• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mrb arkadaşlar.
havalar buzz gibi. bizde dışardaydık şimdi girdik içeri.
oğluşumm bazen çok hareket ediyor bazıvgünlerde az hareket ediyor
acaba nedeni nedir
bazen korkutuyor bnii

canım endişelenme benim kızçemde bzen az hareket ediyor büyüdükçe hareketleri azalacakmıs ee kolamı büyüyorlar 24-28. hafatalar arası en fazla hareket ettikleri dönemmiş .
pazartesi aile hekimliğine kaydoldum orada kalp atısını dinletti hemşire kız ay sabah sabah nasıl mutlu oldum bebeğimin kalp atışını duyunca . hatta dediki hareket etmiyor diye endişelenirsen korkma gel hemen kalp atısını dinleriz dedi. sende olmazsa öyle yap tatlım ama endişelenme sakın bu ara benim kızda bazen çok az tepki veriyor uyuyormu napıyorsa . o duruma bende çikolata falan atıyorum ağzıma hareket etsin diye sende öyle yap canım :9:

canim bunu sen mi yaptin.eger sen yaptiysan anlatabilirmisin.cok güzel olmus..

bir arkadaşım yapmış ben de çok beğendim muhavva yı kesip kumas la kaplamıs bana da yapacaz tam olarak nasıl olduğunu ben de o zaman öğrenecem hep kapı süsleri bebekli tüllü görüyordum bu cok farklı geldi bende çok beğendim

selaam kızlaar,
sabahtan iş için Sökeye gittim yeni geldim sayılır..
tabi gitmişken yolüstü outlet mağazalardan oğluşuma yeni ciciler aldım yinee..
gördükçe dayanamıyorum fiyatları da uygun gelince alıveriyorum hemen :17:
inş.hepsini giydirrim de boşa gitmez bu kadar paraa :52:

elam kızalr epeydir yazamadım işlerim çok cumada sınavım var nolur dua edin bana ben kazanayım sınavı 4 saat sınav :5:

selam cnm..epeydir yoktun hoşgeldiin..
Allah zihin açıklığı versin,başarılar cnm..baya da uzunmuş ne sınavı bu?
imkanın olursa ayaklarının altına birşey alda uzat bari..

slm kızlarrrrr günlerdir giremedim siteye nasılsınız
biz çok iyiyiz bugün dopler miz vardı allaha şükür herşey normalmiş prensesimde kocaman olmuş teyzeleri :16: :16: :16:
ooh maşallaah prensesine..:nazar:
ne güzel herşey normal,inş.böyle sağlıkla devam eder..
çalışkan hatun şekerlere bile başlamısın ayool,bu ne hız :52:
hemeen resim istiyoruuz :31:

merhaba kızlarrr
biz geldik.
bugün evi temizledim biraz yoruldum.sırtım ve belimde ağrı çok.bide rahmim zonkluyo arada neden oluyo anlamıyorum.cuma doktora gidicem o zaman öğrenicez artık

sizler nasılsınız?

Aysucum,epeydir yoktun yinee..bu kasılmalar ve zonklamar böyle yorulunca çok oluyor iştee..
sen yine de dr.gittiğinde sorarsın cnm,ama artık vücut ağırlaştıkça fazla hareket yoruyor haliylee..
dikkat et,dinlene dinlene yap işleri cnm..

yaa kızlar ben 1 kilo vermişim nasıl oldu anlamadım bu işin tam tersi olması gerekmez mi.. ewde dünden beri tartılıyorum allah allah dedim yannıs heralde dijital tartı ya vardır belki bişi dedim eczanede tartıldım ordada 1 bucuk kilo az cıktım nasıl oldu bu iş..
ayy cnm ne güzel yaa,herkes gider Mersine sen gidiyon tersinee:52:
tabi sebebi de önemli ama belki şişliğin/ödemin vardı o gitmiştir..zaten fazla kilolu değildin sen
dimi..hala 50 kilo olamadın yani..anaam biz senin yanında balina gibi kalıyoz vallaaa:53:

mrb arkadaşlar.
havalar buzz gibi. bizde dışardaydık şimdi girdik içeri.
oğluşumm bazen çok hareket ediyor bazıvgünlerde az hareket ediyor
acaba nedeni nedir
bazen korkutuyor bnii

amaan üşütmeyelim..havalar tam hastalık ve virüs havası..
abimiz bile bu kadar nazlanıyorsa bizimkiler normal yani..
benim oğluş da bazen çoşuyor bazen de ara ara küçük küçük pıt-pıııt
özellikle akşam çoşuyor bizimki de,yatana kadaar..

slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle:6::emir_bebek:

selam cnm..epeydir yoktun hoşgeldiin..
Allah zihin açıklığı versin,başarılar cnm..baya da uzunmuş ne sınavı bu?
imkanın olursa ayaklarının altına birşey alda uzat bari..

ooh maşallaah prensesine..:nazar:
ne güzel herşey normal,inş.böyle sağlıkla devam eder..
çalışkan hatun şekerlere bile başlamısın ayool,bu ne hız :52:
hemeen resim istiyoruuz :31:

Aysucum,epeydir yoktun yinee..bu kasılmalar ve zonklamar böyle yorulunca çok oluyor iştee..
sen yine de dr.gittiğinde sorarsın cnm,ama artık vücut ağırlaştıkça fazla hareket yoruyor haliylee..
dikkat et,dinlene dinlene yap işleri cnm..

ayy cnm ne güzel yaa,herkes gider Mersine sen gidiyon tersinee:52:
tabi sebebi de önemli ama belki şişliğin/ödemin vardı o gitmiştir..zaten fazla kilolu değildin sen
dimi..hala 50 kilo olamadın yani..anaam biz senin yanında balina gibi kalıyoz vallaaa:53:

amaan üşütmeyelim..havalar tam hastalık ve virüs havası..
abimiz bile bu kadar nazlanıyorsa bizimkiler normal yani..
benim oğluş da bazen çoşuyor bazen de ara ara küçük küçük pıt-pıııt
özellikle akşam çoşuyor bizimki de,yatana kadaar..

ayy ne biliim annamadım gecen hafta kabızlık problemim vardı o yuzden agır cektım belkide:))) eşime diyordum en gec 10 güne ömrümde ilk kez 50 yi görecem diye kısmet diilmiş b 10 daha beklicez artık:)))

dreamer cnm..arada kaynadı dün yazmayı unutmuştum..
ÖZÜM ismini düşünmüşsün sanırım,ne gariptir ki bende bu ismi önerecektim sizleree..:52:
benim çok beğendiğim bir isim,çok hoş geliyor kulağa,bence düşünebilirsiniz cnm..

Back
X