bile :31:

valla kızlar ben hergün 6,30 da kalkıyorum,kahvaltımı her sabah eşimle yapıp öyle çıkıyoruz evden.Zaten günün 11 saatini ayrı geçiriyoruz kahvaltılarımızı ve akşam yemeklerimizi bari beraber yiyelim diyoruz.Çokda keyifli oluyor,sabahları kaldırın eşlerinizi yataklarından:4:

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
aziz bebenin fabrikası benim eve yakın bende gittim baktım ama ürünleri çok kalitesiz geldi yani sevi bebedekileri görünce bunlara bu paralar verilmez dedim zira bi tulumun üzerinde 35 tl etiket vardı

kalitesini beğenmedin mi sen?? Ben daha bakmadım.... Sevi bebeye bakayım birde... :)))

gunaydın canım oh oh al bebişine...ya bişey sorcam ben bi tane buyuk hastane çıkışı aldım bi tane daha almk gerkr mi sz kaç tane aldınız ?

canım büyük parça değilde az sayıda olanlardan al... Bebek doğunca hemşireler senden istiyolar...

günaydın kızlar bugün sabah 5ten sonra uyuyamadım oğluşum kadar hareketliki sabahları uyutmuyor beni daha sonra biraz uyudum..benim gibi bebişi uykudan uyandıran varmı:26:

iyi bende kuşummmm
ya kızım yatta uyu allahını seversen ya ben bi izne ayrılıym hergün 12 ye kadar yatcam valla

:9:
çalışanca çok kıymetli oluyor sabah uykuları bilirim :31:
ama çalışmayınca nede olsa istediğim vakit uyurum rahatlığı olunca sabah uyku tutmayı :53:

Günaydın hoşgeldinn :70: aziz bebenin hastane çıkışları 100 TL idi eğer oda %50indirime girdiyse çok iyi

Ben bi tane 20 li hastane çıkışı aldım içinde 3 takımı var :8: battaniyesi-havlusu-şakaları filan var bence o yeter diye düşünüyorum ama yinede hoşuma giden bişi bulursam 5li takımda alabilirim

günaydın kızlar bugün sabah 5ten sonra uyuyamadım oğluşum kadar hareketliki sabahları uyutmuyor beni daha sonra biraz uyudum..benim gibi bebişi uykudan uyandıran varmı:26:

günaydın tatlımmmmm
gel tatlım bendensin dün benim cimcimede sabah 4 te uyandırdı beni sonrada yatırmadı
artık geceleride zor uyuyorum

bammbik kuşum artık şu izin gelsede bende her cenım istediğinde yatsam kalksam valla sabah işe gelmek işkence evden dişarı çıkasım yok soğuk diye her sabah kapıdan çıkarken yinemi yaaa diye ağlak ağlak çıkıyorum

:9: ay ne güzel eşinle kahvaltı ediyorsun :29:
benim eşim hafta içi kahvaltı yapmak yerine uyumayı tercih ediyo :19:
bende o gitikten sonra hazırlıyorum ama tek başıma pek iştahım olmuyo :59:

:9: benim gibi :9: daha 8,30da kahvaltı yaptım şimdi ne yesem diye düşünmeye başladım bile :31:

bizimki butun öğnlere ayrı önem verr ama kahvaltı bambaşka yaa düşkn midesne bi yemek yiyişi var insann iştahı açlyr karsısında :9: ballandra ballandra yiyor :86: :86:

valla kızlar ben hergün 6,30 da kalkıyorum,kahvaltımı her sabah eşimle yapıp öyle çıkıyoruz evden.Zaten günün 11 saatini ayrı geçiriyoruz kahvaltılarımızı ve akşam yemeklerimizi bari beraber yiyelim diyoruz.Çokda keyifli oluyor,sabahları kaldırın eşlerinizi yataklarından:4:
Aslında yarım saat erken kalkıcak ama işte uyumak istiyorum bakışları atınca kıyamıyorum ona :69:

Hoşgeldin canım :70:

kuzum benim nick e yeni bi boyut kazandırdın valla

:60::60::60:

kalitesini beğenmedin mi sen?? Ben daha bakmadım.... Sevi bebeye bakayım birde... :)))

canım büyük parça değilde az sayıda olanlardan al... Bebek doğunca hemşireler senden istiyolar...
sevi bebeyle fiyatları aynı ama bence sevi bebeler daha kaliteli geldi bana o yüzden almadım aziz bebeden bişey

ya kızalr bende 10 lu hastane çıkısı aldım içinde bir tulum ve alt üst takım var birde ekstradan 5 li bir akım aldım bir tane daha 10 lu takım alacağım cok mu olur napsam kararsızım ya

günaydın tatlımmmmm
gel tatlım bendensin dün benim cimcimede sabah 4 te uyandırdı beni sonrada yatırmadı
artık geceleride zor uyuyorum

ayy canım bizim bebişlerimz cok mu yaramaz olacak ne?simdiden annelerini uyutmuyorlar gece doğunca bizi uykusuz geceler bekliyor galiba:52:kıpır kıpır uyumak ne mümkün:30:hareketleri hissetmiyoruz diyorduk alın size diyor bebişler şimdi galiba:60:

ayy canım bizim bebişlerimz cok mu yaramaz olacak ne?simdiden annelerini uyutmuyorlar gece doğunca bizi uykusuz geceler bekliyor galiba:52:kıpır kıpır uyumak ne mümkün:30:hareketleri hissetmiyoruz diyorduk alın size diyor bebişler şimdi galiba:60:

aynen eşim öyle dedi bana dün onuda uyandırdık anne kız hareket etmiyomu diyodun al sana hareket dedi arkasını döndü yattı
valla ellerinde oynatacak bunlar bizi bi doğsunlar şimdiden başladılar :52: :52::52::52:

Back
X