• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

şimdi kızlar ben 25 şubatta ve 4 martta nst girmek için gidicem doktoruma. çağırdı yanii.
4 martta bile alabilriiz. hazırlıklı ol gibisinden şeyleri söledi.
ama normal seyrederse 8 mart.

şimdi kızlar ben 25 şubatta ve 4 martta nst girmek için gidicem doktoruma. çağırdı yanii.
4 martta bile alabilriiz. hazırlıklı ol gibisinden şeyleri söledi.
ama normal seyrederse 8 mart.

nst te kan akımına ve kasılmalara bakıyor demekkı nst ye gore karar vercek drun bende nst gırıyorum her gttıgımde de grcekmışım

kalbimiz birmis:16:tek ben degilmisim demek ki:92:
hoşbulduk canım:16:

ayyy belkı ınanmazsın ama aynı şey benımde aklımdan gectı:9:

selam hosgeldin:71: bizim topikte degil ama kkda biri daha var her gördügümde onun avartarinida görmemezlikten geliyorum:27:ondada bir meyva var:)) gerci o $u ana olan bir meyva alip yiyebiliyorum en azindan:56:
merhaba herkese o karpuzdan bende şikayetçiyim aşermem falan olmamasına rağmen görmemeye çalışıyorum:49:

kalbimiz birmis:16:tek ben degilmisim demek ki:92:

selam hosgeldin:71: bizim topikte degil ama kkda biri daha var her gördügümde onun avartarinida görmemezlikten geliyorum:27:ondada bir meyva var:)) gerci o $u ana olan bir meyva alip yiyebiliyorum en azindan:56:

ben o meyveden yiyebiliyorum.dort mevsim yaz olan floridadan geliyor.ama cok guzel gorunuyo dimi.:66:

bende şuanlık yok ama cnm..:26:

aman olmasın cnm zaten sanırım magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktoruma sorucam gidince normaldir yaa çok kafaya takmıyorum açıkcası hamilelikte verilen vücut alarmlarını vücudum kapris yapıyo gibi geliyo bana hani 2 kişilik yük bindi yaa kaldıramadı galiba :1:

magnezyumu düzenli alirsan problemlerin en aza inecektir.bende düzenli almiyodum bacaklarim agriyodu uykuda son günlerde doktorum mutlaka almalisin diye uyarinca düzene soktum agrilar gitti:52:
aman olmasın cnm zaten sanırım magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktoruma sorucam gidince normaldir yaa çok kafaya takmıyorum açıkcası hamilelikte verilen vücut alarmlarını vücudum kapris yapıyo gibi geliyo bana hani 2 kişilik yük bindi yaa kaldıramadı galiba :1:

Back
X