• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam canlar .ben arada ocak şubat yada aralık annelerine bakıyorum.aldıkları ciciler odalar olsun yada tecrübeleri olsun okumak iyi oluyor gerçekten.daha önce hayatımda hiç bişi için bukladar bilgi toplama çabasında bulunmamıştım ve hırsımda olmamıştır ama annelik çok farklıymış.en küçücük bilgiye bile muhtacım sanki öylesine delicesıne bi araştırma yapıyorum.allah hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin inşallah hepimize :126:

ay öyle yapıcam canım yaaa hem bugün osmanda varrrr

:5: :5: :5: :5: :5:

ay ne şanslısın ya ben 1 saat yol geliyom hergün

canım 1 saat nasıl dayanyrsn maaşallh ben çalşmaya başladgmda surekli istifra ettim rapor almk zornda kaldım benmkide 1 bucuk saate yakn suryrdu hala raporluyum il içi görevlendrme için beklyrm :59:

canım 1 saat nasıl dayanyrsn maaşallh ben çalşmaya başladgmda surekli istifra ettim rapor almk zornda kaldım benmkide 1 bucuk saate yakn suryrdu hala raporluyum il içi görevlendrme için beklyrm :59:

valla tatlım o bulantılı günlerde ya gelmedim işe yada bulantım geçene kadar çıkmadım evden ama bzaen ara duraklarda indim hava aldım filan zor oldu benim için

slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?

slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?

maşallah kızınaaa :nazar::nazar:
ne güzel güzel haberler var.. Kilosu da iyi.. Darısı hepimizin başına :81::81:

benm oğluşum olcak şekermm alışverişe başladnmı sen ya ben daha başlamadm çok sabırsızlanıyorum 6 aydan snra başlayalm diyoruzzzz ama herşeyi almak istiyorummmm

biz de yeni başladık alışverişe..İnsan mağazaya gidince herşeyi almak istiyor ama kendimi & eşimi frenliyorum, :1: ya da frenlediğimi düşünüyorum kendimce :9: :9:

Back
X