• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Herkese merhaba.
Geçmişi oku oku bitiremedim.
Kontrole gidip güzel haberlerle gelen herkesi tebrik ediyorum. Gözünüz aydın.
Maşallah bebişlerinize.
Ben de cinsiyeti öğrenmek şerefine bugün biraz alış veriş yaptım.
Ay insan ne alacağını bilemiyor.

sarissacım hayırlı olsun prensesin cnım allah iyi günlerde büyümek nasip esin inşallah:))
Teşekkür ederim canım.

Canımmm gözün aydınnn:34:
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff:50::50:
Zayıf filan değil denizciğim dert etme böyle şeyleri.
Her bebek farklıdır sonuçta.
yok canm normaldr telaş yapma :29: zaten son 3 ay aslnda kilo alyr bebekler :emir_bebek:..ya denizm ben sana bişey soracagm ben de öğretmenm ama yeni bikaç gun önce atandm bulndgm ilin ilçesine ama 80km uzaklkta..ilk atamam bu benim...ben 32.hafta iznine kadar çaşlmaya başlamadan rapor almayı düşünyrm çınku çok uzak gelyr su an için skntı olablr diye zaten 28 ocakta okullar kapanyrmş okul açldktan sonra 2.haftada da 32.hafta izni var...işlemleri halledp okula gdp mudure gdp rapor alacagmı konşmak istyrm yarın..sence mudur bi sorun çıkarr mı nasıl olur 1 ayiçin 80km uzaklığa gtmeye deger mi 1bucuk sat falan suruyr öğretmen arkadaşlarm bana fikir verin :52:
Canım gözün aydın, çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.
Aslında hemen izin alman müdürün işine bile gelebilir.
Şu anda görevlendirme öğretmen varsa onu hiç göndermez, aynen devam ederler.
Bir iki ay için öğretmen değişikliği yapılmamış olur.
Bir konuş bakalım.

slm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınım:47:bebek suan kuvezde r:47:rabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Off biz her şeyi yiyip içerken doğru mu acaba diye on kez düşünüyoruz.
Nasıl hala sigara içebiliyorlar şaşıyorum
Yazık bebeğe yaa.
Allah sağlıklı ömür versin.
kızlar herkese slmlar..birkaç sayfa bi geçmişe bakayım dedim..maşallah doktora gidip detaylı yaptıranlar olmuş bebeişler iyiymiş..Allah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ettirisin hepimize inş..

benimde birkaç gündür sinüzitim çok fena aylardır geçmiyor yarın kulak burun boğaz dr. randevu aldım ona görüneceğim..dün gece o kadar kötü oldumki kafam çatlayacaktı basınçtan..ateşte cabası..oğlumun formlarından vardı hani şu tuzlu su gibi olan onlardan 2 tane kullandım ancak açıldı burnum..ama akşamdan beri de hafif kanama yapıyor..diyorum ya basınçtan çatlıcam sanki sanırım damarlara vurdu kanama yapıyor..
Geçmiş olsun canım.
Sünizit gerçekten insana çok rahatsızlık veriyor.
Aman başını sıcak tut.
kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum
Ben yararlı diye biliyorum.
Tabii meyveli olmayacak.
Sade içemeyenler evde içine limon sıkıp içebilirler.
dün doktor randevum da dedim, eğer fiziksel olarak vücudum, çocuğun pozisyonu vs. uygun olursa ben normal doğum düşünüyorum..
Doktor sezeryanı öneririm dedi, benim eşim de doğum yaptı, sezeryanla oldu, neden zorluk çekesinki dedi.
aklımdaki normal doğum fikrini sildi dün..neyse hayırlısı olsun da :61:
Ben bunun sadece para için olduğunu düşünüyorum.
Diğer ihtimal de doktor normal doğuma girmiyordur, sadece sezaryen olursa giriyordur.
O nedenle bunu söylemeyip sezaryene yöneltmiş olabilir.
Kızlar herkese merhaba nasılsınız?
bizimde dün kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti kız dedi kızımız olacak inşallah:23:
benim dün 21. hafta başıydı ve bebğimin kilosu 450 gr boyu 25 cm di
bana yine istirahat verdi doktorum bebğimin başı aşağıya doğru rahim çıkışına doğruymuş o yüzden fazla hareket etme ayakta durma uzan yat filan dedi aslında rahim boyumuydu neydi ölçtü 33 mm çıktı 25 in üzerinde olması lazım dedi iyi dedi ama yinede dikkat et dedi. bu arada 4 ayda 2 kilo almıştım en son bu ay 3.5 kilo almışım ama normal dedi başta alamadığım için herhalde
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Kızlar bu BEBEFİX.COM adresinden alışveriş yapanınız oldu mu??? Güvenilir mi ? Fiyatları uygun geldi bana birkaç birşey almak istiyorum size danışayım dedim ama cevap verin lütfeeeeennn :5:
Canım ben almayı düşünüyorum.
Şimdiye kadar almadım ama büyük bir site.
Güvenilir olduğunu düşünüyorum.

kızlaar selam,biraz geç oldu ama geçmişi okumadan edemiyorum,kötü huyum iştee:16:

öncelikle,kontrolden gelen arkadaşlar esra,als17,cimcime hepinize ve bebişlerinize maşalaah :nazar::nazar::nazar:
esra,oğluşu iyi büyütmüşsün sende benim gibi,ama tombiş oğlanlar bizi zorlamaz inş..:9:
sağlıklı olsun kızlaar bebişlerimiz inanın 2500-4500 gr.olmuş hiç önemli değil..

dreamer,civilim ve babyfix sitelerini bende takip ediyorum özellikle civilim çok uygun giysilerde..
henüz hiç alışveriş yapmadım oralardan ama bu kadar bakmaya dayanamam illaki alırım birşeyler...
bebek odası mobilyaları da çok uygun babyfixde,ama onları görmeden alamayız ki..

doğumdan konuşmuşsunu birde,bence henüz erken birşeylere karar vermek için..düşünmek tamam ama
doktorun veya başkasının doğum şeklinie şuan karar vermesi ve sizi etkilemesine izin vermeyin bence..
ben herşey normal gittiği sürece normal doğum istiyorum ama daha çok var,
oyuzden boşuna bu strese girmeye gerek yok:20:

kaçırdığım birşey olduysa yine affola,burdayım biraz daha zaten:16:

sağol canım iyi dileklerin için...

kızlar,bebişlerin cicilerine baktım biraz önce hepsi çook güzel.allah hepimize hevesle aldığımız cicileri giydirmeyi nasip etsin inşallah.:nazar:

slm kızlar.. herkes iyidir umarım. güzel haberler alınmış maşallah:nazar:
kızlar bu akşam komedi dükkanını izlemenizi tavsiye ederim az önce fragmanını izledim çok güldüm.tolga çevik hamile kılığında bu kez.saat 8 de :34:

Benimki erkek ama ben ikisininde giyebileceği renk aldım zaten hastane çıkışı tulum bady falan aldım, diğer kıyafetleri doğduktan sonra al diyor herkes bebeğin kilosu boyu değişebiliyormuş aldıklarını giydiremiyebiliyormuşsun.
evet canım benimde genelde ara renk hatta hep yeşil olmuş neredeyse :1: 2 tane mavili var ama kızlarda sorun olmaz el kadar şey giyer büyür 2 güne. bende senin gibi diğer kıyafetleri sonradan almayı düşünüyorum şimdilik sadece ilk 3 ay için alcam
kızlaar selam,biraz geç oldu ama geçmişi okumadan edemiyorum,kötü huyum iştee:16:

öncelikle,kontrolden gelen arkadaşlar esra,als17,cimcime hepinize ve bebişlerinize maşalaah :nazar::nazar::nazar:
esra,oğluşu iyi büyütmüşsün sende benim gibi,ama tombiş oğlanlar bizi zorlamaz inş..:9:
sağlıklı olsun kızlaar bebişlerimiz inanın 2500-4500 gr.olmuş hiç önemli değil..

dreamer,civilim ve babyfix sitelerini bende takip ediyorum özellikle civilim çok uygun giysilerde..
henüz hiç alışveriş yapmadım oralardan ama bu kadar bakmaya dayanamam illaki alırım birşeyler...
bebek odası mobilyaları da çok uygun babyfixde,ama onları görmeden alamayız ki..

doğumdan konuşmuşsunu birde,bence henüz erken birşeylere karar vermek için..düşünmek tamam ama
doktorun veya başkasının doğum şeklinie şuan karar vermesi ve sizi etkilemesine izin vermeyin bence..
ben herşey normal gittiği sürece normal doğum istiyorum ama daha çok var,

kaçırdığım birşey olduysa yine affola,burdayım biraz daha zaten:16:
canım bebefixte elektrikli göğüs pompası ile anakucağı uygun geldi bana almayı düşünüyorum. mobilyalar güzel ama o tür şeyleri görerek almak dediğin gibi en doğrusu :34:
Canım ben almayı düşünüyorum.
Şimdiye kadar almadım ama büyük bir site.
Güvenilir olduğunu düşünüyorum.
kızlar hem fikirsek bu konuda e alalım gitsin o zaman :))) Esrayağmurda bizden yana. Akşam eşimin başının etini yiyeyim bi bakayım :9:

