• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

biz iyiyiz canımmm çok şükür,şeker tarama testimizi olamadık daha ,glikozu içtikten sonra miğden çok şekeri kaldırmadı çıkarmak zorunda kaldım.Hafta sonu müsait olabilirsem gidip yaptırıcaz.Doktorumuzu da değiştirdik kafam o konuda da rahatladı.Bide alışverişe başlamadım daha bu hafta yavaş yavaş başlamam gerekiyor artık:26:

şeker taramasını bende henüz yaptırmadım ama okadar uzun süre ac kalmak benide korkutuyor insallah dayanabilirim..doğum yapıcaz artık hala aradığımız dr bulamadık:9:simdiki drmdan memnunum aslında ilk drm cok cadıydı kadına kasık fıtığım var diyorum insallah boğulmaz diyor doktora bak nasıl rahatladım bende:60:sen neden değiştirdin canım doktorunu?

biz iyiyiz canımmm çok şükür,şeker tarama testimizi olamadık daha ,glikozu içtikten sonra miğden çok şekeri kaldırmadı çıkarmak zorunda kaldım.Hafta sonu müsait olabilirsem gidip yaptırıcaz.Doktorumuzu da değiştirdik kafam o konuda da rahatladı.Bide alışverişe başlamadım daha bu hafta yavaş yavaş başlamam gerekiyor artık:26:

ayy cnm yaaa çok kötü bi durum aynısını bende yaşadım biliyorum.
bi dahakine limon götür yanında cnm.ben öle içmiştim 2.seferini daha ii oluyo.
alışveriş konusunda bende sendenim cnm.daha hiç bişi almadım.kısmetse haftaya cumartesi eminönüne gidicez eşimle çoğu şeyi ordan alırız diye düşünüyorum.orası biterse burda mağazalardan alıcaklarımı almak daha kolay olucak benim için.

tüh canım ya, seni şekerli su etkilemiş bayağı.. :48:
ben bu konuda çok şanslıydım, unuttum limon götürmeyi hastanedeki adam da biz limon kullanmıyoruz meyva suyu gibi birşeyle karıştırılıyor dedi, portakal suyu gibi bişi içtim..biraz tatlıydı ama çok şükür etkilemedi öyle..
İnşallah bir dahaki gidişinde miden etkilenmez.. :48:

Günaydın kızlar dün giremedim.Balık yağını soran olmuştu hamile ve emziren anneler için Seven Seas Pulse (Pure Fish Oils) bir kaç çeşidi daha var ama onları vermiyorlar hamilel:nazar:ere bilgilerinize :)

şeker taramasını bende henüz yaptırmadım ama okadar uzun süre ac kalmak benide korkutuyor insallah dayanabilirim..doğum yapıcaz artık hala aradığımız dr bulamadık:9:simdiki drmdan memnunum aslında ilk drm cok cadıydı kadına kasık fıtığım var diyorum insallah boğulmaz diyor doktora bak nasıl rahatladım bende:60:sen neden değiştirdin canım doktorunu?

:1:Allah muhafaza iyiki değiştirmişsin doktorunu,benimki aslında işinde çok iyiymiş,kapısının önü türbe gibi,1 aydan önce randevu alamıyorsun ve o kadar yoğunluktan olsa gerek ilgilenmiyordu.Ben sorarsam söylüyordu ilacımı falan.Onun haricinde tavsiyelerde falan bulunmuyordu yanii bide her gittiğimde 2 saat bekliyordum kapısında.Şimdi yine aynı hastanede ilk hamileliğimi öğrendiğim doktora gidiyorum,hiç değilse kadın gittiğimizde yüzümüze bakıp gülüyor.Halimi hatırımı soruyor birşeye ihtiyacım varmı,kilo takibini yapıyor,yemem gerekenleri,dikkat etmem gereken şeyler için tavsiyede bulunuyor.İnşallah doğumdada işini iyi yapıyordur.

ilk doktorun da ne rahatlatır konuşmuş öyleee :27:
bazı doktorlar konuşmasını bilmiyor canım yaa :41:

ayy cnm yaaa çok kötü bi durum aynısını bende yaşadım biliyorum.
bi dahakine limon götür yanında cnm.ben öle içmiştim 2.seferini daha ii oluyo.
alışveriş konusunda bende sendenim cnm.daha hiç bişi almadım.kısmetse haftaya cumartesi eminönüne gidicez eşimle çoğu şeyi ordan alırız diye düşünüyorum.orası biterse burda mağazalardan alıcaklarımı almak daha kolay olucak benim için.

evet limon evde kalmamış yoldanda alabileceğim biryer yoktu sabahı köründe.Kahvaltıda yapmamıştım kötü etkiledi beni.Boşu boşuna 1 bardak glikozu içmiş oldum:25:
Bende bu hafta sonu beşiklere,bebek arabalarına bakıcam.Yavaş yavaş alışverişe başlamak lazım.

bizde iyiyiz cnm.diyetle uğraşıyorum valla artık iyice zor gelmeye başladı biran önce zaman geçsede doğsa miniğim diyorum.

