• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Bende de öyle bir gezek muhasebeci var! :1: Bende önce dışardaki muhasebecimizi aradım dedim orjinalleri bende kalcakmış onları SGK ya vermem gerekiyormuşum dedim... Adam evet doğru zaten kopyası yeter bana yasemin hn. dedi. Sonra bizim gerzek muhasebeciye söyledim.. hemen başladı olmazzzzzzzz orjinali lazım bana ıvır zıvır... dedim ben ana muhasebeyle konuştum ,hem sana orjinali veremem onu sgk ya ben teslim etmem gerekiyor dedim. Oturdu poposunun üstüne, kopyayı verdim aldı mecburen... :27::27::27: Ama özel hastaneden alcaksan muhakkak SGK ile anlaşmalı olsun yoksa SGK kabul etmiyor... Unutma...

yok sgk ile anlaşması var hastanenin ordan kafam rahat
bide benim kafama ne takıldı benim aldığım maaş üzerinden yatmıyo ssk daha düşük yatıyo benim doğumdan sonra alacağım parada 700 lira kadar eksiliyo boru değil yani onuda istiym diyorum ne dersin istesemmi
yani istemezdim ama şu hamilelik döneminde geç kaldığım günleri kestiler maaşımdan uyuz ettiler beni ben çok kavga edicem geliba

Sağolun kızlar insan seviniyo gerçekten haftalar geçtikçe.Ha 20 olsun 25 olsun derken şimdi 35 leri düşünür olduk.Hayırlısıyla da görürüz o günleri inşallah.

Kızlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize.Yatın dinlenin fırsat buldukça...

Canım ya üzme kendini.Kızlar bak söylenecek herşeyi söylemişler.Sen bebişini düşün.Güzel hayaller kur, kafanı başka şeye yönlendir.Hayatta herşeyin hayırlısı.Vardır bunda da bir hayır.Bu tür olaylarda insan stresli oluyo, hassas oluyo.Ben de düğün zamanımda öyleydim.Düşünsene düğünden bir gün önce kına gecemden önce annemle nasıl tartışmştım.İkimiz de oturup ağlamıştık.Ama geçiyo bu günler, unutmam diyosun ama unutuyosun bi şekilde.Kendi sağlığın için biraz geniş olmaya çalış...

Ben de bu sabah sağlık ocağına gittim.Kan ve idrar tahlili verdim, tetanoz aşısı oldum vee oğlumun kalp atışını dinledimmm.En güzeli oydu çünkü daha kontrolümüze 2 hafta var.
Ayy şu "öyle bir geçer zamanki" deki helvacı şarkısına taktım yaa habire onu dinliyorum :52::52:
Bu arada benim iznime deee az kaldı :46::46: 25 şubatta kısmetse özgürüm olleyyyy....:66::66:

gozunaydın canım :3:

berfin alya nasıl sızce:16:[/QUOTE

canım içine ne siniyorsa önemli olan sana hoş gelmesi aslında sonradan da alışıyorsun .benim kızın ismini babam koymuştu şeyma ilk başta bana çok tuhaf geliyordu çünkü hiç mi hiç aklımda yoktu ama bak şimdi 8 yaşında alıştım gitti hoşumada gidiyor artık :49:

berfin alya nasıl sızce:16:[/QUOTE

canım içine ne siniyorsa önemli olan sana hoş gelmesi aslında sonradan da alışıyorsun .benim kızın ismini babam koymuştu şeyma ilk başta bana çok tuhaf geliyordu çünkü hiç mi hiç aklımda yoktu ama bak şimdi 8 yaşında alıştım gitti hoşumada gidiyor artık :49:

allah bagıslasın kızınıda canım

Son düzenleme:
yok sgk ile anlaşması var hastanenin ordan kafam rahat
bide benim kafama ne takıldı benim aldığım maaş üzerinden yatmıyo ssk daha düşük yatıyo benim doğumdan sonra alacağım parada 700 lira kadar eksiliyo boru değil yani onuda istiym diyorum ne dersin istesemmi
yani istemezdim ama şu hamilelik döneminde geç kaldığım günleri kestiler maaşımdan uyuz ettiler beni ben çok kavga edicem geliba

ay benim de öyle yaaaa :50: :63:
eski iş yerim maaşımdan yatırırdı, şimdiki asgari ücretten yatırıyo :63:
4 ayda inanılmaz fark çıkıyo tabi ... sinir oluyorum siniiirrr:41: :19:

slm kızlar maşallah yaa bu ne hız yetişemez oldum size. 1 gün gelmesem en az 50 sayfa birikiyo okumaktan gözlerim ağrıdı....

Tişükkür ederim :)
Bu arada isim konusunda bence de içinize ne siniyorsa o olsun.Ya çocuklar ismini sevdiriyor bir şekilde.Bakın osmana...Ben hayatta oğlumun adını osman koymazdım ama nasıl tatlı çocuk, hiç ismi bize garip geliyo mu???

evet canım cok haklısın:46:

kızlar bız hala kızıma ısım bulamadık.bırkac ısım var aklımızda ama daha degısık bıseyler arıyorum.bıldıgınız degısık bılınmedık ısımler varmı hıc:9:

esila,ceylin,ecrin,azra,serra,berra,berrin,gözde benim seçeneklerdendi
biz ecrin i seçtik,anlamı da güzel,Allah'ın hediyesi anlamına geliyor,kuran da da çok geçiyor

esila,ceylin,ecrin,azra,serra,berra,berrin,gözde benim seçeneklerdendi
biz ecrin i seçtik,anlamı da güzel,Allah'ın hediyesi anlamına geliyor,kuran da da çok geçiyor

allah bagıslasın ecrını.adıyla yasasın kızın.kız ısmı koymak ne kadar zormus.oglumun adını aylar onceden hemen bulmustum.aman bu kızlar cok fena ouyo sım:16:dıden.sagol canım ısımler ıcın

tiancuAyy şu "öyle bir geçer zamanki" deki helvacı şarkısına taktım yaa habire onu dinliyorum

ay hiç gülesim yoktu benimde dilime dolandı :52::1:

Son düzenleme:
allah bagıslasın ecrını.adıyla yasasın kızın.kız ısmı koymak ne kadar zormus.oglumun adını aylar onceden hemen bulmustum.aman bu kızlar cok fena ouyo sım:16:dıden.sagol canım ısımler ıcın

Ay bana da tam tersi erkek ismi zor geliyo yaa kızım olsa çoktan belirlemiştim.:27:

Back
X