- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.541
(srp_kmy82 , ymr_el ) kizlar daha önce hosgeldiniz dedim mi bilmiyorum ama yeniden hosgeldiniz aramizagüzel paylasimlarda bulunmaniz dilegiyle..
amin cnm egepolu bende çok araştrdm ama doktorumu değiştremem ben dışardanda pek doğum kabul etmiolar zaten çok yoğunlar ama süper bi hastane olduğunu biliorumm
aferin kızına akıllıca büyümüş annesi
biz yorgunuz... ağırlaşıyoruz.. neyseki yarıyıl tatili geliyor ilaç gibi gelecek ondan bi kaç hafta sonrada izne ayrılacağım inş.
maşallah bebişine...demek 1 kilo oldu :)))) gerçekten artık kiloları duyar olduk :)))
barış bebe ile mina bebe uygun gibi güzküyor fiyatları ama arka tarafalrı toptancıalrı gezince aynı malı daha ucuza alabiliyorsunuzz..en basit örenk aynı amrka hastane çıkışı 20 lira daha uygundu...agız bezi bile bazen dıaşrda dah uygun oluyor..toptan ordan alınca birden indirm yapılmış gibi geliyiyor ama öle değil...
örnek ben kızıma uyku seti olarak funnbayt nin days modelini aldım nette 180 lira orda 200 lira diyip indirp yapıyor ama karabğlarda mobilya magzaalrı satış noktası mobilyamı alırrken ordan 170 liraya aldım...
kızlar ne zamana kadar işe devam etmeyi düşünüyorsunuz ben son 3 haftaya kadar gelırım dıyordum ama çok çok yorgun oluyoruz yaa gun gectıkce de daha da cok agırlasacagız ne yapacagız bılmıyorum valla boyle gıderse son haftalara kadar zor dururuz valla
ay kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelce
amann hoş geldin tiancuuuuuuuuu kuzum gecmezsn 20yi ya kaç aldn şmdye kadar..verrz verrz sen merak etme
Canım sormaBu sabah tartıda kendimi 9 kilo almış gördüm ( Dünyam başıma yıkıldı.Bu doğru olamaz,tartı bozulmuştur dimi evet evet kesin bozulmuştur demek isterdim ama malesef almışım galiba ([/B]
Valla ben de 32.haftada ayrılıcam.Mümkün olsa daha önce ayrılırım valla.Çook yoruluyorum.
Canım sormaBu sabah tartıda kendimi 9 kilo almış gördüm ( Dünyam başıma yıkıldı.Bu doğru olamaz,tartı bozulmuştur dimi evet evet kesin bozulmuştur demek isterdim ama malesef almışım galiba (
kızlarr merhaba nasılsınızzzz....
kızlarr merhaba nasılsınızzzz....
kızlar bende kaçıyorum artık öpüyorum hepinizi
selam hosgeldin..bizden iyilik caniim seni sormali?? bende birseyler atistiriyorum bir yandan birazdan i$e gidicem
selam hosgeldin..bizden iyilik caniim seni sormali?? bende birseyler atistiriyorum bir yandan birazdan i$e gidicem
hoşgeldin tatlım
canım sen işe gideceksin birazdan,
ben işten çıkacağım birazdan
tersim döndü
iyi işler sana
slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?