merhaba güzel anneler nasılsınız? biz bugün doktor teyzeye gitmiştik,biraz yorucu bi gün oldu,gelincede aşırı yorgundum yattım..son 4 gündür aman onu yapim iş kalmasın,aman şunu tamamlayayı derken çok yorulmuştum,bugün artık çöküş oldu..kardeşimde bendeydi hemen oğlumu ona satıp koştum yatmaya..ilk gebeliğini yaşayanlar bugünlerin kıymetini bilin bacım valla,bi daha bi ömür bu rahatlıgı bulamayacaksınız..çünkü hayatınız tamamen bebeğe uyarlanacak..kalan vakitlerde zaten ha ev işi,ha eşinle ilgilen,ha geleni gideni ağırla fln derken zaman akıpppp gidiyor..neyse uzattımm..
Çok şükür bebişim iyiymiş, 560 gr olmuş

boyu 30cm,gerekli ölçümleri yaptı herşey yolunda..erkek mi diye tekrar bakmasını rica ettim birlikte baktık ve pipimiz hala yerinde

yani bilelimde mavişleri hazırlarken ,pembişlere kalakalmayalım

bugün ultrasyonda bi sorun varmış zaten pek net bişey göremedim moralim bozuldu..
bunun dışında detaylı yapılması için kağıt verdi ocağın ilk haftası gibi yaptırın dedi.50gr şeker yüklemesinide isterseniz yaptırın dedi..,
kızlar detaylı yaptıracağım ama gittiğim klinikte 125 lira 10lirada şeker dediler yaptırmadım..biraz ilerde bi klinik var ona sordum detaylıyı 70 lira dedi..eğer yaparlarsa devlete gideceğim bu sefer,çünkü bayağı masraflı olmaya başladı bu tahlil işleri..zaten bugün 30lira ödedim..diğerlerinide yaptırsam 165 olacaktı..şimdilik aklıma gelenler bu kadar..