- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.561
Hoş bulduk 
Yeni gelenler siz de hoş geldiniz.

Yeni gelenler siz de hoş geldiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha iyi gibiyim tatlım bugün allaha şükür
yarın arkadaşım doğum yapacak ona gidemiycem o kötü oldu işte bu halde yeni doğan bebğin yanınada gidilmez güye kızın yanında olup destek olacaktım![]()
pofpof,dscopur+,dorti,Sarissa+,tuykuziz,KEJA,brcncvk86,cmleyrtsvr,ayca22,mesa,
gunaydın şeker anneler hepnize
Olsun haber verirsin durumunu,iyileşir iyileşmez telafi edersin canım.Kendine iyi bakarsan kısa sürede toparlanırsın bak hafta sonuda geliyor![]()
kızlar ben gitmiym dimi arkadaşın doğumuna çok karasız kaldım ya gitmezsemde o küsecek hasta olduğumu sölesem anlamayacak offf napsam ki
ay evette bilmiyom küsecek kesin offffff tam zamanında hasta oldum varyaaaa
Avvio'nun çantasını eşim bana doğum günü hediyesi olarak ykm den almıştı.
Sizin aldığınız değil de başka model.
Şimdi o da indirimli satılıyor.
Sanırım eşim 70 civarında almıştı.
Çok üzüldüm yaa![]()
ben arıym şu karıyı çirkni oğlunu pazar gününe kadar göremeyeceğimi sölüym kesin bağrınacak
ay canm gunaydn çıkammaıi ismin o esnada galbahani bana günaydınnnn:26:
canm o markanın başka modellerinden 80 90 a bile olan var uzulme modelne baglı ben bakmştm stesndenAvvio'nun çantasını eşim bana doğum günü hediyesi olarak ykm den almıştı.
Çok üzüldüm yaa![]()
kızlar ben gitmiym dimi arkadaşın doğumuna çok karasız kaldım ya gitmezsemde o küsecek hasta olduğumu sölesem anlamayacak offf napsam ki
Canım mağazaya gidin iade edin yerine başka birşey alırsınız,sende gider indirimli olandan alırsın,nasıl?![]()
Çok üzüldüm yaa![]()
kızlar bişi sorucam, ateş ölçer ne aldınız? kulaktan var, alından var, koltuk altı var, yok kızılötesi diyoo...:26:
10 tl ye biri ,60 tl civarında diğer modeli.. hiç karar veremedim...![]()
Çok üzüldüm yaa![]()
Renk farkının önemi yok, çanta aynı ama yapacak bir şey de yok.uzulme olsun belkı senınkının rengı falan farklıdır.emınmısın aynısısmı ındırımde
kızlar bişi sorucam, ateş ölçer ne aldınız? kulaktan var, alından var, koltuk altı var, yok kızılötesi diyoo...:26:
10 tl ye biri ,60 tl civarında diğer modeli.. hiç karar veremedim...![]()