• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlarrr nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuzz

slm canım ne yapalım şikayetler artıyo sanki git gide ağırlaşıyoruz , bide bizim hareketler o kadar arttı ki yerinde durmuyo bebiş özellikle yüksek sesli bir müzik açınca hemen tekmeliyo çok komik ya bazen sadece hareketlerini hissetmek için açıyorum müziği hemen hareketleniyo eşim çok kısanıyo o ne zaman hissedice acaba çok güzel b, duygu ya

Kızlarrr nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuzz

Hamdolsun tatlım.hafif bir mide yanmam var ama o da işlerin yoğunluğundan kendini çok hissettirmiyor :))sen nasılsın?
# leegorkemm
# daphne06
# ..ERVA..+
# empatik_
# angel74
# pofpof
# funmak+:16::16::16::16: nasılsınız hanımlar? biz iyiyiz çok şükür enerji depolaması yaptık oğluşumla yedik yedik yedik:56: :9:
ohh.maşallah sübhanallah..afiyet olsun canım..

:27: en kötüsü kızlar 4 haftada 3 kilo almışım tartıda 73 geldim..toplamda 6 kilo.utanıyorum kendiden...ama dikkat edicem artık..doktor dedi sen az yesende bu bebek kilo alır die...meyveden aldım ben kiloları... kesinlikle meyveden sonra ya süt yada yoğurt ye dedi...şekerini düşürüp karnın acıkır dedi...
:nazar: :emir_bebek: gelelim benim yaramaz oğluşuma bebişimin boyunu demedi sormak aklımada gelmedi...20 haftadayız tamm 22 haftayla uyumlu...doktor 2.5 kilode normal 3.900 de dedi ama seninki 3.900 olandan olcak dedi... 441 gr:69: biraz iri olcak ya ondan 300-350 normaliymiş.. :17: artık yememe dikkat edebilirim yoksa bu çocuk korkuttu beni nasıl doğururum bilmem.. herşeyi güzel maşallah..artık özgürüm.. çarşıda gezdik annele ortayaköye gittik yoruldum vallahi özlemişim ayağımın ağrımasını... 2 hafta sonra radyoloji uzmanı doktordan randevu aldık..290 tl detaylı ugs ye gircez.. bebişim tam yüzünü göstermedi profilden verdi..kulakları çok şirin minicik.. kepçe olmucak dedi... doktor yüzünü açsın die dürtüyo bizimkini napsa beğenirsiniz..çırmaklar gibi resmen beni yoluyo içerden kızdı... yüzünü göstermedi..elini emdi:1: poposuna vurdum ama yaramazın..ay kokrtum bu çocuktan vallahi... kızlar mutluyuz çok şükür ya..vallahi:69: tek sorun kilom dikkat etmeliyim gerçekten napcam bilmiyorum offf:91:

Esracım maşallah bebeğine inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
dün burda senin bu mesajını okudum akşamda benim doktor kontrolüm vardı benimde bebiş yaklaşık 10 gün kadar öndeymiş ama doktorum benden şeker yüklemesi istedi normalde 24.haftada yapılıyormuş ama bebeğin büyüklüğünden şüphelenip şimdi yaparsak daha iyi olur dedi, bi sıkıntı olursa erkenden tedbirimizi alırmışız.
Kendimde çok kilo aldım 3 haftada 4 kilo almışım.
Senin doktorun şeker yüklemeden bahsetmedimi? durumlarımız hemen hemen aynı.
Ben yarın yaptırcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz çıksada umarım diyetle çözülür. :44:

# leegorkemm
# daphne06
# ..ERVA..+
# empatik_
# angel74
# pofpof
# funmak+:16::16::16::16: nasılsınız hanımlar? biz iyiyiz çok şükür enerji depolaması yaptık oğluşumla yedik yedik yedik:56: :9:
Ye tatlım afiyet olsun ikinize de ama abartmayalım ızlar yemeği çünkü son aylarda haftada en az yarım kilo alınıyormuş bunu düşününce dikkat etmek gerekiyor bol bol su süt ve meyve ,

Benim çıkmam lazım kızlar okula gidicem orda internete girebilirsem yazarım tekrar öpüldünüz hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın

:)))) canım öpüldünn... çok sağol...
:71:Peki , var mı başka bilgin tatlım?şurdan burdan duyduğun
Ye tatlım afiyet olsun ikinize de ama abartmayalım ızlar yemeği çünkü son aylarda haftada en az yarım kilo alınıyormuş bunu düşününce dikkat etmek gerekiyor bol bol su süt ve meyve ,Benim çıkmam lazım kızlar okula gidicem orda internete girebilirsem yazarım tekrar öpüldünüz hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
Öpüldün canım:71:

:52:4 haftada 3 kilo nasıl alınır..:37:

her sabah köy yumurtası
ekmek üstü margarin üstü reçel
yağlı peynir..
2 hafta olmak şartı ile ekmek araları... ve lavaş üstüleri:9:
4 misafir gezmesi..porsiyon yarılasanda 4 gezmede 2 tam porsiyon.. öğün dışı

pöffff ha meyve kan şekeri düştüğü için acıktırıyomuş..süt yada yoğurtla tüketilcek..
meğersem bi oturuşta yediğim
1 p---- 3 m---- 2 k---- ve 1 m--- biraz fazlaymış ahahaha:52::27:

