evt cnm alınganlık sinirlilik içe kapanma hepsi var bende umarım geçici bir durumdur kendim bile sıkılmaya başladım bu hallerimden biran önce çeki düzen vermem gerekiyor kendime yoksa böyle olmayacak....
cnm bende hep böyleyim Allahın gücüne gitmesin bu hamilleiğime hiç motive olamadım..valla o kadar sinirli ve sabırsız oldumki doğru düzgün evden çıkmıyorum çünkü oğlum başkasının evinde daha çok sarıyor ,evde yine biraz pcde çizgi film biraz oyuncak değişikliği vakit geçiyor..görümcem 1ev aşagımdaki eve taşındı 1ay olacak oturmaya diye 1 kere gittim,dün o gelmişti diyor noldu neden artık gelmiyorsun..anam bende kırılacak diye diyemiyorum ama bir 6 yaşında oğlu birde benim oğlumla yaşıt kızı var, kızlar benim oğlan sürekli oyuncak itişmesi derdinde,6 yaşındakide sürekli ilgi çekmek için hiç dibimden ayrılmayıyor yenge yenge sürekli bişeyler anlatıyor ama benim sAbrım yok,o kadar bunalıyorumki ,kendi çocuguma bile sabrım yok tabi 3 çocuk hiç çekemiyorum..
gözun aydın tatlım herkes merakla ayrıntılı ultrasonu bekliyor valla sonrada şeker taraması var galiba sırada :92:
kızlar ya herkes ayrıntılı ultrasyondan bahsediyor,benim dr hiç bişey demedi hatta sordum ona daha çok var dedi..internette baktım 22-24 haftadaymış..ee yani 20+2 yim ve dr 1ay sonra çağırdı..anlamadım bu işi valla..
Dün karnıbahar yemeği yapmıştım biraz var yemekten ama eşim sevmiyor o yemeği...Dün mercimek çorbası istemişti onu koydum ateşe...Bu hafta gece çalıştığından uyuyor...Birazdan uyandıracağım...Akşamada bişeyler bakarız artık...Bugün hiçbişey yapasım yok çok canım sıkılıyor...
aynı koca modeli bendede var bi çok şey yemiyor karnıbahar,brokoli,pırasa vs..
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.18+3 günlük hamileyim.bende amniyosentez yaptırdım.ilk iki sonuç temiz çıktı üçüncü sonucu bekliyoruz.beklemek çok zor.
gözün aydın inş sonuncuda temizdir kalbini ferah tut..hoşgeldin bu arada..
kızlar sizi çok öptüm...bana müsade gurp gelmeye başladı..öce 65--75 arası altın kızlar geldi 4 kişi ilk onlar gelir hep.. 5-6 gibi inş gelicem..arada okucam yazdıklarınızı...sizlerede dua edicem inş...
bende esra burdadır diyordum sohbeti unuttum..internet bağlantım yok sabahtan beri sinir oldum demin geldi çok şükür..
kızlar 3lü test sonucumuz çıkmış birazdan doktora gidicez inşallah iyi çıkmıştır bebeğimide çok özledim
gözün aydın inş iyi çıkar,,
selam kızlar nasılsınız..
akşam sizlere bir soru sormuştum ama ilgilenen olmadı aranızda.belki şimdi benim durumumda olanlar vardır da yardımcı olurlar..bebişimin femur kemiği uzunluğu 1 hafta geride çıktı.dr patolojik bir kısalık yok dedi ama ben kafayı yicem.benim durumumda olan var mı aranızda veya bu durumda olup ta doğumu gerçekleşen var mı arkadaşlar?
bir bebeğe müzik nasıl dinletiyorsunuz.karına monte edilen kulaklıklardan görmüştüm reklamda,alan var mı?
slm,uyluk kemiği nden bahsetmişsin,hiç bilgim yok çok şükür benimki normal ama kalbini bozma anormal bişey olsa söylerdi dr,bak demiş sadece minyon olabilir..yapısaldır yani sorun olarak algılama kendini üzme bence..
kızlaaaaaaaarrrrr............ bir ay önce arabamız çalınmıştı.iki gün sonra da ikili testim kötü çıkmıştı.aksilik geldi mi peş peşe gelir derler yaişte öyle.biraz önce eşim telefon etti.tam ümidi kesmişken arabamız bulunmuş .müjdeyi verdi nasıl sevindim anlatamam.testimiz iyi çıktı,arabamız bulundu..bi de hayırlısıyla oğlumuzu kucağımıza aldık mı tamamdır.
gözün aydın cnm çifte sevinç olmuş..inş bundan sonra herşey oğluşunun şansına iyi gider..