• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar nasılsınız keyifler iyidir inş.
kızlar sizlere bişi soracam bu gün dr gittim karnımın çok sert oldugunu söyledi içinizde benim gibi olan varmı.dogru karnım cok sert ama bebek büyüdükçe geriliyor birde ben cok zayıftım acaba ondanda olabilirmi.offf morelim bozuldu dinlenmemi istedi.sebebini sordum erken dogum yapabilirsin dedi allahım korusun.:26::26:

slm arkadaşlar nasılsınız keyifler iyidir inş.
kızlar sizlere bişi soracam bu gün dr gittim karnımın çok sert oldugunu söyledi içinizde benim gibi olan varmı.dogru karnım cok sert ama bebek büyüdükçe geriliyor birde ben cok zayıftım acaba ondanda olabilirmi.offf morelim bozuldu dinlenmemi istedi.sebebini sordum erken dogum yapabilirsin dedi allahım korusun.:26::26:

ayyy erken doğummuuuu:((benimki de baya sertleşti bakalım bende çarşamba gideceğim ne diyecek

leegorkem yani öyle bişi yok ama karnın cok sert dedi kafam karıştı.erken doguma sebep olabilir dedi.rabbim kimseye göstermesin yavrum cok hareketli tekmeleriyle uyutmuyor beni.dedigim gibi karın haznem cok dar benim hamile kalmadan önce 43 kilolardaydım düşün yani.artık dogum evine falan başlamam lazım benim bu dr korkuttu beni

leegorkem yani öyle bişi yok ama karnın cok sert dedi kafam karıştı.erken doguma sebep olabilir dedi.rabbim kimseye göstermesin yavrum cok hareketli tekmeleriyle uyutmuyor beni.dedigim gibi karın haznem cok dar benim hamile kalmadan önce 43 kilolardaydım düşün yani.artık dogum evine falan başlamam lazım benim bu dr korkuttu beni

Canım ne kadarlık yani kaç haftalık hamilesin...

inşallah öyle birşey olmaz canım sen de içini ferah tut. benim de karnım baya sert. en azından bebişi hissedebiliyorsun. ben de henüz hissetme de yok endişeleniyorum:((ama sertlik normal canım ya benim 2 hamile arkadaşımında öyle.

inşallah öyle birşey olmaz canım sen de içini ferah tut. benim de karnım baya sert. en azından bebişi hissedebiliyorsun. ben de henüz hissetme de yok endişeleniyorum:((ama sertlik normal canım ya benim 2 hamile arkadaşımında öyle.
inş canım yaaa dedigin gibidir ne biliyim dr öle söyleyince cok şükür bir problemimiz yok.allah razı olsun içimi ferahlattın bana da normal gibi geliyor.yinede annelik işte tedirgin olmamak elde deyil
sende inş en kısa zamanda bebişini hissedersin ama anne karnı haznesi geniş olanların hareketleri hissetmesi biraz gecikebiliyormuş.benim yengemle aynı haftalık hamileyiz onun karnı benden daha geniş ve büyük benimse küçük o hissetmiyor halen hareketleri ben hissediyorum.

Son düzenleme:
inş canım yaaa dedigin gibidir ne biliyim dr öle söyleyince cok şükür bir problemimiz yok.allah razı olsun içimi ferahlattın bana da normal gibi geliyor.yinede annelik işte tedirgin olmamak elde deyil
sende inş en kısa zamanda bebişini hissedersin ama anne karnı haznesi geniş olanların hareketleri hissetmesi biraz gecikebiliyormuş.benim yengemle aynı haftalık hamileyiz onun karnı benden daha geniş ve büyük benimse küçük o hissetmiyor halen hareketleri ben hissediyorum.

inşallah cnm bende bir an önce hissederim. için az da olsa rahatladıysa ne mutlu bana:))ama gerçekten benim bir arkadaşım var baya zayıf henüz hiç karnı çıkmadı ama taş gibi sert karnı. bende doktoruma çarşamba sorarım. haber veririm cnm sonrada

inşallah cnm bende bir an önce hissederim. için az da olsa rahatladıysa ne mutlu bana:))ama gerçekten benim bir arkadaşım var baya zayıf henüz hiç karnı çıkmadı ama taş gibi sert karnı. bende doktoruma çarşamba sorarım. haber veririm cnm sonrada

cok saol canım dr gidince sorabilirsen cok sevinirim.şimdi cıkmam gerekiyor kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın iyi akşamlar

kızlarr merhaba nasılsınız.. ayyy çok mutluyum biliyorsunuz benim idrarımda süregelen kanama vardı ve lökosit eritrosit epitel taş düşürdüğüm için yüksekti çok sürekli iltihaplanma vardı. onun için istemey istemeye de olsa gentamisin iğne vurulmustum bayramda. şimdi tahlil yaptırdım ve sonucu aldım 3 buçuk aydan sonunda temiz çıktı tahlilim. ayyy o kdadr mutlu oldum ve rahatladımki anlatamam şükürler olsun... hemen haber verip paylasayım istdeim:)))

geçmiş olsun..iyi olmana çok sevindim..

kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.benim buaralar tek sorunum göbeğime göre kaban almak.eski montum artık kapanmıyor havalarda soğudu nasıl bişi alıcam nerden alıcam hiç bilmiyorum yaa pantalonu zarzor hallettım kaban almak dahada zor sanırım.doğumdan sonrada giyebileceğim bişi istiyorum ama bakalım nasıl bişi bulıucam.sizin bi fikriniz varmı kaşelerin robadan modelleri iyimi acaba göğüsten aşağsı boş gelen tarzlar nasıl olurki

kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.benim buaralar tek sorunum göbeğime göre kaban almak.eski montum artık kapanmıyor havalarda soğudu nasıl bişi alıcam nerden alıcam hiç bilmiyorum yaa pantalonu zarzor hallettım kaban almak dahada zor sanırım.doğumdan sonrada giyebileceğim bişi istiyorum ama bakalım nasıl bişi bulıucam.sizin bi fikriniz varmı kaşelerin robadan modelleri iyimi acaba göğüsten aşağsı boş gelen tarzlar nasıl olurki

evet cnm robadan en gzeli ben fatih çarşambadan alıyorum genelde elbiseleri.. çaşit bol orda...

slm cnm..biz çok iyiyz çok şükür... artık içim rahat nedense 20. haftalarda gidicem doktora bekliyoz işte :)

iyi esracım ya ne güzel bebişerimizde büyüyor artık yavaş yavaş biraz önce hızlı kalktım yerimden hmn bi sertlik bi yoğunluk hissettim göbüşüm altında görümcem geldi ona söyledim meraklanma arada olur öyle içini ferah tut dedi bu arada bizde 1 hafta sonra gitcez dr amcamıza ama yrndan sonra aşımız var sağlık ocağına gitmemiz gerekiyor hem aşı hemde kan tahlillerimiz yapılacakmış bakalım artık hayırlısı hadi öpüyorum hoşçakal....

iyi geceler kızlar benime karnım artık sert olmaya başladı , haftaya dr gideceğiz bizde 22. haftada yine detaylı usg bakılıyormuş hemde amniyosentez sonuclarının hepsi çıkmıs olur bakarız dedi

kızlarrrr nasılsınız bakalım?bebeğimizin cinsiyetini dün öğrendik.eşim aksam eve gelırken koskocaman pembe renklere hakim bi buket çiçekle geldı evımıze kurban olurum ben ona.çok özelde bı kart iliştirmiş çiçeklerin arasına.Allah kımsenın huzurunu kacırmasın

Back
X