- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #22.901
günaydın şeker anne ve bebişler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın anneler nasılsınız,
Ben son bi kaç haftadır diş ağrısı çekiyorum diş etlerim çok hassaslaştı her fırçalamamda diş etlerim kanıyor bir de sanki son güzlerde ağız kokusu var gibi yani ben öyle hissediyorum vitaminlerimi düzenli kullanıyorum ve hergün süt içiyorum anlamadım bi türlü aranızda bu sorunu yaşayan var mı ne yapmam lazım diş doktoruna görünmelimiyim
günaydın canım..bende de diş eti sorunu var ama dişim kırıldı galiba o yüzdenn diş etim acıyor..ama dişciye gitsende çürük filan varsa dokunmuyorlar..ben grip ilacı bile içemedim drum istemedi..benimki biraz fazlakıl sanki![]()
Dişlerimde yeni oluşmaya başlayan çürükler var ama öyle çok ileri aşamada değil biliyosun yavaş yavaş çürüme ilerledikten sonra kırılıyo bende henüz kırık yok ama özellikle ağız kokusu beni rahatsız ediyo apse falan da yok ama bilmiyorum acaba aldığımız kalsiyum yetmiyor mu
hayır canım kullanmıyorum sadece vitamin ve folik asit kullanıyoruum ayrıca kalsiyum takviyesi almalımıyım sen alıyor musun
ben sadece elevit kullanıyorum canım drum kan ilacına ve kalsiyuma gerek yok simdilik dedi kan değerlerim iyiymiş..bu ay tekrar yapılacak tahliller benim ani kasık agrılarım oluyor biraz arastırdım kalsiyum diyor onada..sütle aran yok mu seninde?benim pek yoksütü sevmem ama tatlıya o kadar düştümki sütlü tatlıyla acığı kapatmaya calışıyorum sende biraz arttır istersen süt ürünlerini..
leegöekemm nasılsın canım?dün için rahatladı bugün iyisindir insallah..
canım ben de doktoruma sordum zararı olmaz olsan da olur olmasan da olur dedi çok önemsemedi, ama olursan da devamı gelmesin sadece tek doz aşı ol ikincisini üçüncüsünü kesinlkle yaptırma dedi ben de hala yaptırmadım karar veremiyorumbu arada eşim aradı simdionu aramıslar sağlık bakanlığından tetanoz asısı için olsammı olmasammı karar veremiyorumcoğu dr önermiyor ama?
Evet canım sütle aram yok yok burnumu kapatıp bir kerede içiyorum sütü hamileliğin ilk dönemlerinde daha çok dikkat ederdim süt yoğurt peynir şimdi günde sadece bir bardak süt işin kötüsü oldum olası peynirden de nefret ederdim şimdi çok az peynir mecburen tüketiyorum ben tatlı çok yemiyorum önceden tam bi çikolata bağımlısıydım hamilelikten sonra ekşi ve tuzluyu arıyorum sürekli ama çok fazla tuz da zararlıymış of daha çok var doğuma şimdiden böyle olrsam bikaç aya kalmaz bütün dişlerim dökülür
canımm günaydınn çok fazla bakamıyorum foruma. dün izinliydim birikmiş işler. evet tatlım çok şükür içim rahat valla çok mutluyum bugün. darısı tüm annişlerin başına inş.
Sağol canım artık yoğurt yerim zorla da olsa süt içerim, bak yaklaşık 10 dakiadır elimde bir bardak süt var evirip çeviriyorum çocuk gibi endimi kandırıyorum içmemek içn ama kendim ve bebeğim için içicem mecburenanladım canım sakin ol sanmam bütün dişlerinin dökülecegini yoğurt yemeye çalış sabahları hem iştahı frenliyor hemde bebğin ihtiyacı karsılanıyor sütten daha iyidir süt sevmeyen biri olarakbiraz tuz atabilirsin canım içine..tuz zararlı evet ama bende vazgcemiyorum daha cok bize zararlı ödem yapıyor 8-9 ayda balon olcam ben mesala
![]()
slm kızlar nasıl gidiyor hayat gun geçtikçe büyüdüğümüzü hissdiyormusunuz![]()
aminn canım..benimde cıkmam lazım zaten bankada işlerim var hiç sevmiyorum ya![]()
Sağol canım artık yoğurt yerim zorla da olsa süt içerim, bak yaklaşık 10 dakiadır elimde bir bardak süt var evirip çeviriyorum çocuk gibi endimi kandırıyorum içmemek içn ama kendim ve bebeğim için içicem mecburen
ayy evet ya ben de böyle resmi işlerden nefret ediyorum. bu arada ben tetanoz aşısı oldum canım. benm doktorum uzun zamandır hiç tetanoz olmadıysan yaptır. olur olur insanlık hali çivi batar bişey olur korur zararı yok dedi