• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydınlarrrr
dün aşımın 2.dozunu oldum gece hasta oldum ateş yaptı baş ağrısı yaptı
bunların yanında kolumun ağrısı çok hafif kaldı
zor zahmet işe geldim ama yanıyorum.....
kapı cam açık otuyorum

nasılsın tatlımmmmm

İyiyle kötü arasında bir yerdeyim canım her zaman su gibi çabuk geçen haftalara inat bu hafta günler geçmiyor, il içi eş durumu atamaları var allah nasip ederse eşimin tayini çıksın merkeze diye bekliyoruz zor biraz ama büyük ihtimalle bu dönem bitene kadar bu tedirginlik kalkmıycak üzerimden :5:

skorpion74
29.12.2001 yani tam 9 yıl önce atılan adımlarınız ömrünüz boyunca hep aynı yönde ve beraber gitsin.Mutluluğunuz daim olsun arkadaşım:46:

İyiyle kötü arasında bir yerdeyim canım her zaman su gibi çabuk geçen haftalara inat bu hafta günler geçmiyor, il içi eş durumu atamaları var allah nasip ederse eşimin tayini çıksın merkeze diye bekliyoruz zor biraz ama büyük ihtimalle bu dönem bitene kadar bu tedirginlik kalkmıycak üzerimden :5:

bebişler şanslı uğurlu geliyor canım bence onun kısmetiyle atamanız yapılır.Hayırlısı olur inşallah sıkıntı yapma bu haftada geçer,3 ayda geçer ,3 yılda geçer:39:

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21:
günaydın tatlımmmm hoşgeldinnn

günaydınlarrrr
kapı cam açık otuyorum
günaydın tatlım
ben sırf o ateş yükselmesinden korktuğum için aşı olmadım
ay tatlım ya inşallah bu dönem çıkar eşinin tayini
bu hafta herkezde bı sıkıntı var allah sonumuzu hayretsin

günaydınlarrrr
kapı cam açık otuyorum

geçmiş olsun canım ya baş ağrısı çok kötü bende de sinüzit var ve hamilelikten önce ağrı kesicilere sarılırdım bünyem alışmıtı yani hamilelikle birlikte ilaçlara veda edince ağrının kendi kendine geçmesini beklemek çok zor

sağolun canlarım ilkinde hiç böyle olmamıştı
bu neden böyle oldu bilmem
sinüzit bendede var canım dün hava soğuktu kafaya şapka giymedim onunda etkisi var sanırım....

bebişler şanslı uğurlu geliyor canım bence onun kısmetiyle atamanız yapılır.Hayırlısı olur inşallah sıkıntı yapma bu haftada geçer,3 ayda geçer ,3 yılda geçer:39:
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaa
ay tatlım ya inşallah bu dönem çıkar eşinin tayini
bu hafta herkezde bı sıkıntı var allah sonumuzu hayretsin

Amin canım inşallah hayırlısıyla olur dualarınızı eksik etmeyin lütfennn :32::32:

Amin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaa

Amin canım inşallah hayırlısıyla olur dualarınızı eksik etmeyin lütfennn :32::32:

sende benim gibi asker eşimisin yoksa
hakkariden yeni geldik biz Allah yardımcın olsun inşallahhhh gönlüne göre olur canı gönülden diledim canım

kaç haftalık hamişsin tatlım sen bayağı alşweriş yapmşn süper yaaaa araştrmışsında ne gzell iyice cıkıp bakmak lazım tabi bikaç yere bağlı kalmamak lazım

merhaba ancak cevap yazıyorum..ben daha 23 haftalık oldum ama daha 8 haftadan beri alcaklarım belliydi benim..çok geziyorum..kız olursa şu erkek oolursa hiç düşünmemeiştim ..hep kız için olanlara baktım ki allah gönlüme göre verdi..ben ürünün parasından çok şekline bakıyordum içime sinsin diye gezerken bir baktım aynı mal farklı fiyata başka yerlerde de var mantıklı alış veriş yapmaya başadım...
daha aldığım bir şey yok aslında sadce el yapımı şeyler yapıyorum örgü dışında...
hazır olanalrdan aldım mesal al değiştirme ama kendimde beyazdan yaptım çok güzel oldu..büyüyen yatak aldık onun yanına süsü olsun diye yaptık...ben kendim aslan burcu oluncu olunca cicili şeyleri seviyorum..gerçi kızımda koç olacak oda benim gibi olur diye bekliyorum..ikimzide ateş burcu babası artık nee yapaar bilmiyorum...

sinüzit bendede var canım dün hava soğuktu kafaya şapka giymedim onunda etkisi var sanırım....

dikkat etmek lazım hamilelik hormonlarından sanırım ben evde hiç üşümüyorum istiyorumki çorapsız kısa kolla falan dolaşayım isityorum ki kapı pencere sürekli açık kalsın, ama özellikle sinüzit rüzgarı hiç affetmiyor dışarda çok dikkat etmek lazım

dikkat etmek lazım hamilelik hormonlarından sanırım ben evde hiç üşümüyorum istiyorumki çorapsız kısa kolla falan dolaşayım isityorum ki kapı pencere sürekli açık kalsın, ama özellikle sinüzit rüzgarı hiç affetmiyor dışarda çok dikkat etmek lazım

evet yanııyorum ben resmen eşim teyyare gibi geziyorsun hasta olacaksın dediydi dinlemedim. ama ben ateşli bir hatunum napıyım diyorum....
:69:

tatlım çok dikkat et kendine ya çalışmıyo olsam şu soğuklarda evden çıkmıycam bende

dualarımız sizinle tatlımmmm

sende benim gibi asker eşimisin yoksa
hakkariden yeni geldik biz Allah yardımcın olsun inşallahhhh gönlüne göre olur canı gönülden diledim canım

Yok kuşum ya biz öğretmen mağdurlarıyız benim kadrom merkezde ama eşim sınıf öğretmeni ve sınıf öğretmenlerinin atamaları çok zor ama ben de diyorum belki bebeğin kısmetin Allahım yardım eder bize de hayırlısıyla

Yok kuşum ya biz öğretmen mağdurlarıyız benim kadrom merkezde ama eşim sınıf öğretmeni ve sınıf öğretmenlerinin atamaları çok zor ama ben de diyorum belki bebeğin kısmetin Allahım yardım eder bize de hayırlısıyla

ah canım benim ne kutsal sizin mesleğiniz....
inşallah Allah bebeğinizin yüzüne bakarda ataman olur

Back
X