- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.481
yaşasınnerresnde otruosun şekerm
Mavişehirdeyim,iş yerim de Alsancak tarafında.. Sen nerde oturuyorsun ?
Bebeğin kız mı Erkek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşasınnerresnde otruosun şekerm
Mavişehirdeyim,iş yerim de Alsancak tarafında.. Sen nerde oturuyorsun ?
Bebeğin kız mı Erkek mi?![]()
veririz tabi canım benm 15 kilo almş arkadaşmı gordm daha 2 ay oldu doğum yapalı valla benden ii gozkyr muthiiş![]()
göztepede otruorum oğluşum olcak hayrlısıyla hastane konusunda kararszm çok sen nerreyi düğşünüosn
kızlar ne zamana kadar işe devam etmeyi düşünüyorsunuz ben son 3 haftaya kadar gelırım dıyordum ama çok çok yorgun oluyoruz yaa gun gectıkce de daha da cok agırlasacagız ne yapacagız bılmıyorum valla boyle gıderse son haftalara kadar zor dururuz valla
Kızlar ya masada oturduğum yerde uyumuşum anam bu halim nedir benim yaaaa
ay kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelceKızlar ya masada oturduğum yerde uyumuşum anam bu halim nedir benim yaaaa
Kızlarrrr selam.Valla 15-17 kilo iyi bence.Ben 20 'yi geçicem bu gidişle![]()
halini hiç iyi görmüyorum kuzu
![]()
göztepede otruorum oğluşum olcak hayrlısıyla hastane konusunda kararszm çok sen nerreyi düğşünüosn
32. hafta dedimmiiiiiiii ben gider valla arkama bile bakmam metrobüslerle filan işe gelemem hiççç 27 şubatta bitiyo inşallah
halini hiç iyi görmüyorum kuzu
![]()
32. hafta dedimmiiiiiiii ben gider valla arkama bile bakmam metrobüslerle filan işe gelemem hiççç 27 şubatta bitiyo inşallah
ay öyle yapıcam canım yaaa hem bugün osmanda varrrray kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelce
![]()
Amann hoş geldin tiancuuuuuuuuu
![]()
Kuzum gecmezsn 20yi ya kaç aldn şmdye kadar..verrz verrz sen merak etme
![]()
vallahı hepımızde gulunecek haldeyız su anda sanırım gözlerımızın yarısı kapalı
ay ne şanslısın ya ben 1 saat yol geliyom hergünbenım evımle işyerim çok yakın birbirine yürüyerek 5 dk arabamla 2 dk bıle degıl ama oturup calısacak halım olmuyo yaa bazen boyle yıkıntı altından cıkmıs gıbı oluyorum bazende zıpkın gıbı oluyorum ama agırlastıkca çaptan düşeceğimiz bi gerçek zaten
cnm benimmm ben de gün sayıyorum valla :97:
32. hafta bitince rapor oluyormuş sanırım. Benim hafta ma göre 24 Şubatta doluyor sanırım 32. hafta
ay sonunu yaparrr, çıkarım, neyseki Şubat ayı 28 gün :81: