- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #24.401
cnm noldu hasta mı oldun yoksa nolur dikkat et kendine
canım üşüdüm ama yorgunluktan şu izin tarihlerimiz bir gelse gün sonu karnım sertleşiyor korkuyorum bazen sağol bitanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm noldu hasta mı oldun yoksa nolur dikkat et kendine
canım üşüdüm ama yorgunluktan şu izin tarihlerimiz bir gelse gün sonu karnım sertleşiyor korkuyorum bazen sağol bitanemsen nasılsın tatlı bebiş nasıl
bebiş iyi vallahi napsın büyüyor yavas yavas.. bende tuvalete cıkamıyorum adam gibi iki gün önce cıktım iki gündür yine tık yok midem bulanıyor sancım var ondan olurmus öle dedi annem ama yine de buna şükür cok ciddi bi problemimiz yok Allahtan.. yaa canım benimde karnım çok sertleşiyor çok insandan duyuyorum gerçi normal heralde..
oraya bakmamıştım hiç bi bakıyım cnm çok saol.
hangi mağazada gördün cnm?bende bakıyorum ama bulamadım
selam kızlar, bugün dr.a gittim. pzt. yaptırdıgım testleri gösterdim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ve monural adlı bir ilaç verdi. bi de kansızlığım devam ediyor. bahsettiğim bu enfeksiyon ilacını kullanan var mı aranızda? varsa işe yaradı mı???
kocaman olsun minik yaramaz:26: tatlım benimmde sindirim problemim vardı biraz ıslatıp kayısı kurusu yiyorum düzeliyor bir süre amam Allah iyi etsin cnm hepimizi haftaya soracağım karın sertliğini yazarım cnm tabi annen tecrübeden biliyordur
![]()
kızlar bende hastane şekerlerini yapmaya başladım akşam fotosunu çeker koyarım çok güzel oldu
canım endişelenme benim kızçemde bzen az hareket ediyor büyüdükçe hareketleri azalacakmıs ee kolamı büyüyorlar 24-28. hafatalar arası en fazla hareket ettikleri dönemmiş .
pazartesi aile hekimliğine kaydoldum orada kalp atısını dinletti hemşire kız ay sabah sabah nasıl mutlu oldum bebeğimin kalp atışını duyunca . hatta dediki hareket etmiyor diye endişelenirsen korkma gel hemen kalp atısını dinleriz dedi. sende olmazsa öyle yap tatlım ama endişelenme sakın bu ara benim kızda bazen çok az tepki veriyor uyuyormu napıyorsa . o duruma bende çikolata falan atıyorum ağzıma hareket etsin diye sende öyle yap canım![]()
mrb kızlar nasılsınız?bugün şeker yüklemem vardı sonucum 159 çıktı şimdi 100gr yükleme yapılcak.aranızda şeker yüklemesi yaptıranlar var mı?
mrb kızlar nasılsınız?bugün şeker yüklemem vardı sonucum 159 çıktı şimdi 100gr yükleme yapılcak.aranızda şeker yüklemesi yaptıranlar var mı?
Aysucum,epeydir yoktun yinee..bu kasılmalar ve zonklamar böyle yorulunca çok oluyor iştee..
sen yine de dr.gittiğinde sorarsın cnm,ama artık vücut ağırlaştıkça fazla hareket yoruyor haliylee..
dikkat et,dinlene dinlene yap işleri cnm..
slm güzel nisan anneleriii nasılsınız biz geldik 3 gündür gelemedik çok yorgun ve hastaydık hepiniz iyisinizdir geçmişe bakamadım canlar evde bile donuyoruz bebişimle![]()
Kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bugün,oğluşum 461 gr çıktı teyzeelri yumuk yumuk tombul parmaklrı var dedi doktor:)normalde 350 gr olması gerekiyormuş benmim bukadar çıkacağına ümidim yoktu çünkü midem rahatsız olduğu için herşeyi yiyemiyorum çok az yiyorum zayıf çıkacak diye korkuyodum yediğim meyveler yaramış oğluma bende daha 2 kilo aldım ebru şallı 2 geliyor:)boyunu söylemedi doktor kağıtta bişeyler yazıyor ama boyu hangiisi anlamadım,boyun yazdığı şeyin adı ne nerde yazıyor?
canım sende eskişehirdendin sanırım hiç stres yapma emin oll bebişin çok çok iyidir bu arada dr kim ve detaylı ultrason için kime gideceksın?
Kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık bugün,oğluşum 461 gr çıktı teyzeelri yumuk yumuk tombul parmaklrı var dedi doktor:)normalde 350 gr olması gerekiyormuş benmim bukadar çıkacağına ümidim yoktu çünkü midem rahatsız olduğu için herşeyi yiyemiyorum çok az yiyorum zayıf çıkacak diye korkuyodum yediğim meyveler yaramış oğluma bende daha 2 kilo aldım ebru şallı 2 geliyor:)boyunu söylemedi doktor kağıtta bişeyler yazıyor ama boyu hangiisi anlamadım,boyun yazdığı şeyin adı ne nerde yazıyor?
NORMAL KİLOSUNDA DOĞSUN SAĞLIKLI OLSUN BEN ÖYLE 4KİLO FALAN DOĞAN ÇOCUĞU SEVMİYORUM ARKADAŞIM GEÇEN SENE DOĞUM YAptı çocuğun resmini yolladı yeni doğmuştu 40lı falandı 6aylık gibiygi,büyüdüğünü anlamıyorsun onların zaten kocmana doğuyorgözünaydın cnm.
tombiş bi prens olucak desene.
boyun hangisi olduğunu bende tam olarak bilmiyorum cnm.
NORMAL KİLOSUNDA DOĞSUN SAĞLIKLI OLSUN BEN ÖYLE 4KİLO FALAN DOĞAN ÇOCUĞU SEVMİYORUM ARKADAŞIM GEÇEN SENE DOĞUM YAptı çocuğun resmini yolladı yeni doğmuştu 40lı falandı 6aylık gibiygi,büyüdüğünü anlamıyorsun onların zaten kocmana doğuyor
merak etme cnm normal kilosunda doğar inşallah.
benim oğlum içinde 2. düzeyde iri bebek olucak dediler cuma doktora gidicem bakalım o ne dicek.bende 4 kilo olsun istemem normal doğum olmaz o zaman.