• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bence yedıklerın gayet ıyı ben bu kadr bıle yıyemıyorum

Sadece bunlarla kalsa iyi ama ben bazen ekmeği abartıyorum o yüzden çok kilo alıyorum yani öyle bir alışkanlık ki ekmekten vazgeçemiyorum ayrıca her hafta balık da tüketemiyorum ancak 10 günde yada 15 günde bir kaldırmıyor midem sanırım kontrole gidince balık yağı nı sorucam doktoruma

slm cnm
bende ağırlaştım.hatta eşim dalga geçiyo artık tek hamlede kalkamıyosun die :8:ama ben yine de dikkat ediyorum zaten çok hızlı ani hareketlerden kaçınmamız lazım. aceleye gerek yok kuşum yaa boşver ii böyle yavaş yavaş.:16:

Evde idare ediliyor da çalışınca çok daha zor oluyor lütfennnn allahımmmmmmmmm önce ara tstil sonrada izin gelsin zaman çok çabuk geçsinnnnnnnnnn

ayy kızlarr aralık ayı annelerinin göbüşlerine bakıyorumda kocaman olmuşlar bizde martta bu şekilde oluruz herhalde

empatık

bende ekmegı abartıyorum.balık yagı ben kullnıyorum haftada bır yıyorsan gun aşırı al.uzun zaman ara verıyorsan her gun alcan dedı.bu ara cevız de de omega var

Kızlar herkesin aşure günü mübarek olsun.Bugünle ilgili mutlaka birşeyler okumuşsunuzdur.Bugünü atlamayın derim.

1.Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.(2)

Kızlar herkesin aşure günü mübarek olsun.Bugünle ilgili mutlaka birşeyler okumuşsunuzdur.Bugünü atlamayın derim.

1.Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.

tşkler canımm :70: hepmıze saglıklı hayırlı dogumlar

slm yok mu kısslar ya neyse alınganlık yapmıycam :26:
Bu arada bişey sorucam sizlere ben son günlerde iyice ağırlaştım sizde öyle misiniz?
Ayağa kalkmakta bile zorlanıyrum bazen nefes nefese kalıyorum bugün okula zor geldim tabi topukların da etkisi vardı ama bilmiyorum bir an önce şu izin olsa diyorum
birde bugün yemekli misafirimiz var sabah erkenden uyanıp hazırladım yemekleri temizliği de eşime bıraktım gün bitseydi hayırlısıyla
\

evet bende agirladigimi hissedyorum, ilkimde bu kadar erken agirlasmadim sanki, nedense su an zor hareket ediyorum

ayy kızlarr aralık ayı annelerinin göbüşlerine bakıyorumda kocaman olmuşlar bizde martta bu şekilde oluruz herhalde
Evet ben de geçen gün kasım anneleri topiğine baktım yeni yeni doğumlar bebek sancıları gazlar uykusuzluk nöbetleriyle uğraşıyorlar

Amin canım mübarek olsun hepimize bu aralar bol bol aşure yeriz artık çok seviyorum ben

\

evet bende agirladigimi hissedyorum, ilkimde bu kadar erken agirlasmadim sanki, nedense su an zor hareket ediyorum

Allah'tan yanlız değilmişim çünkü çok erken olduğunu düşünüyordum
empatık

bende ekmegı abartıyorum.balık yagı ben kullnıyorum haftada bır yıyorsan gun aşırı al.uzun zaman ara verıyorsan her gun alcan dedı.bu ara cevız de de omega var

ceviz yiyorum bol bol ama balık yağı şart sanırım

:nazar:
yok daha eklemedım eklıycem

sende ekle cnmö görelim.
ben 3 gün önce ekledim bakarsan görürsün tam 6-7 aylık gibi duruyorum.
hatta 3 hafta önce kayınvalidem ameliyat olucağı için hastaneye gittik doğumhanenin önünde bekleme yeri vardı orda oturuyoduk hemşire yanıma gelip nst için mi bekliyosunuz dedi.yani beni 9 aylık sandı.

sende ekle cnmö görelim.
ben 3 gün önce ekledim bakarsan görürsün tam 6-7 aylık gibi duruyorum.
hatta 3 hafta önce kayınvalidem ameliyat olucağı için hastaneye gittik doğumhanenin önünde bekleme yeri vardı orda oturuyoduk hemşire yanıma gelip nst için mi bekliyosunuz dedi.yani beni 9 aylık sandı.

canım her hamile farklı duruyor,insanın canı sıkılıyor bazen,bende normal kiloma göre kilolu hamile kaldım,şimdi 5 aylık demeye utanıyorum bazen 6 aylık diyorum.Boşver sen kendine ve bebişe iyi bak inşallah doğumdan sonra veririz güzel güzel aldığımız kiloları:23:

Back
X