2011 Nisan Anneleri

aferin kızına akıllıca büyümüş annesi
biz yorgunuz... ağırlaşıyoruz.. neyseki yarıyıl tatili geliyor ilaç gibi gelecek ondan bi kaç hafta sonrada izne ayrılacağım inş.

maşallah bebişine...demek 1 kilo oldu :)))) gerçekten artık kiloları duyar olduk :)))

teşekkür ederim kızlar bol bol dinlenmemiz lazım bende çabuk yoruluyorum...ben baştan beri 2.5 kg aldım.zaten kilolu olunca fazla almamam gerekiyordu.şükür 1 kg su bebiş olmuş..:))

kaç haftalık hamişsin tatlım sen bayağı alşweriş yapmşn süper yaaaa araştrmışsında ne gzell iyice cıkıp bakmak lazım tabi bikaç yere bağlı kalmamak lazım

Valla ben de 32.haftada ayrılıcam.Mümkün olsa daha önce ayrılırım valla.Çook yoruluyorum.

ay kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelce

amann hoş geldin tiancuuuuuuuuu kuzum gecmezsn 20yi ya kaç aldn şmdye kadar..verrz verrz sen merak etme

Canım sorma Bu sabah tartıda kendimi 9 kilo almış gördüm ( Dünyam başıma yıkıldı.Bu doğru olamaz,tartı bozulmuştur dimi evet evet kesin bozulmuştur demek isterdim ama malesef almışım galiba (

bende artik esisi kadar sIK ugramiyorum tartinin yanina :)) arada korka korka tartiliyorum 7,5 kilo almisim ve hizla devam ediyooo

Tiancu cumm seni o kadarrr iyi anlıyorum ki, günümüz de aynı, aldığımız kilo da
doktora diyorum gerçekten doyasıya yemek yesem de alsam neyse
kızacak bana pzt. günü gittiğimde ama gerçekten masumummm
doğumdan sonra vericem ya gerçektennn

cok sagol canim 11 e kadar isteyim cocuk olunca i$ saatlerimi böyle ayarladim esim geliyo ben gidiyorum ama ben %60 calisiyorum:)) Allahtan..burda tr gibi cocuk bakimi olmadigi icin normal calisip maasimin cogunu bakiciya verecegime en azindan kendimiz bakmis oluyoruz.maasta bana kaliyosanada iyi dinlenmeler..
canım sen işe gideceksin birazdan,
ben işten çıkacağım birazdan
tersim döndü
iyi işler sana

cnm gözünaydın kocaman olmuş miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…