• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ters duruyorsa sadece normal doğuma engel cnm.
daha zamanı var düzelir belki
normal duruşuna geçer.

bakalım bnde pazartesi gidicemm doktora, ne diyecek.

:17: ay kızlar oğlum kafasını dayıyo mide tarafıma..poposu sağda öylece anneye dayanmış duruyo... yerim ben onu ya...böyle hissetmek ne kadar güzel...:5: miniciklerdi... mercimeklerdi..badem oldular yok margarin kadar derken.. şimdi..az kaldı gelicekler..sonra emekledi yürüdü derken...:43: allahım.... inanmak için mücize aralar... görmezmi bu insanlar her sn bi mucize..

ayy ne güzel cnm ya maşallah hissedebiliyosun ben de gecen haftaya kadar tekmeleri hissediyordum ama benımkı ters durdugu için alt tarafa tekme atıyor devamlı...2-3 gündür de hareket yok dün en son doktora gittim kalp atısını duydum da rahatladım... ama doktor dediki bazen 3 gün hareket etmeyebilir panik yapma

:17: ay kızlar oğlum kafasını dayıyo mide tarafıma..poposu sağda öylece anneye dayanmış duruyo... yerim ben onu ya...böyle hissetmek ne kadar güzel...:5: miniciklerdi... mercimeklerdi..badem oldular yok margarin kadar derken.. şimdi..az kaldı gelicekler..sonra emekledi yürüdü derken...:43: allahım.... inanmak için mücize aralar... görmezmi bu insanlar her sn bi mucize..

Ay nasıl anlıyorsun poposunu kafasıını falan ben ço merak ediyorum tekmeler bazen altta bazen üstte oluyor tekmemi kafmı popomu atıyo belli değil

ayy ne güzel cnm ya maşallah hissedebiliyosun ben de gecen haftaya kadar tekmeleri hissediyordum ama benımkı ters durdugu için alt tarafa tekme atıyor devamlı...2-3 gündür de hareket yok dün en son doktora gittim kalp atısını duydum da rahatladım... ama doktor dediki bazen 3 gün hareket etmeyebilir panik yapma

Sanırım benimki de hala ters çünkü alttaki temeleri üsttekilernden daha güçlü ama tersliğini merak etme son haftalara kadar değişiyormuş

burdaki konuşmalara göre bebişim ters duruyo...onun için tekmelerini aşşapıda hissetmen normal..daha bebeklerin içerde yeri var..doğuma 2 gün kala bile dönen bebekler var...%4 ihtimal bu şekilde devam etmesi... bununla birlikte hissetmiye bilirsin zaman zaman... bacakları içerde olabilir..yada sen uyuduğunda hareket ede bilir..zamanlar uyuşmuyodur..sonuçta şunu anlaya bilirsin popo dayıyo..arada tümsekçıkartıyomu..onları gözlemle ve içini ferah tut...:49: bıcırıklar çok hareketli ama biz biraz az hissede biliriz..

Ay nasıl anlıyorsun poposunu kafasıını falan ben ço merak ediyorum tekmeler bazen altta bazen üstte oluyor tekmemi kafmı popomu atıyo belli değil

cnm benimkisi bariz balli...bi sabah uyandım mide kısmım nasıl şiş nasıl şiş...bide dokturum demişti midene yakın die..sağolsun nefes alamıyorum bazen.. bi lokma dayanıyo boğazıma..neyse kafasını hissediyorum elimle...popo zati büyük babası gibi..oda bi şişlik yapıyo çok komik çekerim resmini..bide tepikte soldan gelince tama diyorum..:9:

cnm benimkisi bariz balli...bi sabah uyandım mide kısmım nasıl şiş nasıl şiş...bide dokturum demişti midene yakın die..sağolsun nefes alamıyorum bazen.. bi lokma dayanıyo boğazıma..neyse kafasını hissediyorum elimle...popo zati büyük babası gibi..oda bi şişlik yapıyo çok komik çekerim resmini..bide tepikte soldan gelince tama diyorum..:9:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Günaydın Kızlar.... :3:

Bugün çok mutluyuz. Çünkü dün kızımı gördüm... :emir_bebek: Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... :nazar: 39,4 cm boy ve 1528 gr. olmuş benim minik kuşum... :16:
Kıpır kıpırdı yine herzamanki gibi... Beni çok mutlu ediyor... Artık karnımın dışından da hareketleri belli olmaya başladı... Herşey yolundaydı çok şükür... Çok sağlıklıymış minik kuşum... :nazar:

maşallah cnm kızına kocaman olmuş :nazar::nazar:

günaydın kızlar:16:
bizde dün bebişimizi gördük çok güzeldi kocaman olmuş artık kızım 35 cm ve 1020 gr sağlıklı ve bir terslik yoktu çok mutlu olduk doyadoya seyrettik:69:

