• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım o yüzden aradaki farkı patrfon versin sana, baksana çalışıcam diyosunn, vermemesi ayıp.. :20:
ama benim patron vermez, elinde olsa sigortadan aldığım parayı ister benden poffff :41::113:

ay sanki benimkilerden bahsediyon kız yoksam aynı işyerinde çalışıyozda haberimizmi yok :60: :60: :60: :60:

Ay daha ne olsun. Enişte kızdırmasın bizi :) Yok yok canım şaka bir yana o da birşey demeyecektir eminim.

bıze bır battanıye bıle alan yok.anneannesı burda babannesı halası burada.ıkı tane dayısı var ama kımse daha bır çöp almadı bıze.allahıma cok sukurkı kımseye muhtac degılız.bız herseyımızı alıyoruz allaha sukur.ama yazıklar olsun hepsıne.ben onlara boylemı yaptım.ben dogumuma bıle gelmelerını ıstemıyorum hıcbırının.kendı annemın bıle.

Ay daha ne olsun. Enişte kızdırmasın bizi :) Yok yok canım şaka bir yana o da birşey demeyecektir eminim.
valla desede değiştirmem orda yapıcam çok kararlıyım kızlar bide bişey danışıcam bebişin odasını ben beyaz aldım odanın rengide kese kağıdı değitirsemmi odnını rengini böle beya dönükmü yapsam yoka kese kağıdı iyimi beyaz mobilyaya

ay sanki benimkilerden bahsediyon kız yoksam aynı işyerinde çalışıyozda haberimizmi yok :60: :60: :60: :60:
:60: :60: :60:

Böyle uyuz patronlarda da var maalesef... :113:
var şekerim var... daha neler yaptı da söyleneyeyim, gıcık oluyorum :84:
Of sizin sıkıntılar da büyük,Allah yardımcınız olsun valla.Özel sektör zor.İnşallah gönlünüze göre olur herşey.

sağol canım benimmm:48:

valla desede değiştirmem orda yapıcam çok kararlıyım kızlar bide bişey danışıcam bebişin odasını ben beyaz aldım odanın rengide kese kağıdı değitirsemmi odnını rengini böle beya dönükmü yapsam yoka kese kağıdı iyimi beyaz mobilyaya

Hmm cnm resim eklesene, daha iyi yorum yaparız.Ben bilemedim şimdi canlandıramadım gözümde.

bıze bır battanıye bıle alan yok.anneannesı burda babannesı halası burada.ıkı tane dayısı var ama kımse daha bır çöp almadı bıze.allahıma cok sukurkı kımseye muhtac degılız.bız herseyımızı alıyoruz allaha sukur.ama yazıklar olsun hepsıne.ben onlara boylemı yaptım.ben dogumuma bıle gelmelerını ıstemıyorum hıcbırının.kendı annemın bıle.

o konuda rahatım ben ya ben beğeniyorum onlar alıyo doğum paaramıda verin demek ayıp olur yani biz ev aldık kredi ödüyoruz diye elimizi cebimize attırmıyolar çok şükür hamile kalmadan öncede diyolardı torunumuuzn herşeyi bizden sen doğur gerisine karışma gerçektende öle oldu

bende beyaz istiyorum ama kararsız kaldım mobilya daha gelmedi 18 inde arıcaklar işte acaba oda gelincemi boyasak bizimkiler herşeye muhalefet oldukları için oda beyaz mobilya beyaz göstermez falan diyolara bu renk iyi diyolar foto eklicem ben ekleme özürlüyüm :1:

hepinize teşekkür ederim kızlar benim enfeksiyon olma sebebi rahimdeki dikişler 28. haftada rahmime dikiş atılmıştı enfeksiyon kapmaya çok müsait miş.malesef bendede oldu .ağrım sancım olmadı şükür olmamasıda benim için çok iyi çünkü erken doğum olma riski yüksekti.şimdi hep yatıyorum sağolsun kayınvalidem yine geldi bu sefer gitmez herhalde..doktor 36. haftaya kadar dayansa sonrasında inş sorun olmaz dedi.oyyy hele bi sağlıklı doğsun bir daha çocuk düşünmüyorum:))))2 tane yeter:))
2 yeer tabi..bakalım eşim 3 diyoda bismillah birini bi çıkaralımda bakarız...
:1: ben kocaelide oturuyorum konak hastanesi ve gittiğim doktorda buranın en ünlü doktoru doktorumdan çok çok memnunum o yüzden doğumumuda onun yapmasını istiyorum sigortayla anlaşmalı o yüzden 1 tl olmuş normali 3ü falan geçiyo benim bütün arkadaşlarımda bu hastanede ve bu doktorda doğum yaptı ve ne fiyat söylendiyse onu ödedlier bakalım akşam kocişe söylicem dua edinde söylenmesin yoksa zaten sinirliyim alırız kızımla ayamızın altına :52:

inş cnm kabul eder.. bin tl ise hiç düşünmesin bak biz burd neler çekiyoruz...illa kocaelinemi gelelim doğurmak için:9:

:47: 120 tl idi şimdide zamn gelmiş 130 tl yapmışlar muayene parasını ay ne sinir..değiştirmem için bi sebeb daha... yazık günah ya..