canım gercekten zor bu durumda diyete uymak canımızn ne isteyecegi belli olmuyorki planlı olması zorlar:26:bebişin kocaman oldu canım eğer sezeyan istiyorsan yada durum onu gerektiriyorsa miniğine kavusmana cok az kaldı 2ay sonra doğurursun öyle olursa:9:

tüh canım ya, seni şekerli su etkilemiş bayağı.. :48:
ben bu konuda çok şanslıydım, unuttum limon götürmeyi hastanedeki adam da biz limon kullanmıyoruz meyva suyu gibi birşeyle karıştırılıyor dedi, portakal suyu gibi bişi içtim..biraz tatlıydı ama çok şükür etkilemedi öyle..
İnşallah bir dahaki gidişinde miden etkilenmez.. :48:
ya sorma canım kahvaltıda etmemiştim,tadı iki gündür ağzımdan gitmedi.Çok şekeride sevmem,çayı şerbet gibi içen biri olsam etkilemezdi belki.Bidahaki gidişimde 2 tane limon götürücem:27:

:1:Allah muhafaza iyiki değiştirmişsin doktorunu,benimki aslında işinde çok iyiymiş,kapısının önü türbe gibi,1 aydan önce randevu alamıyorsun ve o kadar yoğunluktan olsa gerek ilgilenmiyordu.Ben sorarsam söylüyordu ilacımı falan.Onun haricinde tavsiyelerde falan bulunmuyordu yanii bide her gittiğimde 2 saat bekliyordum kapısında.Şimdi yine aynı hastanede ilk hamileliğimi öğrendiğim doktora gidiyorum,hiç değilse kadın gittiğimizde yüzümüze bakıp gülüyor.Halimi hatırımı soruyor birşeye ihtiyacım varmı,kilo takibini yapıyor,yemem gerekenleri,dikkat etmem gereken şeyler için tavsiyede bulunuyor.İnşallah doğumdada işini iyi yapıyordur.

keşke benim drmda kilo takibi yapmasa tartıya cıkarken cekiniyorum adamdan birde bu konuda takıntılı olunca:1:20 günde 3kilo alınırmı die azarlayınca beni bende bir ara değiştirmeyi düşünüdm drmu eşimde yanımdaydı biraz takıntılı zaten kilo konusunda diyince dr sustu..nihayetinde ben hamileyim canım zaten biliorum sürekli şiştiğimi ne diye kızıyorsun bee adam:60:

Canımmm kafan bayağı karışmış,Öncelikle zaten evini aldın çok şükür bebek odası ilk etapta olmasada olur çok zorlama kendini.Yavaş yavaş yaparsın odasını.2 tane park yatak yerine 1 tane park yatak ve karyola almak daha mantıklı değil mi canım.Yine de sen bilirsin tabii.Günola hayr ola acele etme yinede belki odayı komple yaparsın.

evet cnm biraz karıştığı doğru biraz telaştan oldu sanırım..bu ay evle uğraşıcam hep
ev toplama taşınma tadilat aynı zamanda bebek eksikleri derken ne düşüneceğimi şaşırdım..
hepsi bu aya denk geldi,Allahtan kıyafetlerinin hemen hemen hepsini tamamladım bebeğimin
en azından giyecekleri hazır :9:

keşke benim drmda kilo takibi yapmasa tartıya cıkarken cekiniyorum adamdan birde bu konuda takıntılı olunca:1:20 günde 3kilo alınırmı die azarlayınca beni bende bir ara değiştirmeyi düşünüdm drmu eşimde yanımdaydı biraz takıntılı zaten kilo konusunda diyince dr sustu..nihayetinde ben hamileyim canım zaten biliorum sürekli şiştiğimi ne diye kızıyorsun bee adam:60:

ayy canım yapmayıncada nasıl olsa birşey diyen yok diye habire yiyosun.Bak hemen çeki düzen verdim kendime,iki gündür ekmek,pilav,makarna yok, iyi hissediyorum böyle olunca.Dün anneme gittim mesela güzel güzel yemeklerden yemedim,haşlama istedim annemden oturdum haşlama yedim mesela.Fazla kilo alanlar dikkat etmeli artık bu aydan sonra:18:

evet cnm biraz karıştığı doğru biraz telaştan oldu sanırım..bu ay evle uğraşıcam hep
ev toplama taşınma tadilat aynı zamanda bebek eksikleri derken ne düşüneceğimi şaşırdım..
hepsi bu aya denk geldi,Allahtan kıyafetlerinin hemen hemen hepsini tamamladım bebeğimin
en azından giyecekleri hazır :9:

o zaman dua edin çıplak kalmayacak bebiş,yatakda nereye olsa yatar bişi olmaz:1:
Allah yardımcın olsun.Daha 3 ayın var Allahın izniyle yaparsın yavaş yavaş.

canım hergün mü bu saatte kalkıyorsun, yoksa bugüne özel mi bu kadar erken kalktın..:53:
ben 8 e doğru ancak kalkabiliyorum..işe de çoğunlukla biraz geç kalıyorum:34:

hergün bu saatte kalkmaya çalışıyorum canım,sabah namazına kalkıyorum birdaha da yatmıyorum zaten ,anca kahvaltıyı hazırlıyıp ortalığı toparlıyorum.Akşam işten gelince birşey yapmak istemiyor canım,ütülerimi,çamaşırları yıkamayı,asmayı,bulaşık makinasını boşaltmayı sabah yapıyorum.

Back
X