• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın onlar olmadan nasıl boyle daha cesaretlı,anaç olurduk bılmıyorum canım eşimi çok seviyorum.hafta sou ankara ya gıdecegız cumartesı gunu dugun var pazar gunude bıraz beebişimize alışveriş yapıp dönecegız inşallah

Aminnn aminnn :69:

Canım şimiden hayırlı yolculuklar sağlıkla gidip dönün inşallah :70:

aynen bende yemek hayallerı kuruyorum ama ne yapayayım beebişim acıktı dıyorum cok sukur fazla kılo almadım toplamda 5 kg aldım son 1 aykı kontrol suremde de 1.5 kg aldım.o anlamda rahat davranmaya çalışıyorum kızım acıkınca bende acıkıyorum dıyorum eşim guluyor yıyeceksın tabıkı yavrumuzu sen ayakta tutuyorsun dıyo bu sozu cok hosuma gıdıyor

aynen canım eşler çok öenmli bu süreçte..eşimde dyr yapman gerken tek şey yemek yemek çok zevkli aslnda :9:

bammbik tatlım biberonlar hakkında pek fikrim yok bende bi tane alacagım bildgm tek şey NUK ın biberonunu alacagım daha arstrmadım nasıl olmalı biberonlar diye :26:

ya kızlar kafamkarışık ya biz bebişimize hem park yatak aldık hemde oda alıyoruz ama sepet beşiklerdede gözüm kaldı.tabi bukadar yataktan sonra lüzumsuz görünüyor tabi ama çokda şirinler.yinedede sepet beşik alıcak olan varmı içinizde kızlar paryataktamı yatırcaksınız yoksa doğumdan itibaren:???:53:

allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın onlar olmadan nasıl boyle daha cesaretlı,anaç olurduk bılmıyorum canım eşimi çok seviyorum.hafta sou ankara ya gıdecegız cumartesı gunu dugun var pazar gunude bıraz beebişimize alışveriş yapıp dönecegız inşallah

ayy gerçektende öyle canım.. vallahi hakkını nasıl öderim bilmiyorum. normalde zaten çok anlayışlı çok iyidir ama bu dönemde desteği daha çok oldu. ben çok alınganımdır ve gözyasım hazır bekler cünkü normalde. her kaprisimi çektiği yetmiyormuş gibi biri bişey der üzülürüm diye dışarıya da kalkan oldu. ailesinden bazı insanlarla bile daha az görüşür olduk gözümün içine bakıyor resmen birşeylere alınıp mutsuz olmayayım diye.

ya kızlar kafamkarışık ya biz bebişimize hem park yatak aldık hemde oda alıyoruz ama sepet beşiklerdede gözüm kaldı.tabi bukadar yataktan sonra lüzumsuz görünüyor tabi ama çokda şirinler.yinedede sepet beşik alıcak olan varmı içinizde kızlar paryataktamı yatırcaksınız yoksa doğumdan itibaren:???:53:

canım sepetler benmde çok hoşuma gdyr ama çok fazla kullanlmyr 4 -5 ay en fazla bide abaygı pahalı geldler bu kadr az kullanmak için...ben park yatak alıp 2 yıl sonra oda yapacagım ama etrafnda sepet kullanan biri varsa birkaç aylğına al ondan derm istyrsan..ama dedgn gbi park yatak ve oda yapacaksan luzumsuz olablr masraf yapma derim ben.... :70:

merhaba güzel anneler
nasılsınız?
biz dün gelemedik netimizde gene sorun olmuş akşam aradıkta düzeldi.
bugünde kuzenim gelmiş sakaryadan onunla buluşucaz.gitmeden bi bakıyım dedim.

canım bende 3 ünüde aldım.. evet biraz abartı oldu galiba ama şöyle bir durum var. sepet beşikle benim odada yatıcak odası zaten yapıcaz ama hemen baslayamaz yatmaya. park yatakı üst katta kullanıcam ben bebekken ben iş yaparken orda yatar büyüünce de biraz oyun parkı olarak kullanır. indir çıkar yapma sansım yok ve üst katta birşeye ihtiyacım var. çünkü oturma odam çalışma odam orası. biliyorsunuz ben artık iş takibi olayını evden yapıyorum. üst katta mutfakta var asagıyı ender kullanıyorum bir gece yatmaya iniyoruz bir de misafir varsa o kadar..

canım sepetler benmde çok hoşuma gdyr ama çok fazla kullanlmyr 4 -5 ay en fazla bide abaygı pahalı geldler bu kadr az kullanmak için...ben park yatak alıp 2 yıl sonra oda yapacagım ama etrafnda sepet kullanan biri varsa birkaç aylğına al ondan derm istyrsan..ama dedgn gbi park yatak ve oda yapacaksan luzumsuz olablr masraf yapma derim ben.... :70:

haklısın canım ama sepet kullanan sanırım yok etrafımda.dediğin gibi eniyisi bu sevdadan vazgecmek.bugunde odasına bakıcaz inş dün baya bi alışveriş yaptık kızıma.fotlarını koyarım biara artık...

bammbik tatlım biberonlar hakkında pek fikrim yok bende bi tane alacagım bildgm tek şey NUK ın biberonunu alacagım daha arstrmadım nasıl olmalı biberonlar diye :26:

Bende "Nuk %0 BPA Cam Biberon Kauçuk Emzikli 250ml" sipariş etmeye karar verdim :49:

Sepetlerin 6 aydan sonra kullanılamayacağını düşünüyorum..
Park yatak alacağına göre ilk katında doğumdan itibaren 6 aya kadar kullanılabilir..

