2011 Nisan Anneleri

Canım gül suyunu nasıl jöle kıvamına getirdin?
Tam olarak anlatır mısın?

aynen bende süngersiz sütyeni hic sevmem ama digerleri cok acitinca mecburen taktim. birde benim gögüsler hemen büyüdü hamile kalinca bir müddet digerleri idare etti ama aciyinca mecbur degistirdim.simdi alistim memnunum benim öteki hamileligimden evde sütyenlerim oldugu icin onlar rahat ve süngersiz bide önden de aciliyo emizebilmek icin.

aynen ya benmklerde olmamaya başladı artk hep bu silikonlulara alışığım ben hamile sutyeni nasıl bi şey ki rahat mı kızlar..zaten buyuduler gögslerim yaaaaa(((

kızlar bi ayvanın çekirdeklerini birazcık gül suyuna koyup jöle kıvamına gelene kadar bekletiyorsunuz sonra her gün bu jeli göğüslerinize sürüyormuşsunuz hamilelikte başlanıyormuş doğumdan sonrada devam ediliyormuş

Teşekkürler canım.

of tipikte kim var kim yok göremiyorum ya...

Ben görüyorum.
1. Sarissa
2. fguney
3. esrayagmur+
4. dreamer35
5. dscopur+
6. ..ERVA..
7. 300110
8. hnk

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)

skorpion74,cimcimenaz,Sarissa+,dreamer35,dscopur+,..ERVA..,esrayagmur+,mesa,leegorkemm,fguney,

bende görüyorum..

AHAHAH hep açız hiç doymuyoz... yedikçe acıkıyorum ben ya hiç bişey anlamadım... yedikçe enerjik olmam gerekirken yedikçe daha bitkin yorgun aç hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…