- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.881
anam senin kızınmı vardı....maşallah ya
heye ya benm kizim vardi.hemde benm boyumda.6.sinifa gidiyo.bu arada kendi resmimi koymaya calisiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam senin kızınmı vardı....maşallah ya
heye ya benm kizim vardi.hemde benm boyumda.6.sinifa gidiyo.bu arada kendi resmimi koymaya calisiyorum.
buda ben.cabuk bakin ama.
merhabalar..
esracım bana da tefriciye yazmışsın int de baktım tefriciye duası kısa bişeymiş..ben de uzun sanıyordum..100 kere onu okumak gerekiyor değil mi?
19 yasimda anne olmustum.iyikide olmusum.simdi onla bizi goren kardes zannediyo.BURDA SAAT 2.30 A GELİYO CNM..KİMSE GÖRMEZ RESMİNİ RAHAT OL...MAŞALLAH Hangi ara ettin bu kızı sen yahu....kardeş gibisiniz decem...tütütütütütütüt maşallah
19 yasimda anne olmustum.iyikide olmusum.simdi onla bizi goren kardes zannediyo.
anladım canım..ben zaten cuma akşamları bazen yasin bazen de tebareke okuyordum..tefriciyeyi bilmiyordum..
anladım canım..ben zaten cuma akşamları bazen yasin bazen de tebareke okuyordum..tefriciyeyi bilmiyordum..
tüh ben 22 de olcam....ilk evlendiğimde etseydim 2 yaşında olurdu bebişim... beni terk etmeseydi kısmetmiş..
canim birde cuma gunleri sela ile ezan arasinda ali-imran suresini okuyun.ve bol bol dua edin.allah bu sela ile ezan arasinda ne istersek kabul ediyomus.
kızlar ben de aranızda en kart anneyim galiba..30 da evlendim 31 yaşımda anne oldum..şimdi 36 yaşındayım 2. kez anne olucam..ben evliliği hiç düşünmemiştim zorla evlendim..şimdi çocuğum ve sizleri görünce keşke ben de erken evlenseydim diyorum..
salavat çeşitlerinden cnm... okursan verim sanada...1 ocağa kadar inş... ara ara doğuma kadar yaparız böyle diyorum
kızlar ben de aranızda en kart anneyim galiba..30 da evlendim 31 yaşımda anne oldum..şimdi 36 yaşındayım 2. kez anne olucam..ben evliliği hiç düşünmemiştim zorla evlendim..şimdi çocuğum ve sizleri görünce keşke ben de erken evlenseydim diyorum..
olsun canim olgun yasta anne olmakta güzel oluyo..
okurum canım..1 ocağa kadar 100 tanemi okuycaz..