• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar nasılsınız?
esracım maşallah mustafa yusufa iyi bakmış annesi:nazar::nazar:
ellot seninde gözün aydın canım maşallah bebişine

selam kızlar bugün bizim de randevumuz vardı , bir aydır görmüyodum özlemişim canım kızımı
herşey normalmiş çok şükür gayet sağlıklı dedi doktorumuz 477 kilo olmuş 26 cm:nazar::nazar::nazar:
yan profilden poz verdi sanki bana benziyo burnu elmacık kemikleri falan:3: bir ay sonra şeker yüklemesine gidicem
bir de elevit yeterli dedi tekrar yazmadı sadece kan ilacı verdi ve artık sırt üstü yatmak yook :31:
esracım senin kuzuna da maşallah:nazar:

Canım bu site Sivas'ta bir mağazanın sitesi. Ben Tokat'ta oturuyorum ve neredeyse her ay Sivas'a gidiyorum.
Ben de o siteden daha doğrusu mağazadan bu beşiği almayı düşünüyorum. Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
İsterseniz ben gidince bakayım, ürürnlerin nasıl olduğu hakkındda bilgi veririm.
Hatta özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa onlara da bakarım.
sarissacım ben sivaslıyım görevimiz için şimdi diyarbakırdayız yazın burası çok sıcak oluyo annemle sivasa gitmeyi düşünüyoruz haziran gibi ,,babası nasıl dayanıcak bilemiyorum ama:)) napalım minik kızımız da buranın sıcağına dayanamaz. biçok şeyi ordan almayı düşünüyorum dönüşte koca bi bavulla geliriz heralde:)

Canım bu site Sivas'ta bir mağazanın sitesi. Ben Tokat'ta oturuyorum ve neredeyse her ay Sivas'a gidiyorum.
Ben de o siteden daha doğrusu mağazadan bu beşiği almayı düşünüyorum. Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
İsterseniz ben gidince bakayım, ürürnlerin nasıl olduğu hakkındda bilgi veririm.
Hatta özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa onlara da bakarım.
canım güzelmiş senin beşikte çok beğendim. bende diğer sitelere göre daha uygun olduğu için şu iki ürünü ordan almayı düşünüyorum.Bir bakıver zahmet olmazsa
Medela Mini Elektrikli ve Pilli St Pompas | | Bebefix.com
Sunny Baby SB-12 ASYAN | | Bebefix.com
neden kimse bana yardim etmiyor
konu neydi arkadaşım? önce onu yazsaydın
selam kızlar bugün bizim de randevumuz vardı , bir aydır görmüyodum özlemişim canım kızımı
herşey normalmiş çok şükür gayet sağlıklı dedi doktorumuz 477 kilo olmuş 26 cm:nazar::nazar::nazar:
yan profilden poz verdi sanki bana benziyo burnu elmacık kemikleri falan:3: bir ay sonra şeker yüklemesine gidicem
bir de elevit yeterli dedi tekrar yazmadı sadece kan ilacı verdi ve artık sırt üstü yatmak yook :31:
iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???

sarissacım ben sivaslıyım görevimiz için şimdi diyarbakırdayız yazın burası çok sıcak oluyo annemle sivasa gitmeyi düşünüyoruz haziran gibi ,,babası nasıl dayanıcak bilemiyorum ama:)) napalım minik kızımız da buranın sıcağına dayanamaz. biçok şeyi ordan almayı düşünüyorum dönüşte koca bi bavulla geliriz heralde:)
Ben de Sivaslıyım :emir_bebek:
Diyarbakır'ı bilmem ama Tokat'a göre Sivas çok çok ucuz.
Bu arada bebişine de maşallah...
canım güzelmiş senin beşikte çok beğendim. bende diğer sitelere göre daha uygun olduğu için şu iki ürünü ordan almayı düşünüyorum.Bir bakıver zahmet olmazsa
Medela Mini Elektrikli ve Pilli St Pompas | | Bebefix.com
Sunny Baby SB-12 ASYAN | | Bebefix.com

konu neydi arkadaşım? önce onu yazsaydın

iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???