2 yeer tabi..bakalım eşim 3 diyoda bismillah birini bi çıkaralımda bakarız...

inş cnm kabul eder.. bin tl ise hiç düşünmesin bak biz burd neler çekiyoruz...illa kocaelinemi gelelim doğurmak için:9:

:47: 120 tl idi şimdide zamn gelmiş 130 tl yapmışlar muayene parasını ay ne sinir..değiştirmem için bi sebeb daha... yazık günah ya..

benim muayene paramda daha az 35. ci haftaya kadar 35 tl 35. haftdana sonrada 55 tl gayet iyi yani

ah canim yaa ne vurdum duymazlar hakkatten.bizim annane trde oldugu icin herseyi almak istiyo ama yolluycak kisi sorun bu yüzden tek mevlüt kiyafetini aldi yolladi ama sagolsun hep söyledi.oglumda yanima geliren herseyini alip gelmisti.kayinvalidem sagolsun oglumada hic birsey almadi bunada:52:bana kalsa ben dogurdugumu bile söylemeyi düsünmüyorum eve geldiginde görür:))ama esim bildirir:(

bende beyaz istiyorum ama kararsız kaldım mobilya daha gelmedi 18 inde arıcaklar işte acaba oda gelincemi boyasak bizimkiler herşeye muhalefet oldukları için oda beyaz mobilya beyaz göstermez falan diyolara bu renk iyi diyolar foto eklicem ben ekleme özürlüyüm :1:

Bizim oda da beyaz,ben de takımı beyaz yaptırıyorum.Halıyla falan renklenir diye düşünüyorum ama bakalım .Daha çok var bizim mobilyaların gelmesine.

Neyse kızlar ben de çıkıyorum biraz.Gözlerim ağrıdı.Öptüm hepinizi...

ayy kızlar bu hastaneler bu kadar pahalı mı yahu...ben hiç araştırma yapmamıştım bu gittiğimde fiyatları sorayım bari.bu dediğniz sezeryan fiyatları değil mi...amanın çokmuş yaaa...:26:

esra yağmur maşallah bebişine büyütmüşsün:nazar:eşinin ve senin boyu uzun mu cnm merak ettim.uzun gibi geldi de bebişin yapısal mı acaba??benim eşim de uzun bebiş kilo olarak normal ama boyu uzun gidiyo.ama maşallah seninkinin kilosu da ii :nazar::nazar:

cnm hangi hastane senin..benimde 3.5 den 5 bine çıkmış...:9: 2 hafta sonra kontrolümü kullanıp hastanemi değiştircem...artık risk bitti sağolsun doktorum baya ilgilendi...doğurcam yerde medicana 2 bin falan olur toplam sanırım yada ona yakın... Ya çok karasızım eşim takmış..türkiye gazetesi hastanesine..devlet hast oda tutarız sana özel diyo onla kandırmay çalışıyo ama işim olmaz..orda kötü bi doktor var...gitmiştim hamiş olmadan önce bi dövmediği kaldı...işimi şansa bırakmam...hoş tek o yok ama ebe hemşirelerde çok önemli...of bi gidip tnışıcam sanırım 1 kutu çikolatayla:9:

canım türkiye hastanesinde bir tanıdık doğum yapmış,bebeği enfeksiyon kapmış ve bu ilk vakaları değilmiş.Sakı gitme dediler.Aklında küpe olsun seninde:44:

hay allah.kız nerdeyse doguracaz hıcbısey almadınmı sen.mayıs annelerını ornek al bence.:1::1:sureklı aldıklarından bahsedıyolar ordakıler.konusacak baska konuları yok galıba.masallah bızım nısan annelerıne.kıskananlar catlasın:nazar::66:

Kız sadece 2 takım hastane çıkışı aldım bide bakım ve banyo malzemelerini aldık.Anneler aldılar bişiler falan işte ama toparlanmış birşey yok ortada,daha nevresimdi yorgandı beşikti arabaydı birşey yok ortada yani.En kısa sürede tamamlamam lazım:59:

Back
X