- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.601
Ayy ben bu sıralar mandalinaya sardım.
Canım sürekli mandalina yemek istiyor.
iyi işte guzel canm en azından mevsiminde olan bişey istiyorsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben bu sıralar mandalinaya sardım.
Canım sürekli mandalina yemek istiyor.
iyi işte guzel canm en azından mevsiminde olan bişey istiyorsun:)
bayağı aş eriyorsun sen tatlım![]()
# Sarissa
# leegorkemm
# jbase
# ..ERVA..
# dreamer35
# tuba335
# esrayagmur
# mesa
# KK Pro Üyeskorpion74
# dscopur
Kızlar bugün 3'lü test sonucumu aldım ama bişey anlamadım...Dr. randevumda 10 Aralık'ta...
sarissa sağol cnm....HNK NABER CNM.... NASILSIN GÖRŞMEYELİ
kızlarr merhaba nasılsınız.. ayyy çok mutluyum biliyorsunuz benim idrarımda süregelen kanama vardı ve lökosit eritrosit epitel taş düşürdüğüm için yüksekti çok sürekli iltihaplanma vardı. onun için istemey istemeye de olsa gentamisin iğne vurulmustum bayramda. şimdi tahlil yaptırdım ve sonucu aldım 3 buçuk aydan sonunda temiz çıktı tahlilim. ayyy o kdadr mutlu oldum ve rahatladımki anlatamam şükürler olsun... hemen haber verip paylasayım istdeim:)))
kızlarr merhaba nasılsınız.. ayyy çok mutluyum biliyorsunuz benim idrarımda süregelen kanama vardı ve lökosit eritrosit epitel taş düşürdüğüm için yüksekti çok sürekli iltihaplanma vardı. onun için istemey istemeye de olsa gentamisin iğne vurulmustum bayramda. şimdi tahlil yaptırdım ve sonucu aldım 3 buçuk aydan sonunda temiz çıktı tahlilim. ayyy o kdadr mutlu oldum ve rahatladımki anlatamam şükürler olsun... hemen haber verip paylasayım istdeim:)))
kizlar kizmazsaniz birsey rica edicem.yemek ve icecek cesitlerinin isimlerini yazmazsaniz cok sevinirim.benim sizin her yazdiginizi burda bulma $ansim malesef yok ve canim istiyoo okuyunca.tesekkürler..
Çok geçmiş olsun canım...Bende bir türlü şu idrar enfeksiyonundan kurtulamadım...Korkuyorum artık...Dr. söyleyeceğim artık ilaçlar işe yaramıyor iğnemi serummu ne varsa onu uygulasın...
selam tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim.insallah hamilelik boyunca böyle devam eder..
ayyy canım inşallah gerçekten çok saol teşekkür ederim..
[/B]
kizlar kizmazsaniz birsey rica edicem.yemek ve icecek cesitlerinin isimlerini yazmazsaniz cok sevinirim.benim sizin her yazdiginizi burda bulma $ansim malesef yok ve canim istiyoo okuyunca.tesekkürler..
canim özür dilencek birsey degil.sagolasin yinede.ama burda hepimiz hamileyiz ve bazilarinin cani cekebilir.benim alicak gücüm var ama bulacak yerim yok.türkiyedede hersey var ama hepimizin de alim gücüde olmaya bilir.hersey olabilir yani bu yüzden düsünnüp yazarsak daha iyi olur kaniyisndayim.ama derlerseki biz yazariz sana ne oluyo bende bir daha topige girmem okumayincada canim istemez.Neden kızalım canım yaa...Asıl biz özür dileriz senden...
hoşgeldin tatlım aramıza allah saglkla kucagna almayı nasp etsin insaallh![]()
aramıza hoşgeldin tatlımmm