Canım belki gögüs pompasına hiç ihtiyacın olmayacak.
Bence onun için acele etme, lazım olursa alırsın.
Ben gideceğim zaman haber veririm, sen bana hatırlatırsın.
Yoksa unutabilirim :26:

selam kızlaaar..teşekkür edrim sarissa cevabın için bakalım yarın mudurle konşup şansımı bi deneyeyim hamile oldgumu çıtlatırım artık :23: beilki de o teklif eder rapor almamı :24: 80km gtmek zornda kalrsam da artık akşamları yerimden kalkamam yemekleri kocişe devrederim o benden erken gelir bu gidişle 10 dakika uzaklıkta onn işi eve :86: :1:

iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???[/QUOTE]

5 aydan sonra sırtüstü yatmamak gerekiyomuş 3 aylıkken yüzüstünü bıraktık şimdi öncelik sol tarafıma ama sağ sol yanlara yatacakmışız

esrayağmurcum bugun ikimizin doktoruda kilo artışımıza dikkatimizi çekti :53: :27: beraber dikkat edelim yaa su kilo işine her ne kadar az yediğimi düşünsem de ben :31:

selam kızlar nasılsınız?
Esracım maşallah mustafa yusufa iyi bakmış annesi:nazar::nazar:
Ellot seninde gözün aydın canım maşallah bebişine
sağol cnm...bakmışımda anam bende almışım kilo ben büyümesem artık :49:
Yan profilden poz verdi sanki bana benziyo burnu elmacık kemikleri falan:3: Bir ay sonra şeker yüklemesine gidicem
:69::71: Maşallah cnm seninde kocaman olmuş..yüzünü gösterdimi bari...
esrayağmurcum bugun ikimizin doktoruda kilo artışımıza dikkatimizi çekti :53: :27: Beraber dikkat edelim yaa su kilo işine her ne kadar az yediğimi düşünsem de ben :31:
cnm ben neden aldığımı biliyorum suçluyum :52: Bak meyveden hemen sonra süt yada yoğurt yemeliyişiz... Ben ekmek arası biraz üst üste tükettim onun etkisi var işte öyle bakalım bu ay hiç kilo almıcam diyorum ama kısmetse...dikkat edelim ya..kahvaltıda margarin reçel:50: Onlarıda kaldırdım eühüeühüeh.. Yağsız peynir yicekmişim..
kızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz??

ay hiç uğraşmıyorum:27: Zor geliyo vallahi

ben sutu yagsız içiyrm da peynir çok tatsız gelmşti begenmedm :37: zaten çok yemem ben peynir bol süt içerim ancak....demek meyveyi sade yemk kilo eldryr ha bende acknca sık meyve yerdim :26:

ben sutu yagsız içiyrm da peynir çok tatsız gelmşti begenmedm :37: Zaten çok yemem ben peynir bol süt içerim ancak....demek meyveyi sade yemk kilo eldryr ha bende acknca sık meyve yerdim :26:

kiloyu ilk gördüğünde bunu dedi çok meyve iyiyomusun.... Ben maya yerim cnm demek oda bile ölçülü pöfff

canım ben krem deil de kakao yağı ve susam yağını karştrdm bide bebe yağı var o kadar...bide gun içinde normal nemlendrici krem suruyrm. ama bazen de üşenyrm hiç sorma :49:

cnm ben de karışık yağ kullanıyorum ebru şallının tarifiydi; fındıkyağı, kayısıyağı,kakaoyağı ben onlara gliserin ekledim ve yarım bebeyağı vardı ona koyup karıştırdım bi de çilek esansı ekledim güzel koksun diye ,valla ben de üşeniyorum hergün sürmeye arasıra onu sürüyorum ama doktorum kremi de önerdi daha etkili dedi 2 isim verdi bakıcam haftasonu.

Back
X