• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bende pijama almak istiyorum ama benim sezeryan olacak gecelik daha mı iyi olur acaba dikişlerden dolayı

ben ıkı gecelık bırde pıjama aldım.bende sezeryan olacagım oyuzden gecelık daha rahat.bencede ıkı gun yatacagımızıcın ıkı gecelık hastaneye sart

annen nerede uzakmı evı.aynı sehırdemısınız
ıstbuldayız annem anadolu yakasında ben avrupa yaksında oturuyorum canım

benımkı martın besınde offf daha cok var.ınsallah ozamana kadar hasta falan olmamda.ben genelde hep hasta oldugum ıcın kontrollerıme zamanında gıdemem hep erken olur :1:

ayy dıkkat et kendıne bol bol meyva ye.bırde vıtamın kullanmıyormusun sen bıtamın dırençlı tutuyor.

selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90::71:

ben geldimmmmm
maşşallah bebişine canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

bakalım ınşş ama bu ara karnım baya buyudu.beslenmeme çok dıkkat edıyorum 2 aydr ozellıkle

:nazar::nazar:maşş kuzuna sağlıklı olsunlarda bız her gttıgımde drumuz bu kız aynı babası dıyor

iyiym canım sen nasılsın bebış ıyı bır sagda bır solda tepınıp duruyor karnım resmen dalgalanıyor:1:
bende en son 25ınde gtmıştım ara bır haftayla kalmış buyuk ıhtımal gec dollenme bırde ıyı beslenmedıgım ıçındı ama allaha şukur ara açılmıyor bu cmt gıdıcem tekrar nst gırcekmışım renklı doplerden bakcak yıne her gttıgımde bakıyor zaten çok ıyı beslnemeye çalışıyorum bu kılolarıda nasıl vercem bılmıyorum

sagol canım:80:

:14::14:
ıstbuldayız annem anadolu yakasında ben avrupa yaksında oturuyorum canım

ayy dıkkat et kendıne bol bol meyva ye.bırde vıtamın kullanmıyormusun sen bıtamın dırençlı tutuyor.

ıcıyorum canım elevıt ıcıyorum.hergun bol bol meyve yıyorum.ama benım yuksek tansıyon sorunum var.bazen sorun cıkıyor o yuzden bende.fenalık gelıyor korkutuyor yani

kıalr saclarınız ne alemde.benımkı normalde roflelı sarı yanı.ama hamılelıkten berı malum sac boyatmak uyasak.o yuzden yarısı sıyah yarısı sarı suanda saclarım.zuhal topalın sac rengıde hosuma gıdıyor.acaba dogumdan sonra oylemı yaptırsam.ama sarıdanda vazgecemıyorum

:14::14:

ıcıyorum canım elevıt ıcıyorum.hergun bol bol meyve yıyorum.ama benım yuksek tansıyon sorunum var.bazen sorun cıkıyor o yuzden bende.fenalık gelıyor korkutuyor yani

gecmış olsun canım

hoşbulduk canım nasılsın
ıyıyım hazrlanıyorum akşm anneme gtcez
kıalr saclarınız ne alemde.benımkı normalde roflelı sarı yanı.ama hamılelıkten berı malum sac boyatmak uyasak.o yuzden yarısı sıyah yarısı sarı suanda saclarım.zuhal topalın sac rengıde hosuma gıdıyor.acaba dogumdan sonra oylemı yaptırsam.ama sarıdanda vazgecemıyorum
çok uzadı ve baya kırık oldu.bende begenıyorum zuhal topalın saçını

hosgeldın canım.sagol cok sukur rabbıme ıyımıs bebegım.sen nasılsın neler yaptın bugun:66:

haftasonu alışverişteydim ilk aalışverişimizi yaptık baya bişeyler aldım kızıma teyzesi bugün biraz buraya takıldım biraz tv günlerim artık böyle geçiyor yarın de benim kontrolüm var 4 te inş bebişimi görücem bugün pek hareketli öğlen 10-15 kere kalp atar gibi attı acaba hıçkırık mıydı anlamadım

