• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Maşallah çok güzel bir bebek.. Sağlıkla kucağına alıp bol bol öpmen dileğiyle...
:nazar::17: inş cnm çok özledim onu:69: böyle daha zor oluyo beklemek
canım bebişin maşallah çok tatlı..görüşemiyoruz bu arada özledim seni:)

:63: evet senin yüzünden görüşemiyoruz... keşke tanımasaydım seni:17: ay bi yorgun olmada bi düzenli gir topiğe bacım ya... özledim vallahi seni... :71:

tamam canım bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..bu akşam canım sıkkın ya..bugün doktora gittim şeker yüklemesi yaptı sonuç iyi çıktı..ultrasondan baktı..bebeğin suyu çok fazlalaşmış dedi..erken doğuma sebep olabilir dedi..2 hafta sonra tekrar gidicem doktora sıkı takibe aldı beni..nedeni belli olmazmış suyun fazlalaşmasında..bu arada %80 kız dedi cinsiyetine de..fazla kilo almışsın diye ona da kızdı..aman fenayım ya..

tamam canım bundan sonra sık sık girmeye çalışıcam..bu akşam canım sıkkın ya..bugün doktora gittim şeker yüklemesi yaptı sonuç iyi çıktı..ultrasondan baktı..bebeğin suyu çok fazlalaşmış dedi..erken doğuma sebep olabilir dedi..2 hafta sonra tekrar gidicem doktora sıkı takibe aldı beni..nedeni belli olmazmış suyun fazlalaşmasında..bu arada %80 kız dedi cinsiyetine de..fazla kilo almışsın diye ona da kızdı..aman fenayım ya..

cnm benim sıkma canını.... bizim bebişinde böbreklerinde açıklık varmış..1 cm olursa riskli.. doğumdan sonra gerekirse azla olursa 1 cm çok ameliyet dedi doktor...½70 erkek bebişlerde olurmuş doğuma kadar geçermiş..bizde biri 0.45mm biride 0.5 mm gibi sınır bile değil ama kontrol ettircez sürekli... eğer böyle doğarsana 1 sene dikkat edicekmişiz işte idrar eneksiyonuna hasta etmemeye olursa böbrek enfeksiyonu kapa bilirmiş işte hep onu kontrol altında tutacakmışız..sonuçta bunlar ihtimal..inş.. seninkide öyledir..içini ferah tut cnm....2. kızın geliyo..hayırlısı cnm sağlıkla gelsinlerde

:nazar::69::70::71: sağolun kızlar... gerçekten çok belirsin yüzü ve maşallah annesinemi güzel geliyo prensim... :69: ağzını burnunu çenesini yerim ben...:66:

hayır cnm sana öyle gelmiyo sadece gerçekten çok güzel bir çocuk adından almış belli MUSTAFA YUSUF dünya üzerinde görülmüş en güzel iki insandan vermiş Rabbim güzelliğini oğluşunun :34:

gecmis olsun canim tek degilsin bende de var hipotroid hamilelikte ortaya cikan guatr sorunu. benim bebis hormonlarimi düsürüyo ve gebeligim boyunca ilac kullaniyorum hormonlari yükseltmek icin..hamilleik bitince bir süre sonra normalale dönüyo ve ilaci kesiyoruz.
saol canım . ben kimsede daha önce duymamıştımo nedenle canım sıkıldı. hemen tedavi olman gerek dedi doktor yoksa bebeğin guatr sorunu olabiliyormuş :(hayırlısı artık bende hemen yarın sabaha randevumu aldım bakalım ne diyecek doktor..inşallah zuzun soluklu bi tedavi değildir.

hayır cnm sana öyle gelmiyo sadece gerçekten çok güzel bir çocuk adından almış belli MUSTAFA YUSUF dünya üzerinde görülmüş en güzel iki insandan vermiş Rabbim güzelliğini oğluşunun :34:

cnm benim çok sağol ya....tabi öncelik sağlık ama böyle oluncada ne bilim hani bi başka güzel oluyo beklemek...:71: teşekür ederim..rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun ömür versin inş..:70:

cnm benim sıkma canını.... bizim bebişinde böbreklerinde açıklık varmış..1 cm olursa riskli.. doğumdan sonra gerekirse azla olursa 1 cm çok ameliyet dedi doktor...½70 erkek bebişlerde olurmuş doğuma kadar geçermiş..bizde biri 0.45mm biride 0.5 mm gibi sınır bile değil ama kontrol ettircez sürekli... eğer böyle doğarsana 1 sene dikkat edicekmişiz işte idrar eneksiyonuna hasta etmemeye olursa böbrek enfeksiyonu kapa bilirmiş işte hep onu kontrol altında tutacakmışız..sonuçta bunlar ihtimal..inş.. seninkide öyledir..içini ferah tut cnm....2. kızın geliyo..hayırlısı cnm sağlıkla gelsinlerde

canım bebişlerimiz allaha emenet..hayırlısıyla sağ sağlim zamanında ve sağlıklı doğarlar inşallah..2. kızım olacak allahın izniyle inşallah..zeynep düşünüyorum adını bu arada bebeğimin ilk kez kilosunu öğrendim 660 gram olmuş..

