• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

# Sarissa
# leegorkemm
# jbase
# ..ERVA..
# dreamer35
# tuba335
# esrayagmur
# mesa
# KK Pro Üyeskorpion74
# dscopur

Kızlar bugün 3'lü test sonucumu aldım ama bişey anlamadım...Dr. randevumda 10 Aralık'ta...

# Sarissa
# leegorkemm
# jbase
# ..ERVA..
# dreamer35
# tuba335
# esrayagmur
# mesa
# KK Pro Üyeskorpion74
# dscopur

Kızlar bugün 3'lü test sonucumu aldım ama bişey anlamadım...Dr. randevumda 10 Aralık'ta...

tatlım ben yaptırmadım 3 lü test ama sonuçlarını göstermek için uğrayabilirsin doktora 10 aralığı beklemene gerek yok

Kızlar bozanın çok süper süt yaptığını duydum..Doğruluk payı var mıdr? Bİrde gaz falan yapıyor mu?Çok severim kendisini gerçekten doğru ise süper bnm için :P:))

kızlarr merhaba nasılsınız.. ayyy çok mutluyum biliyorsunuz benim idrarımda süregelen kanama vardı ve lökosit eritrosit epitel taş düşürdüğüm için yüksekti çok sürekli iltihaplanma vardı. onun için istemey istemeye de olsa gentamisin iğne vurulmustum bayramda. şimdi tahlil yaptırdım ve sonucu aldım 3 buçuk aydan sonunda temiz çıktı tahlilim. ayyy o kdadr mutlu oldum ve rahatladımki anlatamam şükürler olsun... hemen haber verip paylasayım istdeim:)))

kızlarr merhaba nasılsınız.. ayyy çok mutluyum biliyorsunuz benim idrarımda süregelen kanama vardı ve lökosit eritrosit epitel taş düşürdüğüm için yüksekti çok sürekli iltihaplanma vardı. onun için istemey istemeye de olsa gentamisin iğne vurulmustum bayramda. şimdi tahlil yaptırdım ve sonucu aldım 3 buçuk aydan sonunda temiz çıktı tahlilim. ayyy o kdadr mutlu oldum ve rahatladımki anlatamam şükürler olsun... hemen haber verip paylasayım istdeim:)))

Çok geçmiş olsun canım...Bende bir türlü şu idrar enfeksiyonundan kurtulamadım...Korkuyorum artık...Dr. söyleyeceğim artık ilaçlar işe yaramıyor iğnemi serummu ne varsa onu uygulasın...

kizlar kizmazsaniz birsey rica edicem.yemek ve icecek cesitlerinin isimlerini yazmazsaniz cok sevinirim.benim sizin her yazdiginizi burda bulma $ansim malesef yok ve canim istiyoo okuyunca.tesekkürler..

kızlar mesai bitti ben çıkıyorum artık. yarına kadar kendinize ve bebişlere iyi bakın. akşam belki çıkmak bilmeyen göbeğimi eklerim:))aslında eklemeye de utanıyorum topikte fazla yer işgal ediyormuşum gibi:)))hadi canlarım öptüm sizi

selam tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim.insallah hamilelik boyunca böyle devam eder..

[/B]

Çok geçmiş olsun canım...Bende bir türlü şu idrar enfeksiyonundan kurtulamadım...Korkuyorum artık...Dr. söyleyeceğim artık ilaçlar işe yaramıyor iğnemi serummu ne varsa onu uygulasın...

çok saol canım.. bana gentamisin verdi. önce yine antibiyotik diodu sonra ama geçmiyor bi kutu bi kutudur bunu yazana kadar son çare iğneyi denyelim geçirsin inşallah dedi ve hakikaten iyi olmuşş. darısı basına canım inşallah...

selam tahlillerinin iyi cikmasina sevindim canim.insallah hamilelik boyunca böyle devam eder..

ayyy canım inşallah gerçekten çok saol teşekkür ederim..

[/B]

kizlar kizmazsaniz birsey rica edicem.yemek ve icecek cesitlerinin isimlerini yazmazsaniz cok sevinirim.benim sizin her yazdiginizi burda bulma $ansim malesef yok ve canim istiyoo okuyunca.tesekkürler..

ayyy haklısın canım. biraz daha dikkatli olalim gerçektende..

Neden kızalım canım yaa...Asıl biz özür dileriz senden...
canim özür dilencek birsey degil.sagolasin yinede.ama burda hepimiz hamileyiz ve bazilarinin cani cekebilir.benim alicak gücüm var ama bulacak yerim yok.türkiyedede hersey var ama hepimizin de alim gücüde olmaya bilir.hersey olabilir yani bu yüzden düsünnüp yazarsak daha iyi olur kaniyisndayim.ama derlerseki biz yazariz sana ne oluyo bende bir daha topige girmem okumayincada canim istemez.

Back
X