maşallah kızına :nazar::nazar: kocaman olmuş

selam kızlar 1 hhadftadır hiç giremedim siteye.fena halde grip oldum.gözümü açamadım nerdeyse...şimdi daha iyiyim.en azından ayaktayım yatmıyorum...sizler nasılsıız geçmişi pek okuyamadım.umarım iyisinizdir...
bizde 2 gün önce drumuza gittik bebeğimin hareketleri çok azalmıştı bide gripli olunca endişelendim soluğu doktorda aldım ama çok şükür iyiymiş kızım sadece tembellik yapıyormuş...herşey gayet iyi dedi drumuz...33 cm boyu var 930 gr olmuş ağırlığı...ben bu ay yine 5 kg kadar almışım kızdı walla dr....toplamda 10 kg almış oldum..hamur işi ve tatlı yemeyi yasakladı...
bu arada kızımın yatağıda geldi eve...çok mutlu oldum...:))
bizde şimdilik başka bişe yok...

çok geçmiş olsun cnm.
maşallah kızında kocaman olmuş:nazar::nazar:
sende yediklerine dikkat edersen kilo alımın durur cnm dert etme sakın.

ayy cok hoşşş :1:

:9: :9: :9: :9: :9:

Kızlar belki erken belki değil ama bişey sormak istiyorum...Sonuçta 7. aydayız veyada bitiriyoruz...Aranızda doğum çantasını hazırlayan var mı...

Kızlar belki erken belki değil ama bişey sormak istiyorum...Sonuçta 7. aydayız veyada bitiriyoruz...Aranızda doğum çantasını hazırlayan var mı...

cnm ben 30. haftadan sonra doğum çantasının hazırlanması gerektiğini okumuştum.bende çantaya koyucaklarımı aldım.bebek için deterjan alıp yıkıcam ütülücem hazırlıcam çantamı.hazır dursun ne olur ne olmaz.ufak tefek eksikler var onlarıda bu haftasonu tamamlarım inşallah.

Canım Aslında bana kalsa bende hazırlarım doğum çantasınıçünkü allah korusun belli olmaz bebeler erken teşrif ederse hazır olur ama ben eşimden çekiniyorum sürekli erken doğum diye diye erken doğuracaksın diyor en azından 32. haftadan sonra hazırlarım herhalde

cnm ben 30. haftadan sonra doğum çantasının hazırlanması gerektiğini okumuştum.bende çantaya koyucaklarımı aldım.bebek için deterjan alıp yıkıcam ütülücem hazırlıcam çantamı.hazır dursun ne olur ne olmaz.ufak tefek eksikler var onlarıda bu haftasonu tamamlarım inşallah.

ben de 30. haftadan sonra hazırlıcam daha 3 hafta var...bazı yerlerde cantasıyla birlikte satılıyor cok şirin seyler..odayı da 32. haftadan sonra hazırlıcam....

Canım Aslında bana kalsa bende hazırlarım doğum çantasınıçünkü allah korusun belli olmaz bebeler erken teşrif ederse hazır olur ama ben eşimden çekiniyorum sürekli erken doğum diye diye erken doğuracaksın diyor en azından 32. haftadan sonra hazırlarım herhalde

Anladım kızlar...Sormamın nedeni hissettiğim ağrılar sancılar ve ebeninde erken doğum olabilir demesi...Üstünede Şubat ayında gelecek bebekler Aralık ayının son haftası doğmaya başlaması...Tedirgin oldum...Yarın eşim izinli çarşıya çıkıp biraz alışveriş yapalım babişkoyla...K.K. biraz bakınayımda neler konuyormuş...

Anladım kızlar...Sormamın nedeni hissettiğim ağrılar sancılar ve ebeninde erken doğum olabilir demesi...Üstünede Şubat ayında gelecek bebekler Aralık ayının son haftası doğmaya başlaması...Tedirgin oldum...Yarın eşim izinli çarşıya çıkıp biraz alışveriş yapalım babişkoyla...K.K. biraz bakınayımda neler konuyormuş...

canım sadece ağrı ve sancılardan dolayı mı erken doğum olabilir dedi ebe, yoksa başka bir sebep mi var çünkü biaç gündür bende de sancılar var tırstım yani

canım sadece ağrı ve sancılardan dolayı mı erken doğum olabilir dedi ebe, yoksa başka bir sebep mi var çünkü biaç gündür bende de sancılar var tırstım yani

Canım benim birkaçgün kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu...Ebede karnın gerilip sancı oluyormu dedi evet dedim...Hatta yürüyemiyorum bile dedim ve sağ kasığımda sancı oluyor dedim...Belinde kasıklarındada sancı ağrı olursa hafife alma bir dr. görün dedi..Erken doğum olabilir dedi...Zaten benim idrar yolu enfeksiyonumda var oda erken doğum olabilir demişti dr...

Back
X