• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

biraz daha iyi gibiyim tatlım bugün allaha şükür
yarın arkadaşım doğum yapacak ona gidemiycem o kötü oldu işte bu halde yeni doğan bebğin yanınada gidilmez güye kızın yanında olup destek olacaktım :50:

Olsun haber verirsin durumunu,iyileşir iyileşmez telafi edersin canım.Kendine iyi bakarsan kısa sürede toparlanırsın bak hafta sonuda geliyor:64:

Avvio'nun çantasını eşim bana doğum günü hediyesi olarak ykm den almıştı.
Sizin aldığınız değil de başka model.
Şimdi o da indirimli satılıyor.
Sanırım eşim 70 civarında almıştı.
Çok üzüldüm yaa :50:

Canım mağazaya gidin iade edin yerine başka birşey alırsınız,sende gider indirimli olandan alırsın,nasıl?:28:

hani bana günaydınnnn:26:
ay canm gunaydn çıkammaıi ismin o esnada galba
canm o markanın başka modellerinden 80 90 a bile olan var uzulme modelne baglı ben bakmştm stesnden
kızlar ben gitmiym dimi arkadaşın doğumuna çok karasız kaldım ya gitmezsemde o küsecek hasta olduğumu sölesem anlamayacak offf napsam ki

canm yakın arakadaşınsa gt bnce çok yaklaşmazsn sölersn orda hasta oldgunu..böle zamnlrda insan ister arkadaşını yannda ama ynede sen blrsn tabiii :70:

uzulme olsun belkı senınkının rengı falan farklıdır.emınmısın aynısısmı ındırımde

dscopur,

cnm bence arkadaşını ara hastayım bulaştırmaktan korkuyorum ama sen gel dersen hemen gelicem de. gönlünü almış olursun. gel derse de senden günah gider sorumluluğu o almış olur

kızlar bişi sorucam, ateş ölçer ne aldınız? kulaktan var, alından var, koltuk altı var, yok kızılötesi diyoo...:26:
10 tl ye biri ,60 tl civarında diğer modeli.. hiç karar veremedim...:50:

kızlar bişi sorucam, ateş ölçer ne aldınız? kulaktan var, alından var, koltuk altı var, yok kızılötesi diyoo...:26:

Canım ben chicconun koltuk altından ölçerini aldım.Sonuçta alındanda koltuk altındanda kulaktanda ateş ölçülebiliyor boşu boşuna o kadar para vermiyeyim dedim.

canım sağlık olsunn üzülme :48:
bazen öyle denk geliyoo. iyi günlerde kullan inşallah...:71:

uzulme olsun belkı senınkının rengı falan farklıdır.emınmısın aynısısmı ındırımde
Renk farkının önemi yok, çanta aynı ama yapacak bir şey de yok.
Kısmet işi. Eşime söylemedim zaten.

Ben almadım, evde çubuk şeklinde olandan var da onu da iki saatte göremiyorum :1:
Minicik bir noktası var sadece :1:

kızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık

ay kızlar aradım arkadaşımı toparlanırsan gel dedi bakıcam duruma belki gider sadece ameliyathaneye onu ellerimle sokar gelirim
zati dün gece sancıları başlamış az kala normal doğuruyomuş bizimki

Back
X