• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mrb kızlarr nasılsınz dr kontrolu olan arkadaşlar gzl haberlerle gelırsınız ınşş
dscopur gecmış olsun canım
mart annelerıne baktım da ıkı kışı dogum yaptmış bırı 35 haftalıkken maşş bebışı saglıklıymış hazrlıklı olamamız lazm

Kızlar merhaba nasılsınız
cumartesi günü eşimle havuzlu hana gittim ve kızımın ilk kıyafetlerini aldım
kendimi kaptırmışım baya birşeyler aldım gelmişken alayım dedim bir daha ne zaman gelicem dedim ama çok yoruldum eşime söylemedim ama karnım ağırdı bir ara. aldıklarım da 2 tane hastane çıkışı, 4 adet 0-3 çıtçıtlı body,3 adet 3-6 çıtçıtlı body 2 adet tulum, 2 adet zıbın, 2 adet şapkalı havlu, 1 adet polar battaniye, 12 li yüz silme bezi, 1 tane fırfırlı kilot( çok tatlı),1 adet pijama takımı, banyo küveti, filesi,lifi, tırnak makası, tarak fırça, burun aspiratörü, kulak temizleme çubuğu toplam da 290 tl tuttu hepsi fiyatlar gerçekten çok iyiydi inşallah hepimizin bebeğine hayırlısı ile aldıklarımızı kullanmayı allahım nasip eder

Güle güle kullansın bebişin tatlım...Bizde c.tesi havuzlu hana gittik epey şeyler aldık...Açıp açıp onlara bakıyorum.....

tatlım biz de eşimin halaları yatıya geleceği zaman tartıştık. o zaman söyledi. ben seni böyle ayakta her işi yaparken gördüğümde iyisin eskisi gibisin diye düşünüyorum. söyleki bileyim dedi. ben de o zaman dank etti. söylemeyince gerçekten bişey yok sanıyorlar. hem onlar da baba olacak. ağrıları sıkıntıları yaşamasalar bile söylemek paylaşmak lazımki alışsınlar.

çok sağol canım benim. ama maalesef özeldeyim ve şirket kullandırmaz gibi geliyor:47:

güle güle giysin prenses. maşallah eksikler tamamlanmış sanırım
ben söylüyodum tatlım ama ne fayda halim yok diyip yinede kalkıp iş yaptığım içinumursamıydu sanırım ahanda boykot hiç bişey yapmıycam ebde habire yatıcem

ben de cok korkuyorum canım ama benim fıtık olduğu için dikkat etmeye calışıyorum özellikle..
bizim sıpada inadına ters duruyor tekme attıkca kasıklarım agrıyor:9:
aman dikkat et tatlım eee şimdiden nat bizim yavrular benimkinn de ayakları kaburgamın altında varya bi tekme atımı uçuruyo beni

Son düzenleme:
slm anneler nasılsınızzz...
bizzde oğlumla temizlik yaptıkkk çamaşır falan derken bu saat olduu
hava çok güzel burda...

sizler napıyorsunuzz

Kızlar merhaba nasılsınız
cumartesi günü eşimle havuzlu hana gittim ve kızımın ilk kıyafetlerini aldım
kendimi kaptırmışım baya birşeyler aldım gelmişken alayım dedim bir daha ne zaman gelicem dedim ama çok yoruldum eşime söylemedim ama karnım ağırdı bir ara. aldıklarım da 2 tane hastane çıkışı, 4 adet 0-3 çıtçıtlı body,3 adet 3-6 çıtçıtlı body 2 adet tulum, 2 adet zıbın, 2 adet şapkalı havlu, 1 adet polar battaniye, 12 li yüz silme bezi, 1 tane fırfırlı kilot( çok tatlı),1 adet pijama takımı, banyo küveti, filesi,lifi, tırnak makası, tarak fırça, burun aspiratörü, kulak temizleme çubuğu toplam da 290 tl tuttu hepsi fiyatlar gerçekten çok iyiydi inşallah hepimizin bebeğine hayırlısı ile aldıklarımızı kullanmayı allahım nasip eder

canım güle güle giysin bebişin ne güzel baya almışsın fazla bişiy kalmamış epeyde hesaplı almışsın bende bebişimin kıyafetlerinin neredeyse hepsini civilimden aldım çokda kaliteli ve uygun sağlıkla gelsinde yavrularımız giysinler inşş.

