- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #43.141
arkadasın ne güzel soylemiş tatlım demek bu kadar kolaymış:2:
![]()
Ya sorma ne yapsın adam beni teselli ediyor koktuğumu biliyorya aslında o benim için daha çok korkuyor biliyorum ben kan aldırdıkça içi gidiyordu:))
canım moralini bozma bu haftalarda böyle şeyler olabiliryormuş,bana da 1 hafta arayla gittiğimde aynı kilo çıkmıştı..bazen ölçümlerde hatalı oalbiliyor..hem önlemini almışsın artık dinlenecen ve bebeğini besleyecen bol bol..merak etme annesi o farkı kapatır,ayrıca kilosu çok da düşük sayılmaz..
bol bol süt yoğurt,protein ve meyve yee canım..
maşallaah oğluşuna,kilosu da normal zaten..
bu çentik sorunu nedir anlamadım cnm..
canım hiç doktorunla görüşmedin mi bu arada,kasılman olduğuna nasıl karar veriyorsun yani..
dönüşlerde gerilme gibi birşeyden bahsediyorsan bana da oluyor ama hiç kasılma olarak yorumlamadım..
korkma bence ama dr.la görüş nst ye girersin hiç olmadı..birde magnezyum kullanıyormuydun..
canım geçen cumartesinden beri var 12 gün oldu başladığında stresli bir dönemimdi ondan dedim sonra kesilmedi kasılma olduğunu çok net anlıyorsun sende olmadı sanırım karnım tortop oluyor hafif çok hafif acı oluyor kilitleniyorum yani otuz kırk saniye sonra geçiyor gevşiyor karnım olunca anlarsın
evet canım artık baya dikkat ediyorum sağlıklı olsun da kuzum ben fil gibi dolanmaya razıyım. benim kociş de karnıma sürekli gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak diye şarkı söylüyor
valla seninki de ıkınır senin yerine
![]()
Yaaaa acımıycak:))) aman acısın ne yapalım öyle güzel bir şey geliyorki dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu yaşatacak bize o kadarcık acısın:))