slm kızlar.. herkes iyidir umarım. güzel haberler alınmış maşallah:nazar:
kızlar bu akşam komedi dükkanını izlemenizi tavsiye ederim az önce fragmanını izledim çok güldüm.tolga çevik hamile kılığında bu kez.saat 8 de :34:
ay ben de bayılıyorum ona.amniyosentez sonucumun iyi olduğunu öğrendiğim gün izlemiştim.gülmekten çocuğa birşey olcak diye korktum bu kez,hatta kanal değiştirmeye kalktı annemler.sonra bu gülmenin normal bir gülme olmadığına;gerilen sinirlerimin boşaldığına kanaat getirdik.gülelim de bebişlere yarasın.:1:

ayy ne güzel siz herşeyleri aldınız daha ben hiç bişey almadım nasipse 25 aralık randevudan sonra düşünüyorum

esra boyuda iyi maşaallah yavruna:nazar:
:69::70::71: Sağol cnm....

Esra,oğluşu iyi büyütmüşsün sende benim gibi,ama tombiş oğlanlar bizi zorlamaz inş..:9:
Sağlıklı olsun kızlaar bebişlerimiz inanın 2500-4500 gr.olmuş hiç önemli değil..

Dreamer,civilim ve babyfix sitelerini bende takip ediyorum özellikle civilim çok uygun giysilerde..
Henüz hiç alışveriş yapmadım oralardan ama bu kadar bakmaya dayanamam illaki alırım birşeyler...
Bebek odası mobilyaları da çok uygun babyfixde,ama onları görmeden alamayız ki..

Doğumdan konuşmuşsunu birde,bence henüz erken birşeylere karar vermek için..düşünmek tamam ama
Ben herşey normal gittiği sürece normal doğum istiyorum ama daha çok var,

Kaçırdığım birşey olduysa yine affola,burdayım biraz daha zaten:16:
sağol cnm.... :69::69::71::70:
evet canım benimde genelde ara renk hatta hep yeşil olmuş neredeyse :1: 2 tane mavili var ama kızlarda sorun olmaz el kadar şey giyer büyür 2 güne. Bende senin gibi diğer kıyafetleri sonradan almayı düşünüyorum şimdilik sadece ilk 3 ay için alcam

canım bebefixte elektrikli göğüs pompası ile anakucağı uygun geldi bana almayı düşünüyorum. Mobilyalar güzel ama o tür şeyleri görerek almak dediğin gibi en doğrusu :34:

Kızlar hem fikirsek bu konuda e alalım gitsin o zaman :))) esrayağmurda bizden yana. Akşam eşimin başının etini yiyeyim bi bakayım :9:

cnm aldım ben ordan bizim gelinin elbiseleri falan tamamının çoğu ordan alındı...

merhaba kızlaar:74:herkes iyidir umarım.uzun zamandır giremiyodum.çok da fazla birikmiş yazılanlar okuyamadım hepsini.inşallah herşey yolundadır.bebişini görenlerin doktora giden ve güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın.ben çok şükür iyiyim nası olduysa ilk defa bu seferki kontrolüm 1 ayı bulacak.daha 2 haftam var bebikimi görmeye:2:çok özledim.ama bu sefer kendimi tutumaya kararlıyım.hep 2 hafta veya 10 günü.bakalım bekliyorumm özlemlee.:49:

,mesa,dreamer35,happydays,fguney,ellot,babybaby86,jojop,ayca22,iklimya34,
slm annişler ne var ne yok..inş.herkes iyidir..görümcemler bendeydi demin gittiler,bende dedim bakayım forumda ne var ne yok..geçmişe takılayım biraz.öpüldünüz hepiniz..

,mesa,dreamer35,happydays,fguney,ellot,babybaby86,jojop,ayca22,iklimya34,
slm annişler ne var ne yok..inş.herkes iyidir..görümcemler bendeydi demin gittiler,bende dedim bakayım forumda ne var ne yok..geçmişe takılayım biraz.öpüldünüz hepiniz..

hoşgeldin tatlım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüldünüz

canım bebefixte elektrikli göğüs pompası ile anakucağı uygun geldi bana almayı düşünüyorum. mobilyalar güzel ama o tür şeyleri görerek almak dediğin gibi en doğrusu :34:

kızlar hem fikirsek bu konuda e alalım gitsin o zaman :))) Esrayağmurda bizden yana. Akşam eşimin başının etini yiyeyim bi bakayım :9:

Canım bu site Sivas'ta bir mağazanın sitesi. Ben Tokat'ta oturuyorum ve neredeyse her ay Sivas'a gidiyorum.
Ben de o siteden daha doğrusu mağazadan bu beşiği almayı düşünüyorum. Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
İsterseniz ben gidince bakayım, ürürnlerin nasıl olduğu hakkındda bilgi veririm.
Hatta özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa onlara da bakarım.

Back
X