• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm kilonu neden taktın anlamadım?1 kilo az değilki zaten normal yani.
bende şeker çıktığından beri kilo veriyorum sabit bile kalmadım.yediklerimiz bebişlerimize yarıyodur merak etme cnm.

saol canım bebişlerimiz sağlıklı büyüsün tek istediğimiz o zaten..

tşk ederım aysu evet narın bır kız olacak benım cımcıme.lavantalı kokulu ya sevmıyorum klasık sade ondan dolayı

anladım cnm.ben lavantalı aldım bide yumoşun babysini aldım.geçen gün yıkadım eve astım ayy nasılda miss koktular..dün akşamda ütüledim hepsini.bi tek çanta alıp yerleştirmek kaldı ama benim eksiklerim var daha.

canım nerede oturuyorsun . Benim burada var markette baktım ama almadım daha dolabımızın gelmesine var o zaman alır yılarım dedim . hatda 3 boy olarak yapmışlar hem leventalısı hem normali . ama neden inatla klasik istiyorsun ben yumusatıcıda kullanmayı düşünmediğimiçin dedim lavantalı alsam daha güzel mi kokar..

avrupa yakasında oturuyorum klasık olan dımı her yerde lavantalı var eger varsa al kendıne kaçırma ben koku sevmıyorum yumuşatıcı bıle bayz kokusuz olanlardan kullanıyorum.marketın adı ne canım

anladım cnm.ben lavantalı aldım bide yumoşun babysini aldım.geçen gün yıkadım eve astım ayy nasılda miss koktular..dün akşamda ütüledim hepsini.bi tek çanta alıp yerleştirmek kaldı ama benim eksiklerim var daha.

ne gzl benımde çok eksık var aldıklarımı yıkayıp keneara koyayım dedım ne olur ne olmaz dıye

avrupa yakasında oturuyorum klasık olan dımı her yerde lavantalı var eger varsa al kendıne kaçırma ben koku sevmıyorum yumuşatıcı bıle bayz kokusuz olanlardan kullanıyorum.marketın adı ne canım

Ben anadolu yakasındayım canım. Altunizade -koşuyolu civarında . özkuruşlar market. valla o kadar çok sorunsa sana valla alayım 1- 2 paket yolayayım sana kargoyla. migros tansaş gibi büyük marketlere baktınmı oralarda çeşit çok oluyor ..

Ben anadolu yakasındayım canım. Altunizade -koşuyolu civarında . özkuruşlar market. valla o kadar çok sorunsa sana valla alayım 1- 2 paket yolayayım sana kargoyla. migros tansaş gibi büyük marketlere baktınmı oralarda çeşit çok oluyor ..

ayy çok tşk ederım canım:70: anneme gıdıcem o tarafta oturuyor ozaman bakarım.mıgrostada yok:61:

anladım cnm.ben lavantalı aldım bide yumoşun babysini aldım.geçen gün yıkadım eve astım ayy nasılda miss koktular..dün akşamda ütüledim hepsini.bi tek çanta alıp yerleştirmek kaldı ama benim eksiklerim var daha.[/QUOT

Bende bu yumuşatıcı işine karar veremedim bi kaç markada var bebek yumuşatıcısı ama son durulamada alıyorya çamaşırlara bir daha durulanmıyor ve kalıntı bırakıyor o nedenle kararsızım kullanmakta en azından ilk etapda bi kaç ay sadece hacışakir ile yıkamayı düşünüyorum .çocuk doktorunada sormak istiyorum aslında ..
Bu arada dalinin de aynı hacışakir gibi sabun deterjanı var.onu kullanan varmı..o kokulumu acaba..

Bende bu yumuşatıcı işine karar veremedim bi kaç markada var bebek yumuşatıcısı ama son durulamada alıyorya çamaşırlara bir daha durulanmıyor ve kalıntı bırakıyor o nedenle kararsızım kullanmakta en azından ilk etapda bi kaç ay sadece hacışakir ile yıkamayı düşünüyorum .çocuk doktorunada sormak istiyorum aslında ..
Bu arada dalinin de aynı hacışakir gibi sabun deterjanı var.onu kullanan varmı..o kokulumu acaba..

cnm ben yıkama işlerimi tamamen bittikten sonra bir kez daha durulama yaptırıyorum.ben çocuk doktoruna değilde kendi doktoruma sormuştum ekstra durulama yaptır demişti.

Kızlar gecelik ,lahusa takımı,pijama takımı nasıl aldınız.Normal doğumda elbise geceliklerinden giyilmeliymiş.Sabahlıkta şart tabii.Pijama takımıda önden düğmeli alın dedi bi arkadaş.

