- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.621
teşekkür ederim hoş buldum :)
ama çalıştığım için sadece belli zamanlarda girebiliyorum nete. o yüzden geç cevap yazdım.
önemli değil tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim hoş buldum :)
ama çalıştığım için sadece belli zamanlarda girebiliyorum nete. o yüzden geç cevap yazdım.
hoşgeldin tatlım bende geçmiş okuma özürlüyüm yaaa sabrım gelmiyo hemen sohbete başlıym diyorumSelam kızlar...geçmişi okumadan yazamamak gibi kötü bir huyum var :) Okudum rahatladım... Tahlilleri testleri iyi çıkan arkadaşlar gözünüz aydın... cinsiyetini öğrenen arkadaşım gözün aydınn seninde ne güzel Allah kalbine göre vermiş.
Ben bugün tetanozun ilk aşısını vurdurdum çok şükür ağrım ateşim yok şimdiye kadar gecede olmaz inşallah. 22 Aralıkta tekrarı var. Hemşire çok komikti kızlar ya ben ilk gittiğimde sağlık ocağına şişlikten falan nasıl becerdilerse 64 ölçmüşlerdi kilomu bugün 63 çıktım kadındaki paniği göreceksin napalım ne yazalım nasıl düşük çıkar :))) Yaranamıyoruz anam hemşirelere bile...
bende simdi i$e gidiyorum 3 ay aradan sonra bakalim nasil gecicek.sizin saatle 12 ye kadar isteyim..kolay gelsin bana:)) görüsürüz kizlar.
Mrb kızlar Bayramda girme fırsatım olmadı. Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Tatilden dönen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bu sabah ayrıntılı ultrosonumuz vardı. Ölçümlerimiz çok güzel çıktı çok şükür. Yalnız bizim sıpa bir inat ettiki sormayın. Yüzünün fotoğrafını çektirmedi. İki eli ile sürekli suratını kapattı. Doktor çok güldü. Ne zaman suratına odaklansa kapattı suratını. Yan döndüm olmadı. Sağa öndüm olmadı. Sola döndüm olmadı. Bir amuda kalkmadığımız kaldı. Sonunda pes ettik. Doktor bir daha kontrole geldiğinizde burayada uğrayın tekrar deneyelim şansımızı dedi. Cd mizide aldık. Cinsiyetimizin erkek olduğunu bu doktorda onayladı. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.![]()
ay ne hoş yaa.bende özledim bebeğimi...cumartesiye kadar dayanmam lazım ... Hayırlı olsun tekrardan erkekin canım :)
geçmiş olsun cnm inş. bi daha hiç yaşamazsın.
kızlar benim minikim bayramdan beri içimde kıpraşıp duruyo çook heyecan verivcii
Canım ben de 20-22 haftalarda gideceğim.Benim doktorum da ayda bir gel kontrole dedi.Ben de bekliyorum artık kaçamak falan yapamıyorum.Bakalım 2 hafta sonra da ayrıntılıya gideceğim nasipese:):)Ay ne güzel ayrıntılı usg lere falan girilmiş,darısı başıma. Ya kızlar siz ne kadarda bir doktora gidiyosunuz.Normali ayda bir de benim gibi dayanamayıp arada kaçamak yapıyo musunuz daha erken? Yoksa ben mi çok sabırsızım???
Mrb canım hoşgeldin:)kızlar herkeze merhabalar umarım iyisinizdir,ay benide bir telaş sardı sormayın oğluşumun ismine karar veremedim bir türlü aslında biz URAS ı çok beğendik ama etrafımızdaki bazı kişiler beğenmeyip resmen kursağımıza dizdiler gerçi önemli olan bizim beğenmemiz sizce nasıl bu arada anlamı
URAS: şans talih,mutluluk...
kızlar herkeze merhabalar umarım iyisinizdir,ay benide bir telaş sardı sormayın oğluşumun ismine karar veremedim bir türlü aslında biz URAS ı çok beğendik ama etrafımızdaki bazı kişiler beğenmeyip resmen kursağımıza dizdiler gerçi önemli olan bizim beğenmemiz sizce nasıl bu arada anlamı
URAS: şans talih,mutluluk...
Canım ben de 20-22 haftalarda gideceğim.Benim doktorum da ayda bir gel kontrole dedi.Ben de bekliyorum artık kaçamak falan yapamıyorum.Bakalım 2 hafta sonra da ayrıntılıya gideceğim nasipese:):)