- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.441
kızlar biz çok sıkıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala slikonlu sutyen takyrm öburleriyle rahat edmyrm bi iki arkadş da emzrme sutyeni tak dedi ama hıh yok olmuyr sz kullanyr musunuz :26:Canım benim yanlış hatırlamıyorsam benim 19 haftadan beri göğüslerimden süt gibi sıvı gelmekte...Bazen gelirken sancılıda geliyor...Gelmeden önce özel hastanedeki dr. gelebilir demişti ama ben inanmamıştım geldiğindede çok şaşırdım...Sağlık ocağındaki ebeyede sordum normal dedi...Dünde internette araştırdım korkulacak bir durum yoktur demekte...Sadece sıkılmaması gerektiğini bol sütyen veyada emzirme sütyeni giyilmesini falan önermekte...Yalnız benim okuduğum metinde erken doğumla alakası olmadığını yazmaktaydı...
ay tatlım sorma bende çok skldmkızlar biz çok sıkıldıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben hala slikonlu sutyen takyrm öburleriyle rahat edmyrm bi iki arkadş da emzrme sutyeni tak dedi ama hıh yok olmuyr sz kullanyr musunuz :26:
ay tatlım sorma bende çok skldmgene yemek yaptm kocişe bugun içim çok bunaldı neyse ki akşam sinemaya gtceeeeeeeeeeeeeeeez
![]()
sağol canım ınşş
canım inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın..güzel haberlerin için dua ederiz
Birkaç gün bebeğin geri olma durumu görünebiliyor, Allaha emanetler.
güzel haber alır almaz bizimle paylaş..
Canım çok geçmiş olsun boşuna dememişler dereden geçerken at değiştirilmez diye,bende doktor değiştirmeyi düşündüm ama sırf bu sebeplerden vazgeçtim.Boşu boşuna üzmüşsün kendini yavrum yaaa:18:
sağol cxanım evt aynen oyle
ne işin var kardeş senin oralarda,iş için mi yoksa ordamı oturuyordun daha önceden de?
canım benim daha yok çok şükür inşallah olmaz:26:
sağol cnm evt ona gdyrm oynamıyor dıye ğat dıye bı anda kalktım yakın yere zaten drumda kızdı banagecmis olsun bir üzüntü atlatmissin..sen kaan kocatepeye gitmiyomuydun normalde.birsey olsa anlardi herhalde.
dunyamı başıma yıktı hastaneyı ınlettım aglamktan allah kımseyı yaştmasınErenhava geçmiş olsun cnm allahın izni ile bişey çıkmaz inşallah,,, doktorlar da çok korkutuyo bizleri kalbini ferah tut ilk başta bana sağlık ocağı doktoru kesen çok küçük boş gebelik olabilir demişti hemen soluğu hastanede almıştık çok üzülmüş ağlamıştım neyseki bebişimiz gayet sağlıklıymış iyice emin olmadan kendini harap etme prensesimiz üzülmesin
ERENHAVA canım kendini harap etme...Bebeklerin haftasına göre önde gitmesi durumunda geridende gelebilir...Yeterki sağlıklı sorunsuz olsunlar...Usg çıkan verilerde %100 doğru değilki...
ben hala slikonlu sutyen takyrm öburleriyle rahat edmyrm bi iki arkadş da emzrme sutyeni tak dedi ama hıh yok olmuyr sz kullanyr musunuz :26:
ay tatlım sorma bende çok skldmgene yemek yaptm kocişe bugun içim çok bunaldı neyse ki akşam sinemaya gtceeeeeeeeeeeeeeeez
![]()
ayyy yinemi yemek yaptın kızım ya maşallah sana
banada arkadaşım gelecek akam oda hamile karı karıya evde takılıcaz
ben kullaniyorum.büyüyünce silikonlular acayip sikmisti evdede önceden emzirme sütyeni oldugu icin onlari taktim ve rahata kavustum![]()
...........
Bebk oynamıo dıye farklı dr gttım gelışımı 10 gun gerı dedı once sonra sonra bıda gırdım bu sefr altı dedı bıde kalbınde sorun olabılır dedı sonra benı bır gun bır sene omru gttı aglamktan dun kendı drum baktı farklı pozısyonlarda oglen 12 sdde gttım akşm 5 te geldım baktı ıkıdebır bışe yok dedı.gec dollenmeden bebk kuçk dedı.yrn prof gtcez ayrıntılıya
erenhava içini rahat tut tatlım inşallah bi sorun yoktur sen ağladıkça bebişinde etkileniyor ama
ay süper oluyo ya toplanınca habire yiyiyoz bide bazı salı günleri toplanıp öyle bir geçer zamanki izleyip ağlayıp tıkınıyoz :86: :86: :86: :86:gecen bizde 3 hamiş bi araya geldik super bi kahvaltı yaptık ee iştahlar muthiiişşşyiyin için eğlenn kuzucum
![]()
canım inşallah bişey çıkmaz... Gönlünü ferah tut...
evt o da etkılenıyor yavrum bıkmıştır artık benım telaşımdan hayrlısıyla bır dogsalardı
inş. canım bu arada 500gr olmuş.ben bırde eşimle ugraşıyorum 5 kılo aldım az almışım karnım çıkmamış dun aradı benı anneme anlatıyor kılo almıyormusum .bı yandan kaynanmlar sehrdışına gttı onlara laf anlatıyorum bunlardan da bıktım.anm gelcek bı sure yanıma
gelsin tabi tatlım ya benm annemde bi sure geldi yanma inanlmaz ii oldu beraber yuruyus yaptk yemek yaptk muhabbet ettk..kafan daglr hem ii olur
ay süper oluyo ya toplanınca habire yiyiyoz bide bazı salı günleri toplanıp öyle bir geçer zamanki izleyip ağlayıp tıkınıyoz :86: :86: :86: :86:
amınnnnnişte canım hepimiz aynıyız sen rahat ol stres yapma yolun yarısınıda geçtik sağ salim gelicek kuzular allahın izniyle sen hiç meraklanma
gelsin tabi tatlım ya benm annemde bi sure geldi yanma inanlmaz ii oldu beraber yuruyus yaptk yemek yaptk muhabbet ettk..kafan daglr hem ii olur
bunları hamile olmayan birine anlatsan anlamyr böle garp garp bakyrlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()