• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Olur arkadaşım öyle şeyler.İnşallah canım teşekkürler...

Valla benim canım hiiiç olmayacak mevsim dışı şeyler çekiyordu bunu burda paylaşmıştım yeniden yazıp depreştirmeyeyim yaramı :( Ve yasaklı olan şeyler deniz ürünleri mesela offf bebek doğsun koşcam balık restorana valla :))))
Bu arada bende ekşi lezzetlere düştüm (mandalina özellikle) sanki ama bu sanırım mide bulantılarıyla ilgili dönemsel birşey.Tatlı hiiiiiççç yiyemiyorum.Çikolata midemi altüst ediyor kiii bir bayan olarak ölürdüm tatlıya...Bundan şikayetçi değildim açıkcası kilo almamak adına:lepi:

canım balık yasak değil ama ?tam anlayamadım...

benim canım aburcubur şeyler çekiyor...
mesala çikolata, halley,gofret.metro vs.
hemde çayla birlikte...
aslında bunun hamilelikle alaksı yok ben çayla aburcubur severim...
hepside katkı maddeli diye yemek istemiyorum...

meyvayı canım hiç istemiyor günde bir kere zorla yemeye çalışıyorum...

bende aslında çok severim abur cubur ama meyveyi bu kadar aramazdım.birde süt içebilsem ne ii olacak ama sütü pek içemiyorum:::((

bende aslında çok severim abur cubur ama meyveyi bu kadar aramazdım.birde süt içebilsem ne ii olacak ama sütü pek içemiyorum:::((
sütüde zorla olsun günde bir kere içmeye çalışıyorum...
bebiş için birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte...
sağlıcakla gelsinlerde bizde az katlanırız...

bu arada bir yandanda survıvor izliyorum çok heyecanlı..bakalım....
bizde eşim ne izlerse o izlenir tv de:)
benim tv yle pek aram yok...
o yüzden kumandaya karışmam...

merhaba kızlar benim sat: 24 temmuz bebişin doğumu 30 nisan :)
bugün kalp atışını gördük. çok mutlu oldum daha önce boş gebelik geçirmiştim ve oyüzden çok korkuyordum....umarım hepimiz için sorunsuz bir hamilelik dönemi olur..... inş. bebişlerimizi sağlıkla kucağımız alırız....

FADİK meyveye buaralar çok düşkün olduğunu yazmışsın.... kız çocuklarında bazı hamişler meyveyi çok istermiş belkide bir prensesin olacaktır:)

kızlar beim karnım sürekli acıkıyor her 2 saate bir acıkıyorum e şimdiden 1,5 kilo aldım kilo almaya çok müsaitim . doktorum kızdı yemiyeceksin dedi yoksa doğuma kadar 50 kilo alırsın dedi :)

bugün kalp atışını gördük. çok mutlu oldum daha önce boş gebelik geçirmiştim ve oyüzden çok korkuyordum....umarım hepimiz için sorunsuz bir hamilelik dönemi olur..... inş. bebişlerimizi sağlıkla kucağımız alırız....
hoşgeldin canım...
maşallah kalp atışlarınıda duymuşsun...
bundan sonra aklına kötü şeyler getirme...

FADİK meyveye buaralar çok düşkün olduğunu yazmışsın.... kız çocuklarında bazı hamişler meyveyi çok istermiş belkide bir prensesin olacaktır:)
canım tatlişşoğlum arkadaşımız meyve çok istiyormuş...
benim canım hiç istemiyor zorla yiyorum...

kızlar beim karnım sürekli acıkıyor her 2 saate bir acıkıyorum e şimdiden 1,5 kilo aldım kilo almaya çok müsaitim . doktorum kızdı yemiyeceksin dedi yoksa doğuma kadar 50 kilo alırsın dedi :)
kilo almaya müsaitse dikket et kendine...
kilo yapmayacaklar şeyler ye...

kızlar 9. haftaya gircem 1 kilo aldım...bende deli gibi acıkıyorum öle böle değil...artık uykudan uyanıyorum 8 de gözümü açmadan annemden yicek bişeyler istiyorum..oda sadece salatalık..gözlerim kapalısempatiksalakcinni iyiyorum..ekmek asla çok az doktorum böle beslenmeye devam et dedibayanssulusmile kiloma göre iyimişim...bide tatlı asla iyemiyorum...acı tuzlu hep..öle işte..kız diyolar bana kalp atışı 168 çıktı 180 e kadar normalmiş....opuyorumnanaktan

ben verdim oy...2. defa veremiyoz dimi cnm ve baya far k atmış

bir tane faceden sadece bir oy verilebiliyor canım...
ama başka face varsa eşinin falan ondanda oy verebilirisn...
facesi olan başkalarından isteyebilirsin...

kızlar 9. haftaya gircem 1 kilo aldım...bende deli gibi acıkıyorum öle böle değil...artık uykudan uyanıyorum 8 de gözümü açmadan annemden yicek bişeyler istiyorum..oda sadece salatalık..gözlerim kapalısempatiksalakcinni iyiyorum..ekmek asla çok az doktorum böle beslenmeye devam et dedibayanssulusmile kiloma göre iyimişim...bide tatlı asla iyemiyorum...acı tuzlu hep..öle işte..kız diyolar bana kalp atışı 168 çıktı 180 e kadar normalmiş....opuyorumnanaktan
evde tartı yok dışarıda çıkamadığım için hiç tartılmadım...
ama ben hiç acıkmıyorum..
hep zorla birşeyler yiyorum...
bulantımda yok ama yinede canım istemiyor...

canım balık yasak değil ama ?tam anlayamadım...
balık çekmşyor zaten canım Fadime mafoldumben midye dolma,kalamar falan filan ... Söylettin kız zorla :kedi:
hoşgeldin güzelim olumunekankayizsmile .Gözün aydın ...Kaç haftalık bu durumda bebişin.
Kilo olduğuna eminmisin canım gaz olmasın? Maaşallah ne hızlı atıyor kalbi miniğinin...Allahım ya küçük mucizeler şimdiden tüm dünyamız olsular :ecrin_bebek:

Kızlar bu arada yarın kontrolüm var ya 2li test için bütün gece bebişle uğraştım.Dr cinsiyetini söylermi diye merak edip duruyorum ya rüyamda söylüyordu ERKEK diyordu...Hayırlısı olsun bakalım...Bu kadar güçlü hissetmeme karşılık bakalım yanılacakmıyım.

slm kızlar dreamer35 bakalım erkek mi bende merak ettimrüyana bilegirmişsempatiksalakcinni
bendede herkes kız hissediyor ayy hayırlısı olsun

Back
X