- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.581
oh oh süper haberler canım gözün aydın çok sevindim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba... ben geldim ve keyfim gıcırbugün 10 günlük diyet sonucu şeker ölçümüm vardı yine. açlık 95 , tokluk 92 çıktı.
doktorum süpersin dedi
böyle devam et dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. insüline gerek yok diyete ve spora devam et dedi. 20--25 dk yürüyüş yapsan yeter fazla kasma dedi
ay çok mutlu oldum kızlar yaaa
![]()
merhaba fundacım günlerimiz hemen hemen aynı benimkide 2-3 gündür çok hareketliydi bugün çok durgun öğlen çikolata yedim bira hareket etti arada çok derinden hareket ediyo sanki sonra duruyo insan merak ediyo demekki bu dönemde böle olabiliyo benimde aklım hep onda allaha emanet inşallah allahım herkesin evladına bağoşlasın bizimkinide bize inşşş
kızlar merhaba... ben geldim ve keyfim gıcırbugün 10 günlük diyet sonucu şeker ölçümüm vardı yine. açlık 95 , tokluk 92 çıktı.
doktorum süpersin dedi
böyle devam et dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. insüline gerek yok diyete ve spora devam et dedi. 20--25 dk yürüyüş yapsan yeter fazla kasma dedi
![]()
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Şeker testini atlattık çok şükür çıkmadı şeker ama kaşıntı olayı başladı bende göbeğim, kollarım çok kaşınıyo. Dr. bunun için de testtler yaptı onda da bişey çıkmadı ama kaşıntı hala devam ediyo, geçmedi.
Bu arada tefriciye duası okunmuş, Allah niyetinizi ve dualarınızı kabul etsin, eğer varsa eksik bende okumak isterim?
canım ne güzel ya benim kıızmda bgun az hareket etti öğlen bir iki hareket etti birde sabahnoldu ya cnm sıkıldı biraz aklım hep onda![]()
benmde sat 10 temmuz doğum tahmini 20 nisan![]()
doktorum süpersin dedi
![]()
Kızlar size bir sorum olacak bizim iş yeri 2 katlı alt kat satış bölümü üst kat muhasebe sabah kapıdan içeri girdim mi kimseyi görmüyom sürekli yukarıdayım acaba bebeği 2 aylıkken buraya iş yerinde baksam patronlara da süt izni istemiyorum desem nasıl olur
doktorum süpersin dedi
![]()
Kızlar size bir sorum olacak bizim iş yeri 2 katlı alt kat satış bölümü üst muhasebe sabah kapıdan içeri girdim mi kimseyi görmüyom sürekli yukarıdayım acaba bebeği 2 aylıkken buraya getirsem iş yerinde baksam patronlara da süt izni istemiyorum desem nasıl olur
aysucuğum uyku için teşekkür ederiz![]()
kızlar artık çok net bi şekilde bebişimin poposunu kafasını dayadığını görüyorum..önce hissetiriyo sonra görüyorum..nasıl bi duygu anlatamam...resmen bi yanım şişiyo
![]()
ayy cnm inanki çok sevindim yaaa
süper valla inşallah böle devam eder değerlerin.
Kızlar merhaba,
şimdi facede şöyle bir haber okudum çalışan benim gibi bayanların işine yarayabilecek bir haber.hemen paylaşmak istedim..Darısı ücretli 6 aylık izinin kanunlaşması başına..
BAŞARDIK
sağol canım ya inan korkudan gece uyuyamadım ama Allaha şükür düşmüş şekerim. inş böyle devam ederiz 2mizde insüline falan gerek kalmadan![]()
canım günaydın geçmiş olsun,inşallah çok ciddi bir durum değildir ve ameliyata gerek duymazlar.omurgadan ameliyat olup yatmak ve yatana bakmak çok zor olsa gerek.sende yardım edicem diye çok yorma kendini canım.acil şifalar dilerim kayınvalidene.kayınvalidende olsa anne sonuçta kötü olmasın![]()
ben anlamıyom öyle bişey. Acaba sen mi abartıyon? Daha çok küçük değil mi?
oh oh süper haberler canım gözün aydın çok sevindim![]()
harikasın dreamer maaşallah size kızımz da gayretli
![]()
![]()
bravo cnm:92:
![]()
çok güzel haber![]()
canım darısı başımıza olsun maşallah sana en kocamanından![]()
Kızlar merhaba,
şimdi facede şöyle bir haber okudum çalışan benim gibi bayanların işine yarayabilecek bir haber.hemen paylaşmak istedim..Darısı ücretli 6 aylık izinin kanunlaşması başına..
BAŞARDIK