• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kizlar bende size bisiy soluycem.annemle konustuk telefonda bana bol bol yusuf suresini okumami soledi.bebegimin iyi ahlakli iyi bir evlat olmasi icin ve eli ayagi duzgun saglikli olamsi icin bu sure okunuyomus.sizinde aklinizda bulunsun.

okumak güzeldir cnm.. arada dinle meryem süresi yusuf süresi..

ohh sizinkiler ne güzel yukarida benimkide asagida:(( d..duma vuruyo kafasi.insallah bir sorun olmaz böyle giderse.ege hep yukaridaydi.bundada tam tersi.esracim bak dün aksam konusuyoduk ya senide baska yere yönlendirmis doktorun ayrintili icin.bizim burda yok öyle bir sey ya..anlamadim gitti hastaneye kadar arattim kocisi yokmu$.
anladım cnm...göbekten biraz yukarısında cnm doktorum yerini gösterdi acaba benimmi öyle 1 parmak yukardaymış...hadi bakalım bekliyoruz inş..biraz daha varmış ama benimde 21 inde detaylı ugs çok heycanlıyım içim rahat ama işte... :93:

ohh sizinkiler ne güzel yukarida benimkide asagida:(( d..duma vuruyo kafasi.insallah bir sorun olmaz böyle giderse.ege hep yukaridaydi.bundada tam tersi.esracim bak dün aksam konusuyoduk ya senide baska yere yönlendirmis doktorun ayrintili icin.bizim burda yok öyle bir sey ya..anlamadim gitti hastaneye kadar arattim kocisi yokmu$.

cnm bunu radyoloji uzmanı yapıyomuş ve baya üst seviyede bi doktormu profmu ne anlamadım..özel randevu alıyosun ve belli zamanlar geliyomuş hastanemize sağlam biri galiba...anlamadım neden yapamıyolar normal doktorlar bi int araştırim bari..

sirf bunun icin haftasonu trye gelip gitsem mi bende merak ediyorum öyle ayrintisini falan..gerci benim artik 23.hafta oldu gecmistir beklide zamani
cnm bunu radyoloji uzmanı yapıyomuş ve baya üst seviyede bi doktormu profmu ne anlamadım..özel randevu alıyosun ve belli zamanlar geliyomuş hastanemize sağlam biri galiba...anlamadım neden yapamıyolar normal doktorlar bi int araştırim bari..

:52:4 haftada 3 kilo nasıl alınır..:37:

her sabah köy yumurtası
ekmek üstü margarin üstü reçel
yağlı peynir..
2 hafta olmak şartı ile ekmek araları... ve lavaş üstüleri:9:
4 misafir gezmesi..porsiyon yarılasanda 4 gezmede 2 tam porsiyon.. öğün dışı

pöffff ha meyve kan şekeri düştüğü için acıktırıyomuş..süt yada yoğurtla tüketilcek..
meğersem bi oturuşta yediğim
1 p---- 3 m---- 2 k---- ve 1 m--- biraz fazlaymış ahahaha:52::27:

:66::64::63: :41: :87:
bu ay hiç kilo almıcam taktım kafaya:24:

arkadaslar radyoloji uzmaninin bakmasindaki amac.onlar insan vucudunun goruntulu ekran uzerinde nasil izlendigi ile ilg.egitim aliyolar.onlarin uzmanlik alani bu.kadin dogum uzmanlarida usg den anlarlar fakat radyoloji uzmani kadar bilg.yoktur.benm abilerimden bi tanesi kadin doumcu bi tanesi radyoloji uzmani onlardan biliyorum.radyoloji uzmanlari bebegin beynine kadar herseyi inceler ve anomalilikleri gorurler.

canim bizim burda siyah beyazdan bakiyo ya.bir problem görürse direk anne karnindan bebegin kordanindan kan almaya yolluyolar.ordan inceleniyo sonra.
skorpion canm sizin ordada ikili uclu test dortlu test ve her ay usg ile bakiyolarmi turkiyedeki gibi.bizim burda sadece 14 haftada bebkle ilgili tum testleri yapiyolar.birde her ay anneden kan idrar alip inceleiyolar.usg gebelik boyunca sadec 3 defa bakiyolar.ben zar zor radyoloji dr.u ile anlastimda heray o nedenle bakiyolar abimden dolayi yani.meslektasi old,icin torpil gecip gizlice bakiyo.

arkadaslar radyoloji uzmaninin bakmasindaki amac.onlar insan vucudunun goruntulu ekran uzerinde nasil izlendigi ile ilg.egitim aliyolar.onlarin uzmanlik alani bu.kadin dogum uzmanlarida usg den anlarlar fakat radyoloji uzmani kadar bilg.yoktur.benm abilerimden bi tanesi kadin doumcu bi tanesi radyoloji uzmani onlardan biliyorum.radyoloji uzmanlari bebegin beynine kadar herseyi inceler ve anomalilikleri gorurler.

sağol cnm bilgi için bende int bulamamıştım tam manasıyla..

birde doktora göre 20.haftada siyah beyazdan da ayrintili inceleniyo.o haftalarda bebek en net sekilde görülüyomus.zaten bunlarda herseye bakiyo ama siyah-beyaz.aman artik neyse oglumdada böyle olmustu sonucta.Allah herkese saglikli evlat versin banada canim.(amin)sonucta simdide doktorum bakinca hersey normal saglikli dedi.cok ta kafaya takmaya gerek yok galiba..

rica ederim canim benim.ya sizle konusunca sanki daha bi iyilestim.baska sormak istediginiz olursa sorabilirsniz cevaplarim.ben abimlerden genelde gorustugum zamanlarda bilgi aliyorum.sizin icinde sorabilirim.

:69: aynen cnm burda olmak konuşmak gerçekten başka bişey... gönül işi... aklıma gelenler olursa hop sorarım cnm...:16:

canim burda oglumda 2 li test bile yapilmadi benim.ense kalinligi normal ölcülerdeyse doktor gerek görmüyo 2 liye. 3lü ve 4 lu zaten hic yok.her kontrolümde usg ile bakiyo.herseyine bebege, suyuna,bebegin esine.her gittigimde dedigin gibi idrara testi ve kan testinide yapiyo.benimki hep iyi cikiyo simdilik.ama ayrintiliyda doktor kendi yapiyo iste dedigim gibi siyah beyazla.bu seferkinde 2 liyi kendi istegimle yaptirttim.oglumda cahildim.2 lide iyi cikinca burdakilere göre sorun yok.bu haftaki kontrolde kap atislarinida bize dinletti 150 atiyomus:nazar: hersey cok iyi dedi.bu kadar geriside Allaha kalmis artik.bu sadece bana degil burdaki herkese böyle yapiliyo..
skorpion canm sizin ordada ikili uclu test dortlu test ve her ay usg ile bakiyolarmi turkiyedeki gibi.bizim burda sadece 14 haftada bebkle ilgili tum testleri yapiyolar.birde her ay anneden kan idrar alip inceleiyolar.usg gebelik boyunca sadec 3 defa bakiyolar.ben zar zor radyoloji dr.u ile anlastimda heray o nedenle bakiyolar abimden dolayi yani.meslektasi old,icin torpil gecip gizlice bakiyo.

Hoşbulduk kızlar...Bende dalmışım bugün kızlar civil bebe diye bir site anlatıyorlardı girdim çok uygun bebek kıyafetleri var işaretledim bende sipariş verecem kısmetse...

Back
X