:66::64::63: :41: :87:
bu ay hiç kilo almıcam taktım kafaya:24:

wauuuw süpermiş:))) ama ana öğünlerini yazmamışsın:1: beni mahveden akşam eşimle yemekten sonra tatlı,meyve hatta çerez ve türevleri ne bulursak yemek :9: hatta dün midemi üşütmüştüm akşamda böyle abartılı yiyince spazm geçirdim neredeyse bundan sonra karıştırmıycam söz verdim kendime ah birde tutabilsem:26:

slm canım ne yapalım şikayetler artıyo sanki git gide ağırlaşıyoruz , bide bizim hareketler o kadar arttı ki yerinde durmuyo bebiş özellikle yüksek sesli bir müzik açınca hemen tekmeliyo çok komik ya bazen sadece hareketlerini hissetmek için açıyorum müziği hemen hareketleniyo eşim çok kısanıyo o ne zaman hissedice acaba çok güzel b, duygu ya

Kesinlikle mükemmel. Erkeklerin hiç yaşayamayacağı bir duygu. Bizimki de daha şimdiden babanın hastası. Sesini duyar duymaz hemen tepki veriyor. Toplantılarda da anneyi hiç rahat bırakmıyor e haklı sıkılıyor çocukcağızım:31:

iyi uykular sizede canim:16:.sen simdi gidincekesin kaldirirsin o magzayi anam:60::60:
:9: cnm vallahi o mağazayı bilmesem acaba derim ama çeşit çok kalite kalite her bütçeye hitep ediyo gerçekten güzel şeylerde var...
Günaydın tatlişkolar.... Bugün topiği ben açtım sanırım.Boş günüm ama erkenciyim uyuyamadım daha fazla.Eee bünye alışmış. Hamiş olmak zor zanaat :9::9:

Ya kızlar şu civille ilgili bir arkadaşım da dediki, ben gittim gördüm, girince herşeyi burdan alır çıkarım diye düşündüm ama bazı şeyleri çok ince kalitesiz dedi.% 100 pamuk yazıyomuş ama herşey alınmazmış.Ben sadece içine giydirmek için zıbın falan aldım birkaç tane o kadar dedi. Kafamı karıştırdı. Esracım sen git bir bak bakalım.Sen beğenirsen sipariş veririm birkaç tane.Burda ankarada civil mağazası olmadığı için gidip bakma şansım yok.Ancak netten bakabiliyorum.
cnm siteye öyle basit şeyleri koymuyolar..mağazasında var uygun şeyler genelde sepete koyuyolar..bakarım ama senin beğendiğin varsa sitede mağazaya gidince malına bakarım cnm..
kızlarrrr bu arada fikrinizi alıcammm detaylı usg için KOŞUYOLU GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ mi ya da ÇAMLICA GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ mi ümraniye çevresindekiler hangisi sizce:27::27::27:
cnm benim hiç bilmiyorum ya o mühitteyim çouğnluk ama malum ihtiyaç olmayınca...
Günaydın anneler nasılsınız,
Ben son bi kaç haftadır diş ağrısı çekiyorum diş etlerim çok hassaslaştı her fırçalamamda diş etlerim kanıyor bir de sanki son güzlerde ağız kokusu var gibi yani ben öyle hissediyorum vitaminlerimi düzenli kullanıyorum ve hergün süt içiyorum anlamadım bi türlü aranızda bu sorunu yaşayan var mı ne yapmam lazım diş doktoruna görünmelimiyim
cnm ben çok çektim bundan dişimi çektircektim hatta sabah 7 de aradım doktoru ama yok dedi..bide aynı dş eti kaşınması vs bi garip ay :85: tuzla gargara yaptım 3 günde anca geçti:50:

Esracım maşallah bebeğine inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
dün burda senin bu mesajını okudum akşamda benim doktor kontrolüm vardı benimde bebiş yaklaşık 10 gün kadar öndeymiş ama doktorum benden şeker yüklemesi istedi normalde 24.haftada yapılıyormuş ama bebeğin büyüklüğünden şüphelenip şimdi yaparsak daha iyi olur dedi, bi sıkıntı olursa erkenden tedbirimizi alırmışız.
Kendimde çok kilo aldım 3 haftada 4 kilo almışım.
Senin doktorun şeker yüklemeden bahsetmedimi? durumlarımız hemen hemen aynı.
Ben yarın yaptırcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz çıksada umarım diyetle çözülür. :44:
cnm vallahi bişey demedi şuanlık... erken diemi acana 21inde gidicem sorarım...bu şeker yüklemesi falan ben tatlı çok az tüketiyorum ama...artık onuda kestim.. onla ilgilimi yoksa vucutlamı alakalı..
wauuuw süpermiş:))) ama ana öğünlerini yazmamışsın:1: beni mahveden akşam eşimle yemekten sonra tatlı,meyve hatta çerez ve türevleri ne bulursak yemek :9: hatta dün midemi üşütmüştüm akşamda böyle abartılı yiyince spazm geçirdim neredeyse bundan sonra karıştırmıycam söz verdim kendime ah birde tutabilsem:26:
cnm ya dikkkat etmeliyiz..doktorum dedi sen istediğin kadar ye bebek kilo alırsa herşekilde alır..bende korkuyodum vicdan yapıyodum düzgün beslenmeyince..ama şimdi dikkat edicem vallahi 1 ay hiç almasam iyidir..bakalım:26:

Back
X