Eskiden verilen selamlar alınırdı :((( bakıyorum da artık herkes kendi havasında... Burasının kalabalık olması muhabbetin iyi olmasını getireceğine.. Biraz kopukluk getirmiş.. Neyse sanırım pek takılmam artık buraya...herkes kendine iyi baksın...byeee...

KIZLAR GEÇİÇİ DÜZENİM...TAM OTURMADI DAHA HİÇ BİŞEY....KANADIMIN DİĞER TEKİ ÜTÜLENCEK VE KANT İÇİN DUVARA KULPLARI ÇAKILCAK VS VS... YATAK ODASINI AYIRCAĞIM ZAMAN YAPTIRCAM..BÜYÜK GENÇ BAZASI AMA BEBE KORUMASI ÖZEL YAPTIRCAM... BAKALIM..SAĞLIK VERSİN BEBİŞİME RABİMDE O GÜNLERİ GÖRELİM İNŞ.. YEŞİL ŞEY İKEADAN DOLAP DÜZENLME APARATI... ÇOK FONKSİYONLU VALLahi...

1000458.jpg

1000459n.jpg

1000460l.jpg

1000461p.jpg

1000462k.jpg

1000464l.jpg

1000465i.jpg

1000467b.jpg

1000463z.jpg

Her şey tamam bir tek bebek eksik...Odası çok güzel olmuş..Sağlıkla gelsin sağlıkla bebişini büyüt canım...

aman dikkat et tatlım eee şimdiden nat bizim yavrular benimkinn de ayakları kaburgamın altında varya bi tekme atımı uçuruyo beni

valla en güzelii boykot:1:ben geçen haftaya kadar mesela yemeğe oturduk o da işten geldi bende işten geldim. baharat alcak diyelimki sen otur canım ben alırım diye zorla oturtuyordum adamı ben kalkıp getiriyordum. biraz biz kadınların yapısında da var şımartmak. :47::19:şimdi aşkım şunu yapsana aşkım şunu getirirmisin diyorum. çünkü daha 7 haftalık hamile arkadaşımın eşi sabahları yarım saat erken kalkıp portakal sıkıyormuş, kahvaltısını hazırlıyormuş. bunu söylediğimde eşim e sen herşeyi ben yaparım sen otur diyosun bana fırsat kalmıyorki dedi. şimdi ona bol bol bu fırsatı yaratıyorum:60::60:

mrb kızlarr nasılsınz dr kontrolu olan arkadaşlar gzl haberlerle gelırsınız ınşş
dscopur gecmış olsun canım
mart annelerıne baktım da ıkı kışı dogum yaptmış bırı 35 haftalıkken maşş bebışı saglıklıymış hazrlıklı olamamız lazm
saol canım benimmmm
ay ciddimisin ben mart annelerinde daha hareket yoktur diye şubat annelerini okuyodum bencede hazırlıklı olmak lazım
Eskiden verilen selamlar alınırdı :((( bakıyorum da artık herkes kendi havasında... Burasının kalabalık olması muhabbetin iyi olmasını getireceğine.. Biraz kopukluk getirmiş.. Neyse sanırım pek takılmam artık buraya...herkes kendine iyi baksın...byeee...

ne oldu ya ben bişey anlamadım tatlım yazdığını görmedim sayfalar çok hızlı ilerliyo benide çok geç fark etti kızlar küsme lütfen

ayy canım nolduu. dur gitme hoşgeldin kaynamıştır arada.küsme hemen tatlım yaa

aycaaa hoşşbldkk:)
ayy bnm eşimde bni saolsun bi dk oturtmaz.
dün akşamda gelmiş diyorki ablanlara gidince sni hiç ayağa kaldırmıyorlar acaba problem bendemi
ohh bee günaydınnn dedimmm:)

yorma bni zaten cnm burnumda diyorum yokkk anlamıyorr..

