- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.881
günaydın kızlar:92::92:ne var ne yok??napıyosunuzzz??
Günaydın cnm hoşgeldin..:80: :80:
İyiyiz sen nasılsın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle zor görürüz öyle izinleri ama biz şanslıyız bi anlamda doğum nisanda olursa mayıs haziraz izinle idare ederiz temmuz ağustosta da yaz tatili eylül ayı seminer falan derken bebişler 5-6 aylık olurlar inşallah
merhaba kızlarr
biz geldik oğluşumla.bugün çok uykusuzuz.geç yattık ve 8 de kalktık mecburen.akşamda misafirliğe davetliyiz bugün temizlikte yapıcam.
sizde ne var ne yok?
merhaba kızlarr
biz geldik oğluşumla.bugün çok uykusuzuz.geç yattık ve 8 de kalktık mecburen.akşamda misafirliğe davetliyiz bugün temizlikte yapıcam.
sizde ne var ne yok?
merhaba kızlarr
sizde ne var ne yok?
merhaba kızlarr
sizde ne var ne yok?
:79:günaydın canımmmmmgünaydın kızlar:92::92:ne var ne yok??napıyosunuzzz??
günaydın cnm
biz oğluşumla iyiyz ya siz nasılsınız?
Günaydın cnm hoşgeldin..:80: :80:
İyiyiz sen nasılsın??
:79:
:79:günaydın canımmmmm
canm linki veriyorum.burdan okuyabilirisin.erken doğum yapan kadınlara izin müjdesi. çocuğunu erken dünyaya getiren kadınlar da 16 hafta doğum izni kullanabilecek. | ortak bilgi
bu gidişle zor görürüz öyle izinleri ama biz şanslıyız bi anlamda doğum nisanda olursa mayıs haziraz izinle idare ederiz temmuz ağustosta da yaz tatili eylül ayı seminer falan derken bebişler 5-6 aylık olurlar inşallah
günaydın tatlımm...:92:ben de senin gibi düşünüyorumm nisan doğum için ii bi tarih oldu bizlere yaz tatiliydi seminerdi..Allahtan aksi bi durum çıkmassa ücretsiz almamıza gerek kalmdan 5 6 aylık yapcaz bebikleriii![]()
günaydınnnnnnnnnnnn..... nasılsınız bayanlar.... ben çok yoğun çalışıyorum.....kızlar bu torba yasasından 20 hafta gebelik izni çıkmadı sanırım(((( haberiniz varmı... sabah erken doğumla ilgili bir açıklama yaptılar o kadar
(((
gunaydin kizlar.insallah erken dogum yapmazsiniz devlet bununla ilgili bi yasa cikarmis.dun tarihli.bebegini erken dunyaya getiren anneler 16 hafta dogum izni kullanabilecek.bilginize sunulur.
Evet ya ben hep korkardım nasıl büyütücem ücretsiz almam gerekir derdim ücretsiz izin de mali açıdan çok zorlardı bizi Allah'ın izniyle 5-6 ay bebeğimizle başbaşa olcağız
merhaba kızlarr
sizde ne var ne yok?
günaydın kıslar
aman ya şu doğum izinleri ile ilgili yasayı hala çıkaramadılar sinir oluyorum artık
günaydın canım...
al benden de o kadar yani... neyse artık patronların insafına kaldık galiba...
cnm geçmiş olsun.inşallah 100lük yüklemen yüksek çıkmaz.
mantar neden olmuş acaba bişi dedimi doktorun?
inşallah kısa sürede oda geçer cnmm.
ayy o bendede var hemde gebeliğin başından beri.yazlık şeylerle yatıyorum.askılı badi ve şortla felan ve yorganıda tekmeleyip duruyorum.
cnm maşallah kocaman olmuş kuzun.
kilolarıda çok dert etme birazcık dikkatle duruyo kilo alımı.