canım bebişlerimiz allaha emenet..hayırlısıyla sağ sağlim zamanında ve sağlıklı doğarlar inşallah..2. kızım olacak allahın izniyle inşallah..zeynep düşünüyorum adını bu arada bebeğimin ilk kez kilosunu öğrendim 660 gram olmuş..

maşallah cnm bebeğin haftasına göre önde ozaman gelişimide iyi...güzel bi bebiş olcak desene.... adı gibi olsun inş... terbiyesiyle..bambaşka...:nazar:

canım çok sağol..gerçekten bebek ilerde mi gidiyor..dr sadece bebeğin kilosu güzel gelişimi iyi dedi..kilosu iyi değil mi sence de..bir de şu su meselesi bi düzelse canım ona sıkıldı baya..

canım çok sağol..gerçekten bebek ilerde mi gidiyor..dr sadece bebeğin kilosu güzel gelişimi iyi dedi..kilosu iyi değil mi sence de..bir de şu su meselesi bi düzelse canım ona sıkıldı baya..

cnm benim tam bi bilgim yok su meselesinde açıkcası ama bak burda kaç arkadaş doktorların bu sözlerinden ne tedirginlikler yaşadılar... sonradan başka doktora giderek düzeldi..net bi bilgi vermiyolar yada eski veriyolar vs vs... mesela benim bebiş.. 22 haftalıkken gittiğimde 1 hafta önde gidiyodu yani 23 haftalık görünüyodu ozaman kilosu 560 dı...seninkinin haftasında yani 23 haftalık böyleyse seninde bu kilolarda olmalı tabi kıyas yapılmaz ama bi ara var bebek kilosunda... yani seninki önde gidiyo olabilir çünkü haftasına göre kilosu baya iyi bence...:nazar:

canım sana bir de şeyi sorucam..sen park yatak aldın sanırım..geçmişi bi ara okurken görmüştüm..ben normal beşik düşünüyordum ama şu ara kafama park yatak ta yatmaya başladı..int den bi araştırma yaptım..kafama yatağı takıldı..içinde yatak oluyormu yoksa onu ekstra mı alıyoruz..burdan bi arkadaş ta park yatağı pek önermedi..kararsız kaldım..sen ne diyorsun..

canım sana bir de şeyi sorucam..sen park yatak aldın sanırım..geçmişi bi ara okurken görmüştüm..ben normal beşik düşünüyordum ama şu ara kafama park yatak ta yatmaya başladı..int den bi araştırma yaptım..kafama yatağı takıldı..içinde yatak oluyormu yoksa onu ekstra mı alıyoruz..burdan bi arkadaş ta park yatağı pek önermedi..kararsız kaldım..sen ne diyorsun..

cnm park yatakta en iyi markalardan biri kraft ben onun yan markasını yani bayblife aldım... kraftlar 230 küsür bizimkisi 140-170 civarında sanırım... ilk etapda çocuk ayaklanmaya başlamadan önce en üst kademe yatırıyosun içinde yatağı yok..ona zaten ortapedik sünger alıyosun...bunu ve park yatağı 200 aldık... 1 yaşından sonra hemen hemen en alt tabakasındaki bölme geçiyosun çocuğun sarkma ihtimali yok...pratik istediğin yere götüre biliyosun..çok şık... ve en önemlisi 2.5 yaşına kadar kullana biliyosun yani..önce beşik sepet sonra bu..ardından oda demeden...bunu kullanıyosun..ardından hop odasına....sonra bunu ufacık yapıpı kaldırıyosun....etrafımda kullanan çok ve hepsi çok memnun

anladım canım sağol..ben bir de burdaki dükkanlara bakayım yakından göreyim..sağolsun annem alıcak beşiğimizi..siz de beşiğinizi hayırlısıyla güle güle kullanırsınız..mustafa yusuf mışıl mışıl uyur inşallah içinde..

anladım canım sağol..ben bir de burdaki dükkanlara bakayım yakından göreyim..sağolsun annem alıcak beşiğimizi..siz de beşiğinizi hayırlısıyla güle güle kullanırsınız..mustafa yusuf mışıl mışıl uyur inşallah içinde..

:69::17::16: inş cnm hepimizin bebişleri uyusun tatlı tatlı...dediğim gibi hem uygun..hem kullanışlı..bu zamanda iktisat yapıcaksın...

canım bugün bir de hastanede çöpçatanlık yaptım..ya ne komikti bi heyecan yaptım..doğru dürüst konuşamadım da..bizim okulda bekar bi öğretmen arkadaş var..hastanede herzaman gittiğimde gördüğüm bi kız var çok hoşuma gidiyor..arkadaşa onu söyledim o baktı ve beğendi..bugün ben de kızla konuştum..o da heyecanlandı ya çok komiktik valla..

canım bugün bir de hastanede çöpçatanlık yaptım..ya ne komikti bi heyecan yaptım..doğru dürüst konuşamadım da..bizim okulda bekar bi öğretmen arkadaş var..hastanede herzaman gittiğimde gördüğüm bi kız var çok hoşuma gidiyor..arkadaşa onu söyledim o baktı ve beğendi..bugün ben de kızla konuştum..o da heyecanlandı ya çok komiktik valla..

aaaa çok güzel...butarz hayır işlerinde öncü olmak güzeldir...nasıl kız gördümü oğlanı...kızın heycanlanmasıda iyiymiş bi umut var dimek:64:

Back
X