Son düzenleme:
valla en güzelii boykot:1:ben geçen haftaya kadar mesela yemeğe oturduk o da işten geldi bende işten geldim. baharat alcak diyelimki sen otur canım ben alırım diye zorla oturtuyordum adamı ben kalkıp getiriyordum. biraz biz kadınların yapısında da var şımartmak. :47::19:şimdi aşkım şunu yapsana aşkım şunu getirirmisin diyorum. çünkü daha 7 haftalık hamile arkadaşımın eşi sabahları yarım saat erken kalkıp portakal sıkıyormuş, kahvaltısını hazırlıyormuş. bunu söylediğimde eşim e sen herşeyi ben yaparım sen otur diyosun bana fırsat kalmıyorki dedi. şimdi ona bol bol bu fırsatı yaratıyorum:60::60:

sabah erken kalkıp portakal mı sıkıyomuş ohhhhhhh yaaa kocaya bak ne güzel yok anacım benimkinde öyle düşünce nerdeeeeeeeeeeee ah ahhh
çok haklısın valla tatlım bz yaptık bunları böle bi alıştırdık ama artık yok avuçlarını yalasınlar ben hamileim yatcam öyleleri kıymetli oluyo kız

:50: canım sayfalar hızlı ilerleyince arada bir atlama yaşanıyor :59:
küsme sakınnnn :48:

selam kızlar...
benim eşimde bana yaptırmıyooo, ee kendi de yapmıoo, biz öleee oturuyoz.. o yokken yapıyorum ben de.. napim.. biz de bebişin park yatağını aldık kurduk dün.. yarın da inşallah mobilyası gelcek.. sonrada hummalı bi çalışma var.. annem yaptklarını getirip yerleştircek. kayınvalidem doğumdan sonra getircekmiş aldıklarını.. uff çok sıkıcı.. neysee ben bebeğimin derdindeyim gözüm pek başka bişey görmüyor..

bu arada bişey sorcam size.. ya doğuma bikaçgün kala saçımı boyatsam nasıl olur.. hamilelik boyunca hiç boyatmadım.. bikaç gün kala bebeğe bi etkisi olmaz heralde.. çünkü 40 ı çıkana kadar yine boyatamıcam..

dün akşamda gelmiş diyorki ablanlara gidince sni hiç ayağa kaldırmıyorlar acaba problem bendemi

hoşgeldin tatlım
bu erkeklerin hepsi aynı etiket zannımca aradan bi kaç tane farklı etikette çıkıyo karısını düşünen pohpohlayan tiplerden olamadı bizimkiler

:60: :60:
benimkine oram buram ağrıyo deyince korkma normalmiş, doktor dedi ya olurmuş bu aylarda diyo, kafayı çeviriyooo.. üstüme düşen koca istiyorumm :47:

selam kızlar...
benim eşimde bana yaptırmıyooo, ee kendi de yapmıoo, biz öleee oturuyoz.. o yokken yapıyorum ben de.. napim.. biz de bebişin park yatağını aldık kurduk dün.. yarın da inşallah mobilyası gelcek.. sonrada hummalı bi çalışma var.. annem yaptklarını getirip yerleştircek. kayınvalidem doğumdan sonra getircekmiş aldıklarını.. uff çok sıkıcı.. neysee ben bebeğimin derdindeyim gözüm pek başka bişey görmüyor..

bu arada bişey sorcam size.. ya doğuma bikaçgün kala saçımı boyatsam nasıl olur.. hamilelik boyunca hiç boyatmadım.. bikaç gün kala bebeğe bi etkisi olmaz heralde.. çünkü 40 ı çıkana kadar yine boyatamıcam..

canım benim doktor doğuma 1-2 gün kala yaptırabilirsin demişti.. sezeryanda gün belli olacak ya .. o yüzden öyle 2 gün kalaya izin verdi.. ama ben yaptırmayacağım sanırım.. ben 40 ı çıksın hem boya, hem bakım, hem kesim yaptırıp elden geçiricem.. çoookkk kötü oldu saçlarım :59:

kızlar deminden beri yazamadım internetim gelip gidiyor
çok sağolun biraz daha eksiklerimiz kaldı ama onları da alırız inşallah yavaş yavaş
bir tane de yıkama torbası aldım niye aldığımı da bilmiyorum ne işe yarıyor bu acep kendi eşyalarımızı yıkarken bebeğinkileri de ona mı koyuyoruz ayyy tam cahilim haaa:61:

Back
X