gecmış olsun canım

ıyıyım hazrlanıyorum akşm anneme gtcez

çok uzadı ve baya kırık oldu.bende begenıyorum zuhal topalın saçını

o ne güzel geziyosunuz ben bir hafta sonu çıktım onda da eşim yoruldun mu biyerin ağrıyo mu yok otur şuraya 2 dakikada 1 beni yollarda otutturdu e tabii hiç o kadar dolaşmamıştım kendimi kaptırdım

selammmm kızlar nasılsınız? 4 haftalık hasret bitti bugün miniğimi gördük teyzeleri kocaman olmuş normalde sata göre 28+3 günlük usg de 30+6 gün çıktı 1350 gr olmuş:nazar: yavrum aşağıya dönüktü yine doktor artık dönmez pozisyonu bu olur dedi bir fahaki gittiğimde normal sezeryan belli olur dedi bende hareketliyim işten dolayı izne çıkıncada devam ettiririm normal doğum istiyorum dedim bakalım 3 buçuktan fazla olursa bebek sıkıntıya girme dedi ama inş. normal doğum nasip olur bugün itibariyle 9 kilo almışız artık takmıycamm kiloları:1::1: 28 şubatta da doğum iznim başlıyor:51::52::52:

o ne güzel geziyosunuz ben bir hafta sonu çıktım onda da eşim yoruldun mu biyerin ağrıyo mu yok otur şuraya 2 dakikada 1 beni yollarda otutturdu e tabii hiç o kadar dolaşmamıştım kendimi kaptırdım

evde otur otur ıyıce hamlaşıyor ınsan.cmt gunu bende tek çıktım baya dolaştım eşim ıstemyrm tek gtmemı nasıl kendıne guvenıyorsun dıyor

selammmm kızlar nasılsınız? 4 haftalık hasret bitti bugün miniğimi gördük teyzeleri kocaman olmuş normalde sata göre 28+3 günlük usg de 30+6 gün çıktı 1350 gr olmuş:nazar: yavrum aşağıya dönüktü yine doktor artık dönmez pozisyonu bu olur dedi bir fahaki gittiğimde normal sezeryan belli olur dedi bende hareketliyim işten dolayı izne çıkıncada devam ettiririm normal doğum istiyorum dedim bakalım 3 buçuktan fazla olursa bebek sıkıntıya girme dedi ama inş. normal doğum nasip olur bugün itibariyle 9 kilo almışız artık takmıycamm kiloları:1::1: 28 şubatta da doğum iznim başlıyor:51::52::52:

:nazar::nazar:maş.benım gorumcem 3990kg normal dogurdu bende normal ıstıyorum

canım gözün aydın maşaallah bebeğin baya büyümüş benim tam 28 de 1200 gr dı 3 buçuktan fazla olma ihtimali varmıymış peki

MASALLAH BEBEGINE CANIM.HAYIRLI OLSUN.:nazar::16:

bakalım ınşş ama bu ara karnım baya buyudu.beslenmeme çok dıkkat edıyorum 2 aydr ozellıkle

:nazar::nazar:maşş kuzuna sağlıklı olsunlarda bız her gttıgımde drumuz bu kız aynı babası dıyor

iyiym canım sen nasılsın bebış ıyı bır sagda bır solda tepınıp duruyor karnım resmen dalgalanıyor:1:
bende en son 25ınde gtmıştım ara bır haftayla kalmış buyuk ıhtımal gec dollenme bırde ıyı beslenmedıgım ıçındı ama allaha şukur ara açılmıyor bu cmt gıdıcem tekrar nst gırcekmışım renklı doplerden bakcak yıne her gttıgımde bakıyor zaten çok ıyı beslnemeye çalışıyorum bu kılolarıda nasıl vercem bılmıyorum

amann bebişler büyüsünde napalım veririz canım.aynen benimde karnım dalgalanıyor.:60:bende çok dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. bakalım cumartesi görürüz bebişlerimizi:62:

haftasonu alışverişteydim ilk aalışverişimizi yaptık baya bişeyler aldım kızıma teyzesi bugün biraz buraya takıldım biraz tv günlerim artık böyle geçiyor yarın de benim kontrolüm var 4 te inş bebişimi görücem bugün pek hareketli öğlen 10-15 kere kalp atar gibi attı acaba hıçkırık mıydı anlamadım

hayırlı olsun cıcılerınız ne guzeldır sımdı onlar:49:

Back
X