Ben 2-3 yaşlarına geldiğinde oda yapmayı düşünüyorum ozamana kadar park yatak iyidir :8:

slm annecikler nasılsınız... bu dgün hava çok soğuk değil ama nedense yapıştım kaloriferin dibine... bebişimiz iyi maşallah bizim artık düzenli hareketleri var... şeker yüklemesi için 24. haftada gidicez doktorumuza... bişey sorucam kızlar ilk defa 2 gün üst üste ayakta çok durdum kayınvalideye yardım ettim vs rahatsızlandığı için... resmen ayaklarım şişti... sizdede öyle bişey oldumu hiç..yoksa bi anda ayakta durduğum içinmi oldu...

canım bende 3 ünüde aldım.. evet biraz abartı oldu galiba ama şöyle bir durum var. sepet beşikle benim odada yatıcak odası zaten yapıcaz ama hemen baslayamaz yatmaya. park yatakı üst katta kullanıcam ben bebekken ben iş yaparken orda yatar büyüünce de biraz oyun parkı olarak kullanır. indir çıkar yapma sansım yok ve üst katta birşeye ihtiyacım var. çünkü oturma odam çalışma odam orası. biliyorsunuz ben artık iş takibi olayını evden yapıyorum. üst katta mutfakta var asagıyı ender kullanıyorum bir gece yatmaya iniyoruz bir de misafir varsa o kadar..

evet canım ama dublex evlerde mecbur lazım oluyor tabi nabıcan indir bindir yapamasın ya yatağı.senın için gerekli olmuş.ben birde salıncak alırım diyorum oturduğum odada yada mutfakta olduğum zaman oda içinde uyusun oynasın :))

Canım ben de oda ve park yatak almayı düşünüyorum ama sepet almıycam, kuzenim sakın alma 1-2 en fazla yatırabildim ben gerek yok dedi. Sen park yatak ne aldın?

Sepetlerin 6 aydan sonra kullanılamayacağını düşünüyorum..
Park yatak alacağına göre ilk katında doğumdan itibaren 6 aya kadar kullanılabilir..

Ben 2-3 yaşlarına geldiğinde oda yapmayı düşünüyorum ozamana kadar park yatak iyidir :8:[/B][/QUOTE]

evet canım parkyatağını zaten aldım ama işte insanın gözü herşeyde kalıyor nabarsın:)))ama parkyatak yeterli dediğin gibi uyku setindeki minderlerle etrafını kapatırız oldu bitti dimi yaa:)):34:

cnm ben oda yapacam ve sadece park yatak alacam başta karasızdım acaba mobilyadan beşik mi olsa diyordum ama park yatak daha güzenliymiş sarkma acısından ve evin her tarafında dolaştırabilirm 4 5 yaşına gelince de tek kişilik yatak almayı düşünüyorum

Park yatağa bu pazar bakıcaz bizde ama nelere dikkat edilir bilmiyorum belki geze geze öğreniriz fiyatlar 100 den başlıyo bi arkadasımız 200 e almıs bayıldık hatta onda gordukten sonra park yatağa daha cabuk karar verdik

evet canım ama dublex evlerde mecbur lazım oluyor tabi nabıcan indir bindir yapamasın ya yatağı.senın için gerekli olmuş.ben birde salıncak alırım diyorum oturduğum odada yada mutfakta olduğum zaman oda içinde uyusun oynasın :))

evet canım o salıncak olayı da gayet güzel hata üst kata direk salıncak demşştim ama eşime park yatak daha uzun süreli bir çözüm gibi geldi. gözleri var 3 5 ihtiyacı olan eşyası içinde durur alt değiştirme yerini kullanırsın in çık yapmazsın dedi benimde işime geldi açıkçası..

beşikte alırım odada yaparım yer konusunda imkanım var ama şuanda park yatakda yatırıcam...evim dublex değil o yüzden istedğim odaya rahatlıkla taşıya bilirim gittiğim annelerime bile...beşik çok şık belki ama oğluşuma yapmayı düşünmüyorum... en fazla 6 aya kadar yatıoylar hep 300-400 vermek işime gelmiyo hemde onu nasıl nereye kaldırıcam yerim yok... odasınıda şu şeklide yapıcam.. bizim odamızın perdesi yeşil-turuncu.. ve turuncu güzel bi çekyatımız var...şimdilik oraya beyaz ikeadan dolap ve komidinini alcaz..önceleri yaptırırım diodumda ne gerek var dışarda herşey var... devamı alon ürün olacağı içinde 2 sene sonra çekyat kalkar yatağını koyarız...

Canım ben de oda ve park yatak almayı düşünüyorum ama sepet almıycam, kuzenim sakın alma 1-2 en fazla yatırabildim ben gerek yok dedi. Sen park yatak ne aldın?

ben parkyatağı v.i.b diye bi marka aldım e bebek.comdan 99 tl ye ama görünüşü duruşu güzel.gelenler görenler çok beğendi... $lCRE-96574_1.webp

[
slm annecikler nasılsınız... bu dgün hava çok soğuk değil ama nedense yapıştım kaloriferin dibine... bebişimiz iyi maşallah bizim artık düzenli hareketleri var... şeker yüklemesi için 24. haftada gidicez doktorumuza... bişey sorucam kızlar ilk defa 2 gün üst üste ayakta çok durdum kayınvalideye yardım ettim vs rahatsızlandığı için... resmen ayaklarım şişti... sizdede öyle bişey oldumu hiç..yoksa bi anda ayakta durduğum içinmi oldu...

cnm banada oluyo.ben gündüzleri ayaklarımı uzatmasam hemen şişiyo.
geçen gün arkadaşıma gittim 3-4 saat oturdum orda kalktığımda ayakkabılarım zor oldu patlıcak gibilerdi.

Back
X