Kızlar gecelik ,lahusa takımı,pijama takımı nasıl aldınız.Normal doğumda elbise geceliklerinden giyilmeliymiş.Sabahlıkta şart tabii.Pijama takımıda önden düğmeli alın dedi bi arkadaş.

cnm ben bi pijama takımı aldım.çift tarafdan düğmeli.yani 2 göğüs üstünden.
sabahlığıda var.2 takımda gecelik alıcam.normal doğuma geceliklemi gidiliyomuş?ameliyat önlüğü giydirilmiyomuki?

Ben de baktım ama üye olmak için davet gerekiyomuşş ne saçma :26::26::26:
evet cnm..alışveriş için üyelik gerekiyor,istersen davetiye yollarım..:34:
kızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..
ne güzel iştee,bence kilo almamayı kafana takma,yediklerin bebişine yarıyordur sende birikmiyordur
ne güzel,daha ne ister hamile,tadını çıkar bencee:34:

bende iyim tatlım işte şu iştahsızlık biraz kafamı kurcalıyo benimde
bebişte iyi zannımca tekmeleyip duruyo haftaya bende gidicem doktora ama günler geçmiyo sankim
aaa Didemcim,hayırdır o kabaran iştahın nerde naaptın..
şaşırdım valla,stresten olabilir ama birde uykusulukta yapar cnm..beslenmene dikkat et ama yine de..

merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?
biraz geçmişe bakıp geliyim.

hoşgeldin cnm..süpersin valla,şekeri de hallettin,iradeni tebrik ederim..:65:

bende bebeğin çamaşırları için dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı aldım ama hacışakirin sabun tozunuda deneyecğim kuzenimde omo baby kullanıyorum demişti
zaten nolursa olsun mutlaka leke çıakrıcı kullanmak gerekyormuş ariel leke çıakrıcı yada kosla gibi

canım ben sabahlık almadım annemin yeni sabahlığı vardı onu aldım rengi pembe. evim zaten çok sıcak oluyor gerek görmed,m hastane için aldım
2 adet pijama aldım biri emzirme pijaması biri normal ama önden düğmeli hatta emzirme pijamasını annem thicibo dan 16tl ye almıs şaka gibi :D
kayınvalidemde 2 adet gecelik almıs biri kısa kollu diğeri kolsuz
ayrıca kayınvalidem bir sabahık la bir pijama daha almıs
ama hastane çok sıcak oluyor ben ince olanalrı götürücem 2 takım pijama 2 tanede gecelik koyucam kendime

Son düzenleme:
cnm ben bi pijama takımı aldım.çift tarafdan düğmeli.yani 2 göğüs üstünden.
sabahlığıda var.2 takımda gecelik alıcam.normal doğuma geceliklemi gidiliyomuş?ameliyat önlüğü giydirilmiyomuki?

ne bilim hastaneye gittiğimde sorayım bakayım.Ben önden düğmeli takım alayım dedim,elbise tarzında gecelikleri sevmiyorum ama lazım olacak mı öğrenmek lazım.

canım ben sabahlık almadım annemin yeni sabahlığı vardı onu aldım rengi pembe. evim zaten çok sıcak oluyor gerek görmed,m hastane için aldım
2 adet pijama aldım biri emzirme pijaması biri normal ama önden düğmeli hatta emzirme pijamasını annem thicibo dan 16tl ye almıs şaka gibi :D
ama hastane çok sıcak oluyor ben ince olanalrı götürücem 2 takım pijama 2 tanede gecelik koyucam kendime

valla düşünceli ebeveynlerin varmış,geceliğine kadar düşündüklerine göre şanslısın:46:

yarın doktor randevusu olan var mı kızlar,hastanenize normal doğumda elbise geceliğinden gerekip gerekmediğini sorabilir misiniz?

evet cnm..alışveriş için üyelik gerekiyor,istersen davetiye yollarım..:34:

ne güzel iştee,bence kilo almamayı kafana takma,yediklerin bebişine yarıyordur sende birikmiyordur
ne güzel,daha ne ister hamile,tadını çıkar bencee:34:

aaa Didemcim,hayırdır o kabaran iştahın nerde naaptın..
şaşırdım valla,stresten olabilir ama birde uykusulukta yapar cnm..beslenmene dikkat et ama yine de..

hoşgeldin cnm..süpersin valla,şekeri de hallettin,iradeni tebrik ederim..:65:

çok saol cnm inşallah böle devam eder.

ne bilim hastaneye gittiğimde sorayım bakayım.Ben önden düğmeli takım alayım dedim,elbise tarzında gecelikleri sevmiyorum ama lazım olacak mı öğrenmek lazım.

bende cuma kontrole gidicem bi sorıyım doktoruma.

Selam kızlar :70:

Funmakçım tchibonun web sayfasından baktım da emzirme pijaması hala 16,95 TL sen memnunmusun?
Eğer beğendiysen bende yarın gidip bi bakayım baya indirime girmişler :49:

Back
X