- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.901
hoşgeldin maşallah tatlım sendede düzen bizimki gibiymiş bizdede süpürge wc banyodan sorumlu devlet bakanı kocişşş ama son 3 haftadır kolu alçıda olduğu için tüm iş bana kaldı bende yapabildiğim kadar yapıyorum sonuçta çalışıyoruz bide hamileyiz artık harekeltlerimiz bile kısıtlanmaya başladı geçen pazar gardrobu döktüm toplayana kadar canım çıktı kendimizi fazla yormamamız lazım artık bünyeler kaldırmıyorgünaydın kızlaar,
geçmişi okumadan yazamadım,neyseki problemli birşeyimiz yok,herkes iyi..
ama lifecity,sana kızdım bende,7 aylık hamile kadın hiç cam siler mi..
vallahi şaşıryorum size,tehlikeli işler yapıyorsunuz,bence yapmamak lazım,bir kadın tutuver canım
eşin yapmıyorsada,kendinizi bu kadar hırpalamayın,hamilelik tamam bir hastalık değil ama bir ayrıcalıktır..
ben çalıştığım için haftada 1 gün temizlik yapıyoruz malesef,benimde pek içime sinmiyor ama
yapacak birşey yok,ayrıca 2 kişi gelen giden de yok pek de kirlenmiyor,oturduğumuz yer ve mutfak dışında,onları da alıyorum zaten..biz o 1 gün genelde eşimle yaparız temizliği,mesela ben hamileliğimin 3.ayından itibaren ev süpürmedim,eşim süpürür,genelde siler..bende toz alma wc banyo işleri yaparım..
2 ayda birde kadın alırım genelde,ama şimdi taşıncağımız içib yeni eve geçince alıcam,artık 1-2 gün iş olur bizde de..