- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.701
günaydınnn güzel nisan anneleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnnnnnn:79:
nasılsın tatlımmmmm
İyiyle kötü arasında bir yerdeyim canım her zaman su gibi çabuk geçen haftalara inat bu hafta günler geçmiyor, il içi eş durumu atamaları var allah nasip ederse eşimin tayini çıksın merkeze diye bekliyoruz zor biraz ama büyük ihtimalle bu dönem bitene kadar bu tedirginlik kalkmıycak üzerimden![]()
günaydın tatlımmmm hoşgeldinnngünaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
günaydın tatlımgünaydınlarrrr
dün aşımın 2.dozunu oldum gece hasta oldum ateş yaptı baş ağrısı yaptı
bunların yanında kolumun ağrısı çok hafif kaldı
zor zahmet işe geldim ama yanıyorum.....
kapı cam açık otuyorum
ay tatlım ya inşallah bu dönem çıkar eşinin tayiniİyiyle kötü arasında bir yerdeyim canım her zaman su gibi çabuk geçen haftalara inat bu hafta günler geçmiyor, il içi eş durumu atamaları var allah nasip ederse eşimin tayini çıksın merkeze diye bekliyoruz zor biraz ama büyük ihtimalle bu dönem bitene kadar bu tedirginlik kalkmıycak üzerimden![]()
günaydınlarrrr
dün aşımın 2.dozunu oldum gece hasta oldum ateş yaptı baş ağrısı yaptı
bunların yanında kolumun ağrısı çok hafif kaldı
zor zahmet işe geldim ama yanıyorum.....
kapı cam açık otuyorum
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaabebişler şanslı uğurlu geliyor canım bence onun kısmetiyle atamanız yapılır.Hayırlısı olur inşallah sıkıntı yapma bu haftada geçer,3 ayda geçer ,3 yılda geçer![]()
ay tatlım ya inşallah bu dönem çıkar eşinin tayini
bu hafta herkezde bı sıkıntı var allah sonumuzu hayretsin
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaa
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur dualarınızı eksik etmeyin lütfennn![]()
kaç haftalık hamişsin tatlım sen bayağı alşweriş yapmşn süper yaaaa araştrmışsında ne gzell iyice cıkıp bakmak lazım tabi bikaç yere bağlı kalmamak lazım
sağolun canlarım ilkinde hiç böyle olmamıştı
bu neden böyle oldu bilmem
sinüzit bendede var canım dün hava soğuktu kafaya şapka giymedim onunda etkisi var sanırım....
dikkat etmek lazım hamilelik hormonlarından sanırım ben evde hiç üşümüyorum istiyorumki çorapsız kısa kolla falan dolaşayım isityorum ki kapı pencere sürekli açık kalsın, ama özellikle sinüzit rüzgarı hiç affetmiyor dışarda çok dikkat etmek lazım
tatlım çok dikkat et kendine ya çalışmıyo olsam şu soğuklarda evden çıkmıycam bendesağolun canlarım ilkinde hiç böyle olmamıştı
bu neden böyle oldu bilmem
sinüzit bendede var canım dün hava soğuktu kafaya şapka giymedim onunda etkisi var sanırım....
dualarımız sizinle tatlımmmmAmin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaa
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur dualarınızı eksik etmeyin lütfennn![]()
sende benim gibi asker eşimisin yoksa
hakkariden yeni geldik biz Allah yardımcın olsun inşallahhhh gönlüne göre olur canı gönülden diledim canım
Yok kuşum ya biz öğretmen mağdurlarıyız benim kadrom merkezde ama eşim sınıf öğretmeni ve sınıf öğretmenlerinin atamaları çok zor ama ben de diyorum belki bebeğin kısmetin Allahım yardım eder bize de hayırlısıyla