• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar ne zamana kadar işe devam etmeyi düşünüyorsunuz ben son 3 haftaya kadar gelırım dıyordum ama çok çok yorgun oluyoruz yaa gun gectıkce de daha da cok agırlasacagız ne yapacagız bılmıyorum valla boyle gıderse son haftalara kadar zor dururuz valla

kızlar ne zamana kadar işe devam etmeyi düşünüyorsunuz ben son 3 haftaya kadar gelırım dıyordum ama çok çok yorgun oluyoruz yaa gun gectıkce de daha da cok agırlasacagız ne yapacagız bılmıyorum valla boyle gıderse son haftalara kadar zor dururuz valla

32. hafta dedimmiiiiiiii ben gider valla arkama bile bakmam metrobüslerle filan işe gelemem hiççç 27 şubatta bitiyo inşallah

Kızlar ya masada oturduğum yerde uyumuşum anam bu halim nedir benim yaaaa
ay kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelce :70:
Kızlarrrr selam.Valla 15-17 kilo iyi bence.Ben 20 'yi geçicem bu gidişle :(

:64: :64: amann hoş geldin tiancuuuuuuuuu :64: :64: kuzum gecmezsn 20yi ya kaç aldn şmdye kadar..verrz verrz sen merak etme :70:

kızlar herkeze merhabalar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim artık iyileştik çok şüçür bebişte bayağı hareketlendi inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayız ALLAH kimseye yaşatmasın öpüyorum hepinizi iyiki varsınız....

32. hafta dedimmiiiiiiii ben gider valla arkama bile bakmam metrobüslerle filan işe gelemem hiççç 27 şubatta bitiyo inşallah

benım evımle işyerim çok yakın birbirine yürüyerek 5 dk arabamla 2 dk bıle degıl ama oturup calısacak halım olmuyo yaa bazen boyle yıkıntı altından cıkmıs gıbı oluyorum bazende zıpkın gıbı oluyorum ama agırlastıkca çaptan düşeceğimiz bi gerçek zaten

cnm benimmm ben de gün sayıyorum valla :97:
32. hafta bitince rapor oluyormuş sanırım. Benim hafta ma göre 24 Şubatta doluyor sanırım 32. hafta :65::65::65:
ay sonunu yaparrr, çıkarım, neyseki Şubat ayı 28 gün :81:

kızlar cok sukur saat 5 e geldı bırazdan cıkacagım hemen yemegımı ocaga koyup elımı ayagımı sere sere tv karsısına yatacagım inşallah

ay kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelce :70:

:64: :64: Amann hoş geldin tiancuuuuuuuuu :64: :64: Kuzum gecmezsn 20yi ya kaç aldn şmdye kadar..verrz verrz sen merak etme :70:
ay öyle yapıcam canım yaaa hem bugün osmanda varrrr

vallahı hepımızde gulunecek haldeyız su anda sanırım gözlerımızın yarısı kapalı
:5: :5: :5: :5: :5:

benım evımle işyerim çok yakın birbirine yürüyerek 5 dk arabamla 2 dk bıle degıl ama oturup calısacak halım olmuyo yaa bazen boyle yıkıntı altından cıkmıs gıbı oluyorum bazende zıpkın gıbı oluyorum ama agırlastıkca çaptan düşeceğimiz bi gerçek zaten
ay ne şanslısın ya ben 1 saat yol geliyom hergün

cnm benimmm ben de gün sayıyorum valla :97:
32. hafta bitince rapor oluyormuş sanırım. Benim hafta ma göre 24 Şubatta doluyor sanırım 32. hafta :65::65::65:
ay sonunu yaparrr, çıkarım, neyseki Şubat ayı 28 gün :81:

aynı zamanda çıkıcaz izne desene kuşummm ay dört gözle bekliyom valla bende

Back
X