• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm çok şirinmiş... güle güle kullanın... sen 67 ile kaldın şimdi kaç kilosun.. bide o beşik güzel ama cnm ayakları çok yer kaplıyo.. heryere rahat sığmaz baya geniş bi yer olcak... bizimd salon geniş oturma odası normal..

sağol canım.bugun tartıldım 72.600.daha almadık baktım bı kuçuk boyu var yatak odama başka olmuyor bu tarz alcaz

bu beşikleri seviyorum ama ya 7 aya kadar yatır sonra kaldır başka bişey sonra odasına derken...yer yok bende nereye kaldırcam ondan tek parça olsun dedim...park yatağı tercih ettim

Eveeet kızlar ben geldim ;)

Bugün karlı soğuk bir kış gününde ayrıntılı usg mize gittik.Cinsiyetimiz artık % 100 belli oldu.Oğluşumuz oluyor. Tatlışoğluma söyleyeyim tabloda kız diye yazıyordu onu değiştirsin bari :)) Şükürler olsun ki herşey çok yolunda, boyumuz 26 cm ve kilomuz da 450 gr.Biraz tombişmişiz:) Dayısı da öyleydi kuzumun 5 kilo doğmuştu, ee oğlan dayıya çeker ne de olsa.Cd mizi aldık, fotolarımızı aldık.Çıkışta artık bir başlangıç yapalım dedik ve birkaç parça birşeyler aldık oğluşuma.Güzel bir gündü.

İnşallah hayırlısıyla doğdukları günleri de görürüz.
hadi gözün aydın canım giysilerini eklede bizde görelim annesi
ewt cnm 2011 ile baslayacak heyecanlarımız. bnm tahmini doğum 8 nisan görülüyor ama içimden bi ses martta gelecek diyor benim. hayırlısı olsun bakalım. aman vaktiyle zamanıyla saglıkla sıhhatle gelsinler inşallah...
canım benimde 4 nisan doğum tarihi ama ben martta bekliyorum dediğin gibi.sezeryanda istiyorum bebiş erken gelmeye karar vermezse tabi:9: veee 115 gün kaldı:49:

erenhava canım seninde gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel ama 1 haftada 1 kilo alman kötü olmuş.dikkat etcez artık birbirimizi engelleyelim kızlar yaaa:52:

gzl ben bunuda duşunuyorum.sen hangısınden almıştın canım.

çorap gymyrm demıştın ya bugun pentıden hamıle çorabı almıştım bugun gyındım çok raht tavısye ederım sıcacık karnımda açılmıyor hem

ayyy ewt cnm annemde bana aldı kocaman karnı var külotlu olunca cekip cıkartamıorum iyi oluyorr:)))

ıyı akşamlar muayenemızı olduk geldık:emir_bebek: gtmeden kan testı ve ıdrar testı yaptrmıstım sadece ıdrar testınde susuz kaldıgım ortaya çıktı aslında ıçıyorum ama yeterlı degılmış. drum ultrasondan yıne ayrıntılı inceledı rahım agzı kalınlıgına baktı hıç bır sorun yok gayet ıyı dedı.karın agrısı sebebım rahımın genışlemesı ve senın bagırsaklarınn hareketı dedı gaz varmış.karın agrısı bazı durumlarda erken doguma sebep olabılır ama sende boyle bışey gormuyorum dedı.sut ıçmedgım ıçın oluyormuş calsıyum-magnezyum hapımı gunde 2ye çıkardı
kızım 370 gr olmuş bır haftada 50 grm almış ben 1,5 kılo almışım.bugun yıne renklıden gorduk ve aynı babası o an gulme krızıne gırdım gulmekten yaş geldı gozumden suratınn seklı burnu aynı baba ınanamadım

Bugün karlı soğuk bir kış gününde ayrıntılı usg mize gittik.Cinsiyetimiz artık % 100 belli oldu.Oğluşumuz oluyor. Tatlışoğluma söyleyeyim tabloda kız diye yazıyordu onu değiştirsin bari :)) Şükürler olsun ki herşey çok yolunda, boyumuz 26 cm ve kilomuz da 450 gr.Biraz tombişmişiz:) Dayısı da öyleydi kuzumun 5 kilo doğmuştu, ee oğlan dayıya çeker ne de olsa.Cd mizi aldık, fotolarımızı aldık.Çıkışta artık bir başlangıç yapalım dedik ve birkaç parça birşeyler aldık oğluşuma.Güzel bir gündü.

Gözünüz aydın kızlar. Maşallah bebişlerinize :nazar:

gzl ben bunuda duşunuyorum.sen hangısınden almıştın canım.

çorap gymyrm demıştın ya bugun pentıden hamıle çorabı almıştım bugun gyındım çok raht tavısye ederım sıcacık karnımda açılmıyor hem

canım benimkisini bursadan almıs annem bu siteden diil.. ama resmini yollıım:))

Eklentiler

• $922b5231a0f6c7c06.webp
    $922b5231a0f6c7c06.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 55

canım benimde 4 nisan doğum tarihi ama ben martta bekliyorum dediğin gibi.sezeryanda istiyorum bebiş erken gelmeye karar vermezse tabi:9: veee 115 gün kaldı:49:

erenhava canım seninde gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel ama 1 haftada 1 kilo alman kötü olmuş.dikkat etcez artık birbirimizi engelleyelim kızlar yaaa:52:

Neredeyse bir ay var aramızda seninle canım.
Benim doğum da son ultrasona göre 2 mayıs çıkmıştı.

bu beşikleri seviyorum ama ya 7 aya kadar yatır sonra kaldır başka bişey sonra odasına derken...yer yok bende nereye kaldırcam ondan tek parça olsun dedim...park yatağı tercih ettim
benım yatk odama hıç sıgmaz park yatak .sıgıyorsa mantıklısı park yatak aslında

tşk ederım canım evt kılom çokkk:18:
Gözünüz aydın kızlar. Maşallah bebişlerinize :nazar:

tşk ederız canımm

ewt senin daha da az kalmıs.. ben şimdilik normal diyorum ama hayırlısı artık:)))

maşallah cnm :nazar: ne güzel görmüşsün bebişi..oh oh tombiş tombiş elede gelir sevilir :D

selam şeker anneler bende yeni geldim eve dışarda bi guzel kar yağyr anlatamam ama buz gbi hava :2: gecmşede bi goz atayım iki sayfa açyrm aynı anda yoksa yetişemyrm kızlar size :42: :9:

Back
X