• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Bu gidişle zor görürüz öyle izinleri ama biz şanslıyız bi anlamda doğum nisanda olursa mayıs haziraz izinle idare ederiz temmuz ağustosta da yaz tatili eylül ayı seminer falan derken bebişler 5-6 aylık olurlar inşallah

ben suan ucretsiz izindeyim.ama temmuz gibi donucem sanirim.ama ise baslama dilekcem gelirse baslayisimi yapip.tum izinlerimi kullanicam allah kismet ederse.

merhaba kızlarr
biz geldik oğluşumla.bugün çok uykusuzuz.geç yattık ve 8 de kalktık mecburen.akşamda misafirliğe davetliyiz bugün temizlikte yapıcam.
sizde ne var ne yok?

günaydın canım hoşgeldin,
biz de napalım çalışıyoruz uykusuzluğu hiç sorma dengesizleştim artık geceleri uyuyamıyorum ya uyku tutmuyo yada gece boyunca rahatsız olup sağa sola dönüyorum bugün cuma ya bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum ,

merhaba kızlarr
biz geldik oğluşumla.bugün çok uykusuzuz.geç yattık ve 8 de kalktık mecburen.akşamda misafirliğe davetliyiz bugün temizlikte yapıcam.
sizde ne var ne yok?

gunaydin canm.bende gece gece yine uyuyamadim.saat gece 4 burda.ev topluyom bi taraftan.simdide bulasik yikiycam.aradada size cevap yaziyom.uyuyamadigim icin esimle baya sorun yasiyorum.tartistik gene.adam yaninda yatmak istemedigimi dusunuyo.ne kadar anlatsamda anlamiyo.bende bosverdim anliyca.

merhaba kızlarr
sizde ne var ne yok?

tatlım seni çok takdir ediyorum diyet için erken kalktın dimi maşallah çok güzel takip ediyorsun

erken doğumlar çıkmış... 20 haftaya çıkması için komisyonda görüşmeler vardı.. Galiba çıkmadı :(((

bu gidişle zor görürüz öyle izinleri ama biz şanslıyız bi anlamda doğum nisanda olursa mayıs haziraz izinle idare ederiz temmuz ağustosta da yaz tatili eylül ayı seminer falan derken bebişler 5-6 aylık olurlar inşallah

canım sen şanslısın... Ben öğretmen değilim... özel sektördeyim... Yan i 16 haftadan fazlası yok..

günaydın tatlımm...:92:ben de senin gibi düşünüyorumm nisan doğum için ii bi tarih oldu bizlere yaz tatiliydi seminerdi..Allahtan aksi bi durum çıkmassa ücretsiz almamıza gerek kalmdan 5 6 aylık yapcaz bebikleriii:emir_bebek:

Evet ya ben hep korkardım nasıl büyütücem ücretsiz almam gerekir derdim ücretsiz izin de mali açıdan çok zorlardı bizi Allah'ın izniyle 5-6 ay bebeğimizle başbaşa olcağız

günaydınnnnnnnnnnnn..... nasılsınız bayanlar.... ben çok yoğun çalışıyorum.....kızlar bu torba yasasından 20 hafta gebelik izni çıkmadı sanırım :((((( haberiniz varmı... sabah erken doğumla ilgili bir açıklama yaptılar o kadar :((((

gunaydin kizlar.insallah erken dogum yapmazsiniz devlet bununla ilgili bi yasa cikarmis.dun tarihli.bebegini erken dunyaya getiren anneler 16 hafta dogum izni kullanabilecek.bilginize sunulur.

günaydın kızlar:92::92:ne var ne yok??napıyosunuzzz??

günaydın kıslar

Evet ya ben hep korkardım nasıl büyütücem ücretsiz almam gerekir derdim ücretsiz izin de mali açıdan çok zorlardı bizi Allah'ın izniyle 5-6 ay bebeğimizle başbaşa olcağız

bizim öğretmen arkadaşlar da hep ayarlarlardı en güzel tarih nisan ağustosta hamile kalcaksın filan derlerdi.ben de aman kısmet nası ayarlancakmış derdim.ki öyle oldu ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı olsaydı bu aralar doğum yapmış olcaktım.olmadı kısmet değilmiş.bu bebikimin doğumunu da hiç ayarlamadım allahım böyle kısmet etmiş demekki inşallah hayırlısıyla nisan olacak emzirme döneminde evdeyiz allahın izniyle

merhaba kızlarr
sizde ne var ne yok?

Günaydın canımmmm işlerini yapınca biraz dinlenirsiniz uykusuluğunuzu alırsınız canım.Kolay gelsin sana.

günaydın kızlaar,
geçmişi okumadan yazamadım,neyseki problemli birşeyimiz yok,herkes iyi..:nazar:

ama lifecity,sana kızdım bende,7 aylık hamile kadın hiç cam siler mi..:47:
vallahi şaşıryorum size,tehlikeli işler yapıyorsunuz,bence yapmamak lazım,bir kadın tutuver canım
eşin yapmıyorsada,kendinizi bu kadar hırpalamayın,hamilelik tamam bir hastalık değil ama bir ayrıcalıktır..

ben çalıştığım için haftada 1 gün temizlik yapıyoruz malesef,benimde pek içime sinmiyor ama
yapacak birşey yok,ayrıca 2 kişi gelen giden de yok pek de kirlenmiyor,oturduğumuz yer ve mutfak dışında,onları da alıyorum zaten..biz o 1 gün genelde eşimle yaparız temizliği,mesela ben hamileliğimin 3.ayından itibaren ev süpürmedim,eşim süpürür,genelde siler..bende toz alma wc banyo işleri yaparım..
2 ayda birde kadın alırım genelde,ama şimdi taşıncağımız içib yeni eve geçince alıcam,artık 1-2 gün iş olur bizde de..

cnm geçmiş olsun.inşallah 100lük yüklemen yüksek çıkmaz.
mantar neden olmuş acaba bişi dedimi doktorun?
inşallah kısa sürede oda geçer cnmm.

ayy o bendede var hemde gebeliğin başından beri.yazlık şeylerle yatıyorum.askılı badi ve şortla felan ve yorganıda tekmeleyip duruyorum.

cnm maşallah kocaman olmuş kuzun.
kilolarıda çok dert etme birazcık dikkatle duruyo kilo alımı.

evet tatlım büyüyolar kuzular allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yeter

Back
X