- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #42.081
ay aynen cnm...çorba içtim kandırdım kendimi..yememeliyim...karnım acıktııı........artık kendime dur diyemiyorum.yememek için yatmak zorundayım tabi aç karnına uyuyabilirsem.hadi öptüm sizi kızlar...iyi geceler....

tabiki bebeği ilk kucağınıza aldığınız hatta onu ilk gördüğünüz an paha biçilemez ama ben hamileliği de özlüyorum ya...oğlum karnımda o kadar çok oynardıki...mesela müzik duysa vey onunla konuşsam ayaklarını diz kapağını elini yumruk şeklinde çok özledm ya bazen diyorum seni karnıma geri mi atsam diye sığmaz ki sıpam 12.5 kg 80 cm.nereme sığsın.....eşek kadar ama çok tatlı teyzeleri.....ah bi doğurun bakın ya hayatınızda iyiki yapmışım dediğiniz şey bebeğiniz.benimki mışıl mışıl uyuyo şimdi koynuna atıyorum kendimi kolunda yatıyorum onu acıtmadan sarılıyorum.....çok güzel ya
imrendirmiyeyim fazla sizi hemen doğurmayın heeee
![]()

cnm bidaha ver baktım ama hangisi...esraaaaaaaaaaaa oglumun yatagini gordunmu.bugun kuracaz kiyafetlerini yerlestiriyim.resminide cekicem.bide sen baksana linki verdim arka sayfada.sen mobilyadan anlarsin.