• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hergün bu saatte kalkmaya çalışıyorum canım,sabah namazına kalkıyorum birdaha da yatmıyorum zaten ,anca kahvaltıyı hazırlıyıp ortalığı toparlıyorum.Akşam işten gelince birşey yapmak istemiyor canım,ütülerimi,çamaşırları yıkamayı,asmayı,bulaşık makinasını boşaltmayı sabah yapıyorum.

ne güzel canım, erken kalkmak daha güzel.. Ben de kendimi ayarlasam da,daha erken kalkabilsem..:48:

ayy canım yapmayıncada nasıl olsa birşey diyen yok diye habire yiyosun.Bak hemen çeki düzen verdim kendime,iki gündür ekmek,pilav,makarna yok, iyi hissediyorum böyle olunca.Dün anneme gittim mesela güzel güzel yemeklerden yemedim,haşlama istedim annemden oturdum haşlama yedim mesela.Fazla kilo alanlar dikkat etmeli artık bu aydan sonra:18:

fazla kilo da almadım ki ben drma o yüzden kızıyorum zaten toplam 6 kilo aldım adama cok geldi:9:ben daha 2 aylık hamileyken hiç kilo almamısken bana yasaklamıstı zaten makarnayı pilavı galiba benim drmda benim gibi takıntılı kilo konusunda:60:senin nasıl canım kilo alımın?

fazla kilo da almadım ki ben drma o yüzden kızıyorum zaten toplam 6 kilo aldım adama cok geldi:9:ben daha 2 aylık hamileyken hiç kilo almamısken bana yasaklamıstı zaten makarnayı pilavı galiba benim drmda benim gibi takıntılı kilo konusunda:60:senin nasıl canım kilo alımın?

senin doktor çok acımasızmış yaa :35:
6 kilo çok normal. ben 11 kilo aldım, son 3 ay kilo alman yasak dedi.:26:
Zaten ortalama normal olan 11-12 kilo ile bitirmekmiş.
Seni gevşetmemek için öyle demiş olmalı..

kuzucukların annelerine merhabalar,

bir kaç yerde bebek mobilyasından bahsedilmiş bebek yatağı olarak park yatak istemeyip mobilya düşünenler açısından ikeanın beşiğini öneririm başka modelleride var ama en uygun fiyatlı olanın linki IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

ben ofiste kullanmak için aldım bundan hem fiyatı piyasadaki diğer yataklara göre uygun ve kaliteli bir kere ağaç ( kayın) bence en sağlıklısı.60*120 boyutunda iki katlı oalrak kullanılabiliyor 129 tl

senin doktor çok acımasızmış yaa :35:
6 kilo çok normal. ben 11 kilo aldım, son 3 ay kilo alman yasak dedi.:26:
Zaten ortalama normal olan 11-12 kilo ile bitirmekmiş.
Seni gevşetmemek için öyle demiş olmalı..

bilmiyorum valla canım:26:senin dr da acımasızmıs canım 3 ay nasıl kilo almayabilirsin hele ki son 3 ay canım normal sınırı insann bünyesine göre değişiyor zayıf hamile kaldıysan cok kilo alıyorsun..12-17 alabilirsin dedi benim ilk drm..

canım ben 8 kilo almışım,2 gün önce muayeneye gittiğimde,tartıda(kıyafetlerinde etkisi var galiba) 10 kilo almış gözüküyordum.Bu sabah tartılınca moralim yerine geldi:66:
Sen normal gidiyorsun sıkıntı yapma 6 kilo az bile ayına göre.7-8 normal diyor doktorlar.

canım ben 8 kilo almışım,2 gün önce muayeneye gittiğimde,tartıda(kıyafetlerinde etkisi var galiba) 10 kilo almış gözüküyordum.Bu sabah tartılınca moralim yerine geldi:66:
Sen normal gidiyorsun sıkıntı yapma 6 kilo az bile ayına göre.7-8 normal diyor doktorlar.

tartıya sabah cıkmak lazım canım kesinlikle yemek yiyip cıktıktan sonra bile 1 kilo farkediyor kesin sabahın körüne doktor randevusu almak lazım:60:ayyy bir doğsa bebiş kilo umrumda değil cabuk veririm zaten ben oğluşum bir sağ salim doğsunda:16:

kuzucukların annelerine merhabalar,

bir kaç yerde bebek mobilyasından bahsedilmiş bebek yatağı olarak park yatak istemeyip mobilya düşünenler açısından ikeanın beşiğini öneririm başka modelleride var ama en uygun fiyatlı olanın linki IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.

ben ofiste kullanmak için aldım bundan hem fiyatı piyasadaki diğer yataklara göre uygun ve kaliteli bir kere ağaç ( kayın) bence en sağlıklısı.60*120 boyutunda iki katlı oalrak kullanılabiliyor 129 tl

merhaba canım,bu beşik sallanmıyor ama:26:

bilmiyorum valla canım:26:senin dr da acımasızmıs canım 3 ay nasıl kilo almayabilirsin hele ki son 3 ay canım normal sınırı insann bünyesine göre değişiyor zayıf hamile kaldıysan cok kilo alıyorsun..12-17 alabilirsin dedi benim ilk drm..

günaydın kızlarrrr:92:valla canlarım ben hem kilolu hamile kaldım hem de şimdiye kadar 9.5 kilo aldım.10 demeye dilim varmıyo:1::1:demicem işte.70 le hamile kaldım.79.5 oldumbide son 3 ayda 10 kilo alınır diyolar.valla öle olursa biterim.sizce ben 85 le kapatabilir miyim ki sezonu??:66:

tartıya sabah cıkmak lazım canım kesinlikle yemek yiyip cıktıktan sonra bile 1 kilo farkediyor kesin sabahın körüne doktor randevusu almak lazım:60:ayyy bir doğsa bebiş kilo umrumda değil cabuk veririm zaten ben oğluşum bir sağ salim doğsunda:16:

evet gelsinler diyorum ama doğduktan sonra da sevgiden içimize sokasımız gelir.Şimdi sadece bizim içimizde,sadece bize hareket ediyor.Kilo çok umrumda değil bebiş sağlıklı gelsin yeter.

merhaba canım,bu beşik sallanmıyor ama:26:

ben sallanmaması daha ıyı diye bılıyorum hatta evdekini teyzemden alıcam o mothercaredab sepet beşiklerden almış oda yaptım zaten evde yanımda kalması ıcınde sepet besıgı kullanıcam o sallanabilior ama sabitliycem salanmasın diye, bir de ikeadakini 3 yaşına kadar fln kullanabilior sanırım

ben sallanmaması daha ıyı diye bılıyorum hatta evdekini teyzemden alıcam o mothercaredab sepet beşiklerden almış oda yaptım zaten evde yanımda kalması ıcınde sepet besıgı kullanıcam o sallanabilior ama sabitliycem salanmasın diye, bir de ikeadakini 3 yaşına kadar fln kullanabilior sanırım

canım araştırmak lazım ama bu zamana kadar bütün tanıdıklarım sallanan beşiklerden aldı,bende sallanan daha sonra sabitlenen karyola tercih edicem sanırım.Ama fiyatı çok uygunmuş sabit isteyenler bakabilir tabiiki.

:53: :52: :53: :52: :53: :52:
ben artık şikayet etmeyeceğimmmm..:17:
Allah kolaylık versin canım sana..

saol canım ben zamanında çok büyük konuştum sanırm. şey derdim "bi insan nasıl anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışır, insan evini taşır....". şimdi hergün maltepe-bahşehir arası yaklaşık 60 km gidip geliyorumm...en kötüsü servisten indiğimde ayaklarım şişmiş ve uyuşmuş oluo...nese ya buna da şükür dimi:37:

hergün bu saatte kalkmaya çalışıyorum canım,sabah namazına kalkıyorum birdaha da yatmıyorum zaten ,anca kahvaltıyı hazırlıyıp ortalığı toparlıyorum.Akşam işten gelince birşey yapmak istemiyor canım,ütülerimi,çamaşırları yıkamayı,asmayı,bulaşık makinasını boşaltmayı sabah yapıyorum.

Maşşallah canım Allahım nazarlardan korusun seni. Bende hergün alarmı 6.30a kuruyorum ama nedense kalkmam 7.15i buluyor. Tabi kahvaltı falanda yapamadan doğru işe. İş yerinde atıştırıyorum bişeyler ama içim hiç rahat olmuyor. Keşke bende kalkıp bütün herşeyi sabahtan yapabilsem onu geçtim kahvaltımı düzenli yapsam. 32. haftayı iple çekiyorum evimde oğluşumla vakit geçirmek için. Bütün işleri o zamana bırakıyorum inş hakkından gelebilirm...

günaydın kızlarrrr:92:valla canlarım ben hem kilolu hamile kaldım hem de şimdiye kadar 9.5 kilo aldım.10 demeye dilim varmıyo:1::1:demicem işte.70 le hamile kaldım.79.5 oldumbide son 3 ayda 10 kilo alınır diyolar.valla öle olursa biterim.sizce ben 85 le kapatabilir miyim ki sezonu??:66:

canım dikkat edersen kilo alımın durur diyorum ama tecrübeli değilim,dediklerim seni kandırmaktan ibaretde olabilir:1:Sıkma canım canını eğer doğumda zor olmayacaksa,doğumdan sonra verirsin.Bende hayatım boyunca almadığım kadar kilo aldığım zamanda hamile kaldım şansızlık işte:19:

Back
X