• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:nazar::nazar::nazar:
aferin kızına akıllıca büyümüş annesi
biz yorgunuz... ağırlaşıyoruz.. neyseki yarıyıl tatili geliyor ilaç gibi gelecek ondan bi kaç hafta sonrada izne ayrılacağım inş.:49:

maşallah bebişine...demek 1 kilo oldu :)))) gerçekten artık kiloları duyar olduk :)))

teşekkür ederim kızlar bol bol dinlenmemiz lazım bende çabuk yoruluyorum...ben baştan beri 2.5 kg aldım.zaten kilolu olunca fazla almamam gerekiyordu.şükür 1 kg su bebiş olmuş..:))

barış bebe ile mina bebe uygun gibi güzküyor fiyatları ama arka tarafalrı toptancıalrı gezince aynı malı daha ucuza alabiliyorsunuzz..en basit örenk aynı amrka hastane çıkışı 20 lira daha uygundu...agız bezi bile bazen dıaşrda dah uygun oluyor..toptan ordan alınca birden indirm yapılmış gibi geliyiyor ama öle değil...
örnek ben kızıma uyku seti olarak funnbayt nin days modelini aldım nette 180 lira orda 200 lira diyip indirp yapıyor ama karabğlarda mobilya magzaalrı satış noktası mobilyamı alırrken ordan 170 liraya aldım...

kaç haftalık hamişsin tatlım sen bayağı alşweriş yapmşn süper yaaaa araştrmışsında ne gzell iyice cıkıp bakmak lazım tabi bikaç yere bağlı kalmamak lazım

kızlar ne zamana kadar işe devam etmeyi düşünüyorsunuz ben son 3 haftaya kadar gelırım dıyordum ama çok çok yorgun oluyoruz yaa gun gectıkce de daha da cok agırlasacagız ne yapacagız bılmıyorum valla boyle gıderse son haftalara kadar zor dururuz valla

Valla ben de 32.haftada ayrılıcam.Mümkün olsa daha önce ayrılırım valla.Çook yoruluyorum.

ay kıyamam canm benm yaa eve gdnce uzat aykalrnı guzelce :70:

:64: :64: amann hoş geldin tiancuuuuuuuuu :64: :64: kuzum gecmezsn 20yi ya kaç aldn şmdye kadar..verrz verrz sen merak etme :70:

Canım sorma :( Bu sabah tartıda kendimi 9 kilo almış gördüm :(( Dünyam başıma yıkıldı.Bu doğru olamaz,tartı bozulmuştur dimi evet evet kesin bozulmuştur demek isterdim ama malesef almışım galiba :((

Canım sorma :( Bu sabah tartıda kendimi 9 kilo almış gördüm :(( Dünyam başıma yıkıldı.Bu doğru olamaz,tartı bozulmuştur dimi evet evet kesin bozulmuştur demek isterdim ama malesef almışım galiba :(([/B]

bende artik esisi kadar sIK ugramiyorum tartinin yanina :)) arada korka korka tartiliyorum 7,5 kilo almisim ve hizla devam ediyooo:27:

Valla ben de 32.haftada ayrılıcam.Mümkün olsa daha önce ayrılırım valla.Çook yoruluyorum.

Canım sorma :( Bu sabah tartıda kendimi 9 kilo almış gördüm :(( Dünyam başıma yıkıldı.Bu doğru olamaz,tartı bozulmuştur dimi evet evet kesin bozulmuştur demek isterdim ama malesef almışım galiba :((

Tiancu cumm seni o kadarrr iyi anlıyorum ki, günümüz de aynı, aldığımız kilo da :70: :70:
doktora diyorum gerçekten doyasıya yemek yesem de alsam neyse :14: :14:
kızacak bana pzt. günü gittiğimde ama gerçekten masumummm :50:
doğumdan sonra vericem ya gerçektennn :69:

cok sagol canim 11 e kadar isteyim cocuk olunca i$ saatlerimi böyle ayarladim esim geliyo ben gidiyorum ama ben %60 calisiyorum:)) Allahtan..burda tr gibi cocuk bakimi olmadigi icin normal calisip maasimin cogunu bakiciya verecegime en azindan kendimiz bakmis oluyoruz.maasta bana kaliyo:34:sanada iyi dinlenmeler..:64:
canım sen işe gideceksin birazdan,
ben işten çıkacağım birazdan :66:
tersim döndü :64:
iyi işler sana:48:

slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?

cnm gözünaydın kocaman olmuş miniğin :nazar::nazar